עבור לתוכן

BLACK FRIDAY 2014 - מבצעים בארץ

Featured Replies

פורסם

הMX PERFORMANCE מחזיק 3-4 ימי עבודה אינטנסיבים.

(מה לעזאזל הם חשבו לעצמם?)
  • תגובות 331
  • צפיות 184.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אממ, כן אבל אם אני לא טועה יש לו עמדת טעינה כזאת? שאתה מסיים אתה זורק אותו שם ואין באמת בעיה.. או שאני טועה?

ה G602 טוב בקטע הזה. 250 שעות עבודה, יכול לעבוד גם עם סוללה אחת. אני יודע שלוג'י לא מחרטטים כי אני רואה כמה זמן מחזיקה הסוללה ב M705 שיש לי פה... ה 602 כנראה נגזר מזה.

פורסם
בשנתיים האחרונות אייבורי עשו ניקוי סטוקים בסוף שנה, היו הרבה דגמים במחירים של 250-400 שקל.

בקשר לחסרונות:

1. זה לא חיסרון זה יתרון, אין דבר יותר חרא מללחוץ על הכפתור המפגר הזה באמצע משחק, בסופו של דבר זה מקלדת של מותג גיימינג וטוב שהם העיפו את המקש הזה.

א. זה פתיר בתוכנה (למי שזה קורה לו)

ב. זה לא קורה לי.

ג. אני רגיל להשתמש במקש השמאלי להרבה קיצורי מקלדת. בדיוק כמו שאני משתמש במקש ה-Ctrl השמאלי להרבה קיצורים אחרים. לא מתאים לי להתאמץ לשנות הרגלים של שנים בשביל מקלדת ספציפית. אם אני משלם כמעט 300 ש"ח על מקלדת אני רוצה שהיא תשפר לי את חווית השימוש במחשב, לא תעצבן אותי בכל פעם שאני משתמש בקיצור מקלדת.

2. כמו שאמרו נכון לרוב המקלדות המכניות, גם ה Fn בצד שמאל וקרוב מספיק בשביל שיהיה אפשר להשתמש רק ביד אחת (יש לי את המקלדת הזו רק בצבע שחור ואפילו עם יד קטנה זה אפשרי).

בניקוד לנקודה הקודמת, הנושא הזה הוא לא שובר עסקה בעיני, אבל אין ספק שעם מקשים יעודיים החיים הרבה יותר נוחים. אולי זה סימן שאני צריך לשלם יותר על מקלדת שכן כוללת את מה שאני רוצה :)

אנחנו די גולשים מנושא הדיון, אז אולי עדיף להמשיך את הנושא בת'רד חדש בפורום ציוד היקפי.

פורסם
אממ, כן אבל אם אני לא טועה יש לו עמדת טעינה כזאת? שאתה מסיים אתה זורק אותו שם ואין באמת בעיה.. או שאני טועה?

ה G602 טוב בקטע הזה. 250 שעות עבודה, יכול לעבוד גם עם סוללה אחת. אני יודע שלוג'י לא מחרטטים כי אני רואה כמה זמן מחזיקה הסוללה ב M705 שיש לי פה... ה 602 כנראה נגזר מזה.

הMX ללא עמדת טעינה, יש לו כבל USB שמשמש לטעינה, הכבל מאפשר המשך שימוש בעכבר בזמן הטעינה בדומה לעכבר חוטי - מגיע גם עם מטען לקיר.

פורסם

^בדיוק. אחריו היה את ה-MX1100 ואז ה-PERFORMANCE, שניהם היו ללא עמדת טעינה.

בזמנו בגלל עמדת הטעינה הזו קניתי את ה-MX1100... זה די דבילי שאתה לא יכול להשתמש בעכבר אם נגמרת הסוללה.

הרי חוק מרפי היא תגמר בדיוק בזמן שאתה צריך אותה..

פורסם
לא מאמין שksp עושים דבר כזה איזה שפל הם מגיעים ואיזה גועל..

מאכזב.

Ksp רשת שירדה לתהומות השירות. אני לא קונה מהם יותר וגם דואג להסביר לכל מי ששואל מדוע לא להתקרב אליהם.

פשוט בושה וחרפה.

אגב, באג אמורים לצאת במבצעים רק בשישי הקרוב. לפחות זה מה שאמר המוכר בחנות

פורסם

LastPrice גם תצטרף למבצעי שישי השחור, ממליץ לעקוב אחרי האתר שלהם.

http://www.lastprice.co.il/index.asp

פורסם
  • מחבר

מילה אחרונה לפני שאבקש שתעבירו את הדיון על עכברי לוג'יטק לת'רד נפרד.

היה לי את ה-518 האגדי, ה-MX1000, אחריו ה-MX PERFORMANCE ואז G700 + G700S.

ה-G700/S היה לי הנוח מכולם כי יש לי ידיים גדולות. ה-PERFORMANCE פשוט קטן ולא נוח.

מסכים עם עניין הסוללה אבל אני פשוט מחבר אותו לטעינה כשאני מסיים לעבוד והוא מחזיק בלי בעיה יום-יומיים.

מקסימום מחליפים סוללה או עובדים כשעה עם החוט מחובר אם שכחת לטעון אותו בלילה. לא אסון.

לא הייתי מוותר על הנוחות שלו בשביל זה.

עריסת טעינה זה חביב ונוח אבל אי אפשר לעבוד עם העכבר בזמן הטעינה. זה dealbreaker רציני.

פורסם

שאלה אחת , אתה מדבר על הG700S? בעניין מה שכתבה עם הסוללה?

אני הזמנתי אותו אבל הרכישה לא עברה אבל יש לי אפשרות שהיא כן תעבור אני מדבר על קניה של העכבר אחרי הנחה ב50 דולר

אני חייב להחליט אם לקחת אותו היום

פורסם

כן, הוא רשם במפורש G700S

פורסם

כן חשבתי ככה אבל לא הייתי בטוח , סבבה אז זה מספיק לי,

אני הולך עליו

תודה

פורסם
מילה אחרונה לפני שאבקש שתעבירו את הדיון על עכברי לוג'יטק לת'רד נפרד.

היה לי את ה-518 האגדי, ה-MX1000, אחריו ה-MX PERFORMANCE ואז G700 + G700S.

ה-G700/S היה לי הנוח מכולם כי יש לי ידיים גדולות. ה-PERFORMANCE פשוט קטן ולא נוח.

מסכים עם עניין הסוללה אבל אני פשוט מחבר אותו לטעינה כשאני מסיים לעבוד והוא מחזיק בלי בעיה יום-יומיים.

מקסימום מחליפים סוללה או עובדים כשעה עם החוט מחובר אם שכחת לטעון אותו בלילה. לא אסון.

לא הייתי מוותר על הנוחות שלו בשביל זה.

עריסת טעינה זה חביב ונוח אבל אי אפשר לעבוד עם העכבר בזמן הטעינה. זה dealbreaker רציני.

נוחות זה עניין סובייקטיבי לחלוטין לכן עדיין הPerfomance עדיף על G700S (לצרכי עבודה משרדית וגיימינג קל מאוד) כשאתה מסתכל על זה בצורה אובייקטיבית.

דווקא ממש מפריע לי הטעינה אני לא יודע אולי זה רק אני, אבל ההתעסקות עם הכבל וחיבור הMicro USB הנאחס הזה שכל פעם שאתה מחבר אותו אתה מרגיש שהוא יכול להישבר לך ביד מוצאים תחשק, לכן פעם בשבועיים זה עוד סביל בשבילי כנראה שהייתי מתחרפן אם זה היה פעם ביום, ובכל מקרה לגיימינג כנראה שעדיף את הG602 בכל מקרה.

ד"א יש לך ידיים ממש אבל ממש גדולות אם אתה חושב שPerfomance MX קטן לך, הוא נחשב לעכבר גדול +:silly:

פורסם
  • מחבר

^

ובזה נגמר הדיון בעניין כאן.

פורסם
LastPrice גם תצטרף למבצעי שישי השחור, ממליץ לעקוב אחרי האתר שלהם.

http://www.lastprice.co.il/index.asp

הם ייכנסו ביום שישי עצמו?

ד״א זה עוד מוקדם לדבר אבל אני ממש מעוניין לקנות קירור חדש למעבד ומקלדת מכנית , אז אם יהיו איזה מבצעים שווים של 1+1 או מוצר שני בככה וככה הנחה אני ממש אשמח להצטרף למישהו בקנייה

כנל בנוגע למשחקים/רמקולים :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים