פורסם 2014 בנובמבר 811 שנים הייתי לאחרונה בסניף של חנות באג ושמתי לב שיש להם על המדף די הרבה דיסקים של כותרי PC חדשים. חשבתי שבעידן של אינטרנט במהירות גבוהה וחנויות דיגיטליות שרוב האנשים לא נכנסים לחנויות בשביל לקנות משחקים (אלא אם יש כמה שרוצים מהדורה מיוחדת פיזית אולי). אבל המוכר אמר (אולי שיקר) שעדיין הרבה נכנסים וקונים...
פורסם 2014 בנובמבר 811 שנים כנראה ילדים שלא מכירים את סטים, או שההורים שלהם לא נותנים להשתמש באשראי כדי לקנות באינטרנט.
פורסם 2014 בנובמבר 811 שנים מחבר ממה שאני זוכר את הילדים הללו, הם לרוב מוצאים עותקים פיראטים של המשחקים מחברים / אינטרנט ולא משקיעים בללכת לקנות בחנות. (לא נראה לי שילד מכיר את civilization beyond earth ולא יודע מה זה סטים למשל).מה גם שיש משחקים היום שגם כשקונים עותק פיזי צריכים steam בשביל לעבוד.
פורסם 2014 בנובמבר 811 שנים מחבר ציינתי בהתחלה, מדובר בסתם עותקים רגילים שטוחים של המשחקים באריזות גנריות.
פורסם 2014 בנובמבר 811 שנים אני לפעמים קונה משחקים של בליזארד בעותק פיזי כי גם ככה המחיר של עותק דיגיטלי בדרך כלל דומה לשל פיזי ובחנויות יש לפעמים מבצעים אז יוצא משתלם
פורסם 2014 בנובמבר 811 שנים לא חסר אנשים לא מפותחים בארץ שלא יודעים בדיוק מה זה בכלל דיגיטלי וכל מה שהם יודעים זה ללכת ולקנות בחנות וגם רק חנות שהיא ממש קרובה להם בבית שזה פשוט בדיחה בנוסף יש כאלו לא הכי מחוברים לעידן האינטרנט וחושבים שמשחקים צריך לשחק רק עם חבר שבא עד אלייך או אתה אליו ואני מכיר כאלו, ובכלל גם ראיתי מצבים שמישהו משחק משחק ברשת ואז אמרו לו "תעצור רגע את המשחק" ונראה לי שגם אם נגיע למילניום הבא פשוט יהיו אנשים שלא מודעים ממש ולא מבינים.שלא נדבר על ילדים לא אחראיים ועוד בסוף הם לא ידעו מה הסיסמאות שהם שמים ואז קורה שהם שוכחים אז ירצו לעזור להם והם גם לא ידעו על איזה דוא"ל הם נרשמו וגם מה הסיסמא שלו. נערך 2014 בנובמבר 811 שנים על-ידי rony2
פורסם 2014 בנובמבר 911 שנים אין כמו לקנות עותק מאינטרנט מאתרים שונים אני בדרך כלל משווה מחירים דרך האתר הזה cdkeyprice.net ולרוב פשוט נכנס לCJS אבל לפעמיים יקר שם
פורסם 2014 בנובמבר 911 שנים אני חולה על מסחר דיגיטילי, קונה גם אפליקציות בחנויות של גוגל ואפל.שאלה שמעניינת אותי.אם יש לחבר שלי את הדיסק והוא מסיים את המשחק ורוצה לתת לי אותו. אני יכול לשחק במולטיפלייר עם היוזר שלי, או שזה חד פעמי?יענו, האם אפשר להעביר/למכור משחקי PC יד שניה?אם כן, יש יתרון מסויים לדיסקים... נערך 2014 בנובמבר 911 שנים על-ידי RobotCop הודעה כפולה
פורסם 2014 בנובמבר 911 שנים תלוי בסוג ה drm.אם המשחק מקושר לחשבון הסטים או אוריגין אז אין שימוש בכלל בדיסק מעבר להתקנה ראשונית ואז גם לא ניתן להעביר לך אותו
פורסם 2014 בנובמבר 911 שנים תודה.קיצר, Family Share בסטים זו האופציה היחידה.גם אפל התחילו לעשות את זה במערכת הפעלה האחרונה שלהם.כן ירבו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.