פורסם 2014 בנובמבר 1911 שנים החלטתי להגיב רק בגלל הדברים ההזוים שאני רואה פה: לא משנים מחירים באתר תעשה הזמנה ותרשום בהערות מחיר של BF מה ?!?!? פעם ראשונה שאני שומע על מבצע BLACK FRIDAY שמסתמך על זה שהלקוח יהיה ערני מספיק כדי לציין זאת בפועל במעמד הקניה. רק בגלל זה אישית אני לא מתכוון לקנות אצלכם. אף יבואן לא ירצה לחסל מלאי שלו במחיר זול כי הם נמכרים בכמיות גם במחירם הנוכחי זאת אומרת שכל מוצר שהוא טוב ונמכר לא יהיה במבצע או במבצע זניח ולא שווה (זאת טענה אולי יותר ליבואנים, למרות שאין לי מושג אם הם קשורים ל BF עצמו), לא משנה אם זה כ. מסך, לוח אם או SSD. נערך 2014 בנובמבר 1911 שנים על-ידי needacomp
פורסם 2014 בנובמבר 1911 שנים ^לגבי שינוי מחירים, אין שינוי כי המבצעים פורסמו בפייסבוק. מי שחבר שלהם ומודע למבצע, יקנה ויציין. לקוח רגיל שלא מודע למבצע יקנה רגיל. יש פה עדיפות מחוץ לאתר...פייסבוק או כאן למשל. מחכים מחר למבצעים נוספים
פורסם 2014 בנובמבר 1911 שנים מחיקה.מתנצל - האתר של באג blackfriday.co.il אינו נגיש מכל דפדפן, מה שגרם לי לבדוק האם מה שנגלה לי הינו הכנה לפירסום או שאריות מהשנה שעברה. לאחר תחקיר קטן ברשת נראה כי הבאג של באג בדפדפן המסויים שבו השתמשתי מראה את מבצעי השנה שעברה, לפיכך מבצעי באג עדיין חסויים, וכך גם המבצע - אם קיים, של גולן טלקום.עימכם הסליחה. נערך 2014 בנובמבר 1911 שנים על-ידי APPC
פורסם 2014 בנובמבר 1911 שנים needacompיש לי חדשות בשבילךמבצע זה אמצעי למיקסום רווחים ו/או מזעור הפסדים
פורסם 2014 בנובמבר 2011 שנים הייתם ממליצים על ה295X2 ב-TMS?יש איזה אלף שקל הנחה... שזה די משמעותי.אפשר לראות את המפרט שלי בצד. היום עם CF 7870GHZלא יודע אם משתלם לי מבחינה שזה יהיה OVER KILLובמחיר זול יותר אפשר להשיג פתרון זול יותר...היתרון שזה לא יהיה CF...
פורסם 2014 בנובמבר 2011 שנים בבקשה לפתוח על שאלות אינדיוידואליות דיונים נפרדים. מה שמתחיל כ"אני רק שאלה" יגרר בקלות לדיון שלם. נערך 2014 בנובמבר 2011 שנים על-ידי djelectric
פורסם 2014 בנובמבר 2111 שנים לא משנים מחירים באתר תעשה הזמנה ותרשום בהערות מחיר של BFמחר בערב עוד שלל מוצרים שונים. מארזים / ספקים / SSD . הי TMS,לא אמרתם שאתם מעלים מבצעים נוספים אמש? נערך 2014 בנובמבר 2111 שנים על-ידי Avidtor
פורסם 2014 בנובמבר 2111 שנים כן, מלא מארזים מדהימים, בעיקר לאנשים שאוהבים איכות בניה ואפשרות עגינה.פחות או יותר כל מה שמוצע כאן יהיה טוב למישהוהסייראן טוב למי שרוצה מחשב לשרת אחסון (מאפשר עגינה של עד 9 כוננים)הרייבנים - אין צורך להציג, מדהימיםDS2 - מארז שאני מחבב הרבה יותר מהדיפיין (עד שיגיעו ה-R5 בתחילת 2015 לפחות). אי אפשר לטעות עם הנדסה גרמניתה-Fortress גם מדהים, למרות שמעט לוקה באפשרויות עגינה לרדיאטורים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.