עבור לתוכן

שדרוג מחשב גיימינג תקציב 7000+, מצורף מפרט לדוגמה

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000+

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

אפשר לנצל הכל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

כמה שצריך, לקבלת הביצועים הטובים ביותר. עם הסבר סיבה לחריגה

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

משחקים ו HD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

ישוחקו כל סוגי משחקי המחשב החדשים ביותר.

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

1920X1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? זיכרונות, SSD, HD, כרטיס קל

SSD:

samsung evo 840 120gb x2

HD:

Western Digital Caviar Black 2TB x3

Sound Card:

asus Xonar HDAV1.3 Deluxe

Memmory:

Kingston HyperX Fury 4GB DDR3 1600MHz X4

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?

5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

בינונוי

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

לא, הרכבה באופן עצמאי.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

עדיפות לKSP וTMS אבל אני פתוח להצעות.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

כמה שיותר מהר.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

המארז חייב להיות FULL ATX (יש לי עדיפות לcooler master haf x אבל אני אשמח לשמוע הצעות נוספות)

על הלוח אם חייבים להיות 3-4 יציאות PCI-E ( לכרטיסים שאני מחבר למערכת)

ספק כח אני לא רוצה ספר בדיוק בשביל הנתונים הייתי שמח לספק של 750-850 W.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

המטרה שהמחשב יחזיק לכמה שנים.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

* מתלבט בין 2 כרטיסי מסך לכרטיס מסך בודד, אשמח לקבל הצעות מה כדאי ולמה.

* לא צריך לצרף צורב

* מצורף מפרט לדוגמה שהכנתי אשמח לקבל חוות דעת ותיקונים.

המון תודה!!

נערך על-ידי Ben Nahon

פורסם

שלום פותח האשכול,

מאחר ואתה פתוח להצעות אמליץ לרכוש מPlonter \ Ivory, שים לב שההבדל בניהם הוא שPlonter יותר זולה אך קצת פחות מוכרת ואמינה, Ivory נחשבת במחיר הסטנדרטי, אמינה ובעלת סניפים בכל רחבי הארץ.

ע"פ חוקי הפורום אסור לי להשמיץ חנויות אחרות, מה גם כן שניתן לתבוע אותי על הוצאת דיבה, לא אמליץ על KSP, אם תרצה לדעת מדוע תוכל לשאול אותי בפרטי.

למה אתה צריך OC? שים לב שבגיימינג לא תרגיש הבדל כלל מאחר וכבר אכלול לך מעבד i7 שהוא מעל ומעבר (שים לב שi5 הוא ממש מעולה לגיימינג, אך בזמן האחרון יותר ויותר משחקים מבקשים גם i7). כמובן שניתן לעשות OC לכרטיס מסך, אבל מאחר וכבר יש לך כרטיס מעולה אין שום סיבה לבצע OC מסוים, זה רק מסכן יותר את הכרטיס והמערכת.

"לכרטיסים שאני מחבר למערכת"? כמה בדיוק אתה מעוניין לחבר? שים לב שה970 הוא מעולה, ולא תצטרך יותר מזה לפחות בחמש שנים הקרובות.

בכל מקרה, אבנה לך את המפרט מIvory כי הרבה יותר נוח לי משם. מקסימום תחליט על חנות אחרת תגיד לי ואבנה לך מחדש.

במפרט, לקחתי בחשבון את הבקשה שלך לשקט והתמקדתי בשקט ופחות בקירור.

שים לב שהמפרט שלי לא מתאים לOC, כי פשוט אתה לא צריך את זה, אבל אם תרצה לשנות תגיד לי.

ברשותך, אכתוב כמה הערות לחברי הפורום שאולי יחשבו שהמפרט שלי לא כל-כך טוב:

1) המארז + הקירור הפסיבי שלקחתי נחשבים השקטים ביותר וכמובן בעלי קירור מעולה.

2) 620W זה מספיק, אני לא רוצה שום סיבה לקחת יותר מזה.

3) צ'יפסט H97 הוא גם מעולה, כמובן אינו מתאים במיוחד לOC אבל זו לא המטרה של המפרט לפי שציינתי לעיל.

52885e9a146aa7a4d48390b1ee8ddc7b.png

נערך על-ידי xMenta

פורסם
  • מחבר

היי, קודם כל תודה על התגובה.

יש לי ניסיון רע עם אייבורי... בגלל זה אני מעדיף לא לרכוש מהם.

כמה דברים:

1. אפשר לוותר על הצורב.

2. ביקשתי לוח אם עם לפחות 3-4 לחבורי PCI E

*הכרטיס קול דורש שני יציאות PCI-E אחת רגילה ואחת מיני.

3. אני מעדיף מוצרים שהם לא MSI

4. אני מעדיף שספק יהיה בין 750-850 וואט, בשביל השקט הנפשי.

דרך אגב מה אתה חושב על המארז coolermaster haf x?

המון תודה על העזרה

נערך על-ידי Ben Nahon

פורסם

Ben אני בטוח שתוכל להשיג מפרט זול יותר בפלונטר.

רשמת שאתה מתכנן OC ולקחת i7 4790 שלא מותאם ל-OC במקום לקחת i7 4790K שכן מותאם ל-OC.

רשמת ברמת השקט 8 , אומנם זה די בלתי אפשרי אבל בכל מקרה המארז שבחרת לא עונה על דרישות שקט גבוהות כי הוא ללא בידודי קול כמו למשל nanoxia deep silence .

ספק הייתי מחליף ל-SEASONIC

פורסם

כרגע MSI היחידים שמוכרים את הGTX980 באייבורי, בכל מקרה הקירור שלהם מעולה (לפחות בכרטיס הזה), תוכל לחפש עליו ביקורות.

HAF X מארז מאוד מוכר, אני אישית פחות אוהב אותו כי הוא די רועש ואני מנח שזה חשוב לך.

שים לב שכל המערכת שלך לא תנצל יותר מ500W, אני שם לך 620W בשביל השקט הנפשי. אני אישית משתמש ב500W בשביל מערכת של i5+HD7870 וזה יותר ממספיק.

-כללתי לך את ה550D שהוא הרבה הרבה יותר שקט מהR4 (לפי מה שהבנתי הכי שקט שיש כיום, הוא MID-TOWER אבל הוא יותר ממספיק.

-תסתפק ב3 PCI? שים לב שזה ממש בזבוז כסף הלוחות המאוד יקרים. אכלול לך אחד עם 3 ותגיד לי אם אתה רוצה לשנות.

מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601464303 - Intel - i7-4770 Quad core CPU - LGA1150 - 3.4 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200Mhz - Haswell Series - Tray...

כמות: - 1 - 1445/1416

לוחות אם - Intel LGA1150

GA-Z97X-Gaming-3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel Z97 chipset - Dual channel DDR3 up to 3200 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI-D, HDMI video outputs - 3 PCI Express x16 s...

כמות: - 1 - 735/720

כרטיסי מסך - nVidia PCIe

GV-N980D5-4GD-B - Gigabyte - GeForce GTX980 GPU - 4GB 256 bits GDDR5 memory - HDMI, DVI-I, 3 x DisplayPort video outputs - GPU/Memory clocks 1216/7000 MHz...

כמות: - 1 - 3189/3125

מארזי מחשב - ATX מארז

CC-9011015-WW - Corsair - Obsidian Series® 550D Mid-Tower Quiet Case...

כמות: - 1 - 722/708

ספקי כח - ATX

S12II-620 - Seasonic - 620W - 80Plus Bronze certified - Over Voltage, Over Power, Short Circuit Protection - 120mm ball bearing fan - Intelligent fan controller - Active PFC - 8pin CP...

כמות: - 1 - 346/339

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

FR-XTREEM-REV2 - Arctic - Arctic-Cooling Freezer Xtreme rev.2 - An Extremely Quiet Twin Tower Cooling Solution - Intel Socket LGA775,1156,1366, AMD Socket AM3,AM2+,AM2,939,754 - 120mm Fa...

כמות: - 1 - 249/244

שרות במעבדות פלונטר - הרכבת חלקים

SERVICEFORUM - Plonter - הרכבת מחשב, חיווט ובדיקות מקיפות חינם להזמנה של חבר פורום. זיכרו למלא בעת פתיחת בכרטיס הלקוח מאיזה פורום הגעתם או הודיעו לנו אחרי...

כמות: - 1 - 1/1

6687.00 / 6553

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

PRICEOFFER # 12993

פורסם
  • מחבר

היי חברים תודה רבה,

עדכנתי את עוצמת הרעש ל5 יכול להיות שהגזמתי בדרישה ל8, חשוב לי שהמערכת גם תהיה עם קירור תקין עם אם זה אומר טיפה רועש. דרך אגב מה אתם אומרים על הקירור שאני שמתי במפרט שלי?

פורסם

לא סתם שמתי לך מערכת, הקירור של ה550D הוא מעולה, הוא פשוט המארז הכי שקט שיש.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות, הייתי שמח לראות עוד הצעות למפרטים. ואם אפשר גם מהחנויות שאני ביקשתי.

תודה רבה

פורסם

טוב אז קודם כל בנוגע לזיכרון- כן צריך. 4GB לא מספיק היום לאף משחק אז מינימום 8 מה שאומר שהוספתי לך עוד 4 מאותו סוג.

הלוח אם מעולה ל OC בינוני וכנל גם הספק. בקירור הלכתי על בטוח כי זה במסגרת התקציב. אמצעי אכסון לא שמתי בכלל. מארז FULL TOWER כמו שביקשת.

אגב- אם אתה לא יודע להתעסק עם OC אז אל תנסה בכלל כי אין אחריות על מוצרים שעברו המהרה. אתה גם לא תרגיש בהבדל. אתה יכול לחסוך מאות שקלים אם לא יותר ולקנות את ה 980. שים לב שברגע שאתה מוותר על OC אתה חוסך בספק (בלי לוותר על איכות כמובן), קירור, לוח אם, מעבד ללא סיומת K ותוכל להשקיע יותר בכרטיס מסך שיספיק לך ליותר שנים.

lrg16014.jpg

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray 1

מאוורר למעבד: קירור למעבד Noctua NH-D14 CPU Cooler 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte G1.Sniper Z97 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 2xPCI-E, HDMI, DP 1

זכרונות: זכרון למחשב Kingston HyperX Fury 4GB DDR3 1600MHz PC3-12800 1

כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX970 4GB OC GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E 1

ספקי כוח: ספק כח אקטיבי SeaSonic 750W 80+ Gold S12G-750 1

מארזים: מארז ללא ספק Corsair Obsidian 750D Full Tower Window 1

הרכבה: הרכבת חבילה מחלקים שבמבצע

מחיר החבילה: 6325 שקל

עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר

שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

נערך על-ידי mMmSaK

פורסם
טוב אז קודם כל בנוגע לזיכרון- כן צריך. 4GB לא מספיק היום לאף משחק אז מינימום 8 מה שאומר שהוספתי לך עוד 4 מאותו סוג.

הלוח אם מעולה ל OC בינוני וכנל גם הספק. בקירור הלכתי על בטוח כי זה במסגרת התקציב. אמצעי אכסון לא שמתי בכלל. מארז FULL TOWER כמו שביקשת.

אגב- אם אתה לא יודע להתעסק עם OC אז אל תנסה בכלל כי אין אחריות על מוצרים שעברו המהרה. אתה גם לא תרגיש בהבדל. אתה יכול לחסוך מאות שקלים אם לא יותר ולקנות את ה 980. שים לב שברגע שאתה מוותר על OC אתה חוסך בספק (בלי לוותר על איכות כמובן), קירור, לוח אם, מעבד ללא סיומת K ותוכל להשקיע יותר בכרטיס מסך שיספיק לך ליותר שנים.

lrg16014.jpg

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray 1

מאוורר למעבד: קירור למעבד Noctua NH-D14 CPU Cooler 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte G1.Sniper Z97 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 2xPCI-E, HDMI, DP 1

זכרונות: זכרון למחשב Kingston HyperX Fury 4GB DDR3 1600MHz PC3-12800 1

כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX970 4GB OC GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E 1

ספקי כוח: ספק כח אקטיבי SeaSonic 750W 80+ Gold S12G-750 1

מארזים: מארז ללא ספק Corsair Obsidian 750D Full Tower Window 1

הרכבה: הרכבת חבילה מחלקים שבמבצע

מחיר החבילה: 6325 שקל

עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר

שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

בזבוז כסף קשה.

-אין שום סיבה לעשות OC, מאחר והi7 הוא מעל מעבר, תמיד אפשר לעשות בוסט פשוט אם רוצים.

-לבנאדם כבר יש 16GB RAM ומשום מה הוספת לו עוד 4GB.

-הNocuta לא נחשב שקט, הוא רק מקרר טוב.

-תתפלא אבל ה750D אף על פי שם הסדרה הוא לא כזה שקט לאחר עיון בסקרים, כרגע ה550D הכי שקט בעולם, בכל זאת אין שום סיבה לרכוש מארז כל-כך מורכב וגדול, הסברתי כבר לפותח האשכול למה.

-הצגתי לו לוח אם בעל אותם החיבורים והביצועים ב100 שקל פחות.

-750W זה יותר מידי, גם הGold הוא סתם בזבוז כסף

-פשוט חבל, היית יכול לשנות הרבה דברים במפרט הזה ולהוסיף את GTX980.

פורסם

שמתי לו בטעות את ה 4GB זה קודם כל...

שנית כל הוא לא רוצה כזה שקט הוא הוריד את הבקשה שלו מ 8 ל 5 וזה מספיק טוב ה 750D.

xmenta שמת לב איזה לוח אם ואיזה מעבד שמת? למה אתה מציע 4770 ה 4790 יותר משתלם. קיצר המפרט שלך לא מחובר למציאות

וכמו שאתה יכול לשים לב גם אני המלצתי לו לוותר על OC תלמד לקרוא

פורסם
שמתי לו בטעות את ה 4GB זה קודם כל...

שנית כל הוא לא רוצה כזה שקט הוא הוריד את הבקשה שלו מ 8 ל 5 וזה מספיק טוב ה 750D.

xmenta שמת לב איזה לוח אם ואיזה מעבד שמת? למה אתה מציע 4770 ה 4790 יותר משתלם. קיצר המפרט שלך לא מחובר למציאות

וכמו שאתה יכול לשים לב גם אני המלצתי לו לוותר על OC תלמד לקרוא

שמתי לב ללוח שלי, תסתכל על התגובות זה מה שהוא ביקש -_-

אין כזה הבדל ענק בין המעבדים, ובחרתי ב4770 כי הוא קצת יותר זול, הוא לא ירגיש בהבדל.

גם אני המלצתי לו לוותר על OC, אתה זה שלא קראת, מצטער להגיד לך.

-750W זה פי 2 ממה שהמערכת שלו צורכת, היית יכול להביא לו ספק של 600-620W הרבה יותר איכותי במחיר פחות.

-שוב, ה750D גם עולה יותר מ550D מה שזה גם בזבוז כסף וגם יותר רעש, ה750D מתאים למערכות מיוחדות ואקסטרימיות, הבנאדם לא יכניס שם מערכים וקירורי מים.

שים לב שכל מה שאמרת כרגע טעית.

פורסם

אבל זה מה שהוא ביקש מה אתה לא רואה? אני עניתי לו על הדרישות אתה שמת לו מפרט כאילו לו הסתכלת על הדרישות

פורסם
אבל זה מה שהוא ביקש מה אתה לא רואה? אני עניתי לו על הדרישות אתה שמת לו מפרט כאילו לו הסתכלת על הדרישות

הסתכלתי, לכן עניתי לו למה כל דבר הוא לא כדאי, וכבר הוכחתי לך הכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים