פורסם 2014 בנובמבר 611 שנים אני מנסה לעזור לחבר לקבל החלטה לגבי כרטיס מסך חדש למחשב שלו .i7-960 עם 12 גיגה, עד עכשיו היה gtx470 .ראשית מדובר בחובב עריכה ואחד הקשיים הינו שהוא גם למעשה עדין חובבן וחסר חלק מהידע ( המשלים מבחינתי ) לגבי התוכנות עצמןהעבודה הינה בתוכנות premier pro, after effects & Photoshop . הגרסה בה הוא יעבוד הינה כפי הנראה CC ואם לא אז cs6 . עיקר ההתלבטות נובע מהעובדה שכרטיס AMD משומשים נמכרים כעת בחצי מחיר בערך . נק' המוצא שלי הינה הקיבעון הקיים ( ההיסטורי? ) שלעבודות אלו כדאי לקחת כרטיס תומך CUDA השאלה שלי הינה האם עוד קיים צורך בכרטיס תומך cuda בדור ה CC מאחר ועד כמה שהצלחתי להבין , למעט עבודה עם 'פילטר' ray trace , הכל או כמעט כל מה שנעזר ב cuda יכול להעזר גם בopencl .בנוסף , אם הבנתי נכון אז אפשר לעקוף בעיה זאת בעזרתם:https://www.videocopilot.net/products/element/לצערי כאשר ניסיתי להבין אם הוא משתמש ב ray tracing, הוא לא ממש ידע על מה אני מדבר .( ההתלבטות הינה בין 7950 ל gtx750 או אולי בין 280x ל 750ti) תודה מראש.
פורסם 2014 בנובמבר 711 שנים מחבר כי ב - CS6 הקודה עדיין מחויב המציאות.למה ? ( ואם לדייק ,אז גם מדוע וגם לשם מה ? )
פורסם 2014 בנובמבר 711 שנים מחבר תודה רבה,הייתי בטוח שמנוע מרקורי של גרסה 6 עובד באופן מלא עם opencl .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.