עבור לתוכן

זה רק אני או שUTORRENT נהיית כבדה וגרועה מגירסה לגירסה?

Featured Replies

פורסם

לא מכיר.

מה כבר יש שם שאין בTL?

ומה ההבדל, הרי בכל מקרה צריך לשמור על RATIO.

בכל רגע נתון יש לי עשרות סרטים ואפיסודס שעדיין לא צפיתי.

רוב הטורנטים שאני מוריד לא משנה אם ירדו תוך חצי שעה, שעה, שעתיים, או 10 שעות, ואפילו יום יומיים.

במצב כזה, נדיר מאוד שיש משהו שאני באמת רוצה ASAP.

וכשיש אז תמיד זה נמצא בTL ויורד במקסימום מהירות.

האמת היא שבPUBLIC TRACKERS המובילים יש יותר דברים מבטראקרים הפרטיים.

מועדון סגור לעולם יהיה מוגבל ביכולתו לעקוב ולהעלות את כל מה שקיים.

רק הדברים שמגיעים מערוצי הMAINSTEAM, והדברים שהם פופולרים מופיעים שם.

יש טווח שלם של תכני שוליים שמגיעים באיחור, ובדילוגים על גרסאות.

לכן אתר טורנטים פתוח מוביל, יותר מתאים להיות מקור ראשי לחיפושים והורדות.

והדבר היחידי שיכול להוסיף עליו למגוון התוכן זה אתרים שמתמקדים בתחום ספציפי.

אולי HDBITS הוא אחד מאלו לגבי סרטים, אני לא יודע.

תגיד לי אתה.

• תגובות 70
  • צפיות 20.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לי אישית יש את BTN, אחלה טראקר פרטי לסדרות שאין שם רטיו, כל עוד אתה משתף לפי החוקים שלהם הכל בסדר והמהירות מצויינת לגמרי.

יש שם טורנטים של עונות שלמות לעונות שנגמרו כבר ויש מגוון רחב של גירסאות בכל סדרה.

לגבי סרטים, אני פשוט מוריד מציבוריים.

פורסם

באפלואד בארץ יותר משתלם usenext מטראקר פרטי שמאלץ אותך להשאיר את המחשב דולק. אני הפסקתי גם עם usenext וגם עם טורנט פרטי מהסיבה שאני מוצא מה שאני צריך בפתוחים, עשיתי טסט קצר אפילו xbmctorrent עבד.

פורסם
לי אישית יש את BTN, אחלה טראקר פרטי לסדרות שאין שם רטיו, כל עוד אתה משתף לפי החוקים שלהם הכל בסדר והמהירות מצויינת לגמרי.

יש שם טורנטים של עונות שלמות לעונות שנגמרו כבר ויש מגוון רחב של גירסאות בכל סדרה.

לגבי סרטים, אני פשוט מוריד מציבוריים.

^גם לי יש את BTN שהוא מעולה, שיתוף 24 שעות לפרק או 5 ימים לעונה.

והינה טורנטים שהורדתי מהם לאחר שדרוג מהירות האינטרנט בשבוע שעבר

2N4ZZkx.gif

ASZtpRv.gif

כמות/איכות/מהירות בעיקר.

אמינות גם אולי.

אני לא מתיימר להכיר את כל מה שקיים.

ממה שבדקתי בחודש חודשיים במקביל לTL לא התלהבתי בכלל.

קשה לשמור על התנאים אז מה הטעם ויש לי טראקר לסדרות, טראקר למשחקים, וגם טראקר שכולל הכל כמו TL וגם סתם 2 טראקרים ישראלים אבל זה נחמד לפעמים לתוכן ישראלי שלא תמיד יש וכולם איכותיים ואמינים ומבחינת מהירות אני מוריד תמיד על מקסימום או כמעט במקסימום שזה לא ממש משנה חוץ מבטראקר הישראלי ששם לא ממש איכפת לי וגם לא נראה לי שאותם תכנים ישראלים יהיו בTL והתנאים כמו שאמרתי קודם פשוט לשתף במשך יום או 3 או 5 ימים או 1:1 למרות שאני משתף הרבה יותר זמן מזה.

בכל מקרה לא נראה לי שיש תוכן מסוים שקיים רק בTL ככה שמבחינתי הם מיותרים עם תנאים כמו שיש להם.

פורסם

אני משתמש רק בפאבליק. אני מוריד סרטים וסדרות במהירות של 50-80 mbps. כלומר, פרק של סדרה יורד אצלי תוך 3-4 דקות.

תכנים ישנים יורדים לאט יותר, אבל גם הם מסתיימים תוך כמה שעות.

בנסיבות האלה אני לא רואה שום סיבה להשתמש בפרטיים ולרדוף כל הזמן אחרי ה-ratio כדי שלא יעיפו אותי. אגב, המחשב שלי בכלל במצב שינה בלילה, מה שלא יכלתי לעשות אם הייתי צריך לעשות סידינג במהירויות ההעלאה המגוחכות שיש בארץ.

פורסם

לרדוף אחרי Ratio זה רק אצל TL אני מניח בטראקרים שאני משתמש כתבתי כבר

פשוט לשתף במשך יום או 3 או 5 ימים או 1:1 למרות שאני משתף הרבה יותר זמן מזה.
ככה שזה יותר עניין של זמן וגם כשאני משתף לא ממש מנצלים את רוחב הפס שלי אם אתה משתמש בציבורי טוחנים לך את ההעלאה בלי הפסקה בזמן שזה בשיתוף.
פורסם

רוני, מה המהירות אינטרנט שלך שאתה מוריד על מהירות כזאת מטורפת?

בTL אני עם הנתונים הבאים:

Ratio: 0.97 UL: 188.71 GB DL: 194.58 GB

לא משתמש בו בכלל, פעם בחודש-חודשיים נכנס אליו כדי שלא יסגרו לי את החשבון.

לא מוצא סיבה להשתמש בו, כמעט כל דבר יש בציבורי/בBTN (אם זה סדרות).

פורסם

מסתדר גם עם הרוחב פס בארץ

פורסם

אז למי יש בולבול יותר גדול פה?

לגבי uTorrent - יש פה הגזמה פשוט מטורפת וחפירות שלא מובן את מי זה מעניין בכלל.

פורסם
רוני, מה המהירות אינטרנט שלך שאתה מוריד על מהירות כזאת מטורפת?
200/5Mbit התשתית והספק הם הוט+הוטנט.
µtorrent החדשים זה דרעק. אני שנמכתי אל 2.2.1, נראה שזה הגרסה האחרונה שעבדה כמו שצריך. עובד מעולה כבר שנים...

delugee עובדת אצלי גרוע, בקושי מורידה משהו על 100-200K.

גם אני משתמש ב2.2.1 אבל אם כבר למה לא הBuild האחרון 25302?
פורסם

^ לא הסתכלתי בכלל על הבילד בקישור הזה, סתם לקחתי את הראשון ברשימה שראיתי עם 2.2.1.

אני אכן משתמש ב 25302

פורסם
  • מחבר

וואו 200/5 לא ידעתי שהשיקו את זה כבר. כמה זה עולה?

ואני בא להתקין את 2.2.1 והוא עושה לי CRASH בסיום ההתקנה.

ניסיתי להריץ תאימות WIN7 אבל זה לא עוזר

פורסם

תשתית של 200Mb עולה אצל הוט 189 ש"ח לחודש אבל אני הייתי במבצע טריפל הכל פתוח שהיה בחודש ינואר בשנה שעברה ועברתי לטריפל iPlatinum והחלפתי במרכז השירות שלהם רק את הHotbox 1 לHotbox 2(במקום Fiberbox שתומך עד 200 עם MoCA לנייח שתומך עד 100 והתקנה חינם), חיברתי לבד את הHotbox 2 שזה שטויות אחרת זה 200 ש"ח התקנה(לפי מה שאמרו לי בשירות הלקוחות בטלפון), נשאר אותו המחיר וזה תלוי אצל כל אחד איזה ממירים וכמה יש בבית אני מניח.

ספק יש אצל הוטנט ב30 ש"ח ל200 אבל בסלולרי אני בהוט מובייל והיה לי ספק מתנה עד 100 שעולה במחיר רגיל 20 ש"ח אז רק הוספתי 10 ש"ח בשביל 200 והתנתקתי מבזק בינלאומי(29.90 ש"ח) ועל 200 הם רצו 69.90 ש"ח.

בכל מקרה בדקתי יום יומיים לפני המעבר ל200 על 100 אצל הוטנט והאינטרנט עובד לי טוב יותר במיוחד בגלישה אצל בזק בינלאומי הייתי שנים וגם תוצאות עם הHT downtester של HomeTheater.co.il יצאו הרבה יותר טובות עם הוטנט, ההשוואה נעשתה ב100/2Mb .

פורסם
  • מחבר

טוב אז משהו הזוי

מי שרוצה להתקין 2.2.1 פשוט שינתק את האינטרנט רגע אחרת זה קורס.

פורסם

^זה מוזר מעולם לא קרה לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים