עבור לתוכן

קניתי Dell UltraSharp U2412M 24 לא הכי מרוצה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הקפצה

אחרי שימוש של עוד כמה ימים חייב להגיד שלצרכים שלי המסך מאכזב

ככל שאני קורא יותר אני מגלה שזה באמת מסך מיועד לשוק הנמוך עם טכנולוגיות נמוכות בעיקרון

המסך הוא 6 BIT עם טריקים שיראה איכות צבע יותר טובה

אבל אני יכול להעיד הוא די איכס בסרטים למשל יש לי ספרייה של סרטים באיכות טובה

אני טוען את כולם והתוצאות זהות

הצבעים לא נכונים פרצופים של אנשים לא טבעיים אדומים מידי אין עדינות במעברים של הצבעים

השחורים ואפורים מקולקלים כל הסרטים יש להם עננה לא סימפטית + הצבעים לא איכותיים

מבין שהפאנל הזה הוא לא IPS אלא eIPS

שזה איזה סוג זול יותר

כנראה זה יהיה מסך טוב להרבה אנשים

אבל אישית אני כבר רואה את עצמי קונה מסך אחר...ובטח אחד שיעלה לי אלפי שקלים :\

הבעיה שכל המסכים שאני מסתכל לא רואה את עצמי נוח לשים אלפי שקלים עלייהם כי לכולם אתה רואה משוייכות בעיות

מה שבטוח המסך הבא שלי צריך להיות 8 BIT אמיתי בלי משחקים

שאלה

מנסיונכם

איך KSP יגיבו להצעה שלי להחזיר להם את המסך ולקנות אצלהם משהו אחר מהמלאי משהו יקר יותר מעל 3000 שקל

גם המסך שלי כרגע הגיע עם פיקסל מת

יכול לעזור בתור עילה ...ננסה אולי

• תגובות 35
  • צפיות 6.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה כמו TN שגם עושה dithering מ 6 ביט. כמו כן, חלק מהתלנות שלך נראות כנובעות מהציפוי anti glare שעל המסך. אחרי כמה חודשים זה מפסיק לעצבן :)

כמו כן, לא בטוח בכלל שהבעיה שיש לך קשורה ל 6 ביט, אלא לדברים אחרים אולי.

לגבי השאלה האחרונה, איחלתי לחייל בהצלחה...

פורסם

הייתי בטוח שdell לא השתמשו בe-ips. כן, זאת הגרסה הזולה יותר, שלא כל כך רחוקה מהtn.

היום הם משתמשים בah-ips, אבל עדיין 6+2bit.

לגבי הפרצופים האדומים בסרטים, זה דווקא תופעה שמופיעה במסכים טובים יותר עם יחס ניגודי גבוה, וזה בגלל שהצבע יותר נאמן למקור (מאשר הפרצופים הלבנים במסכים זולים יותר). כדי לתקן את זה, אפשר לעשות כיול, דרך הורדת פרופיל icc.

http://v030o.popscreen.com/eGk3dGlyMTI=_o_a-comparison-of-color-display-between-ips6-panel-and-tn-.jpg

לגבי העדינות במעברים של הצבעים: ??? איך אתה בכלל שם לב לזה? או שאתה מחרטת או שאתה רגיש מאוד. או שיש לך מסך שני לידך ואתה מבצע בדיקה, אבל גם אז זה מוגזם.

אני מציע לך להחזיר את המסך ולהחליט לגבי המסך הבא שלך.

בגלל שהשימוש המרכזי שלך הוא משחקים כגון skyrim או witcher, וצפייה בסרטים, אני לא אציע לך מסכים שמתאימים לעריכת תמונות עם מכלול צבעים גדול.

אני כן אציע לך לבחון אפשרות של קניית מסך מחו"ל, כגון:

http://www.tftcentral.co.uk/reviews/qnix_qx2710.htm

הגרסה הזולה יותר תספיק לך.

אם אתה מחפש מסך עם gamma גבוהה, בשביל ה"שחור האמיתי", אתה תצטרך פאנל VA כל שהו שמאפשר יחס ניגודי גבוהה, 3000:1 ומעלה. הצבעים יראו חיים יותר, אבל תצטרך לוותר על "עדינות המעבר של הצבעים", או איכות התמונה בכללי, מכיוון שרוב הva הזולים הם 6bit, ולא רחוקים מהtn.

פורסם
הייתי בטוח שdell לא השתמשו בe-ips. כן, זאת הגרסה הזולה יותר, שלא כל כך רחוקה מהtn.

היום הם משתמשים בah-ips, אבל עדיין 6+2bit.

כלומר, אתה אומר בעצם שהוא קנה דגם מיושן של dell?

פורסם
כלומר, אתה אומר בעצם שהוא קנה דגם מיושן של dell?

הוא קנה מסך שיוצר ב2012. היום הם מוכרים מסכים של 2014, ויש הבדל של טכנולוגיה.

זה לא "מיושן" כי עדיין משתמשים בe-ips. זה פשוט פאנל מדגם נחות יותר, וזול יותר. פאנל TN עם זוויות צפייה רחבות יותר.

פורסם

בבקשה אל תאמר שeIPS זה "TN עם זוויות צפייה רחבות יותר". זה לא נכון ורק יבלבל אנשים.

זה גם לא נכון טכנית (טכנולוגיית הבסיס היא IPS, בעוד TN פועלת אחרת), וגם סובייקטיבית, בתור אחד שהתנסה עם מסכי eIPS, IPS, S-IPS וכמובן TN, אני יכול לומר שמבחינת איכות תמונה זה עדיין הרבה יותר קרוב לIPS מאשר לTN.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים