פורסם 2014 בנובמבר 1811 שנים לא הבנתי איך אני מזמין מ TMS , הם פירסמו את המבצע בפייסבוק אבל באתר שלהם לא כתוב כלום והמחיריםהם מחירים רגילים לפני הנחה. זה רק למי שמגיע פיזית לחנות כי אני לא רואה אופציה להזמין באתר במחיר של BLACKFRIDAY?
פורסם 2014 בנובמבר 1811 שנים אתה יכול לעשות הזמנה, בחיוב הם יחייבו אותך בסכום הנכון.אתה גם יכול לכתוב בהזמנה תחת הערות לגבי ה-BF ליתר ביטחון...
פורסם 2014 בנובמבר 1911 שנים לא הבנתי איך אני מזמין מ TMS , הם פירסמו את המבצע בפייסבוק אבל באתר שלהם לא כתוב כלום והמחיריםהם מחירים רגילים לפני הנחה. זה רק למי שמגיע פיזית לחנות כי אני לא רואה אופציה להזמין באתר במחיר של BLACKFRIDAY? מה הבעיה לתקשר ולשאול?
פורסם 2014 בנובמבר 1911 שנים בתור Lazy דווקא חשבתי שתבין שאלתי כי זה כבר היה 12 בלילה ואני יודע שיש פה הרבה שקונים שם , גם נדמה לי שיש להם נציג שמסתובב פה בפורום לפעמים
פורסם 2014 בנובמבר 1911 שנים ראיתי. האמת שאני רציתי ציוד היקפי (עכבר באופן ספציפי) - ו-20% על מוצרי מיקרוסופט פשוט לא "עושה" לי את זה מספיק כדי לקנות..חבל
פורסם 2014 בנובמבר 1911 שנים Tms פרסמו הנחות לציוד היקפי בפייסבוק למעוניינים תודה. הזמנתי מהם הגה לוג'יטק G27 ב-1249 ש"ח. 300 ש"ח פחות מהמחיר הזול בארץ. המחיר גבוה יותר מבחו"ל, אבל לפחות מקבלים שנתיים אחריות. מבצע לא רע.
פורסם 2014 בנובמבר 1911 שנים מעניין אם tms ישחררו עוד מבצעים בימים הקרובים .מחכה כבר לksp/bug/ivoryשיציעו כבר משהו!
פורסם 2014 בנובמבר 1911 שנים לא הבנתי כלום אפשר לעשות סינון מה באמת שווה? אם אני רוצה לבנות מחשב לאנריל אנג'ין 4 על מסך FHD, מה כדאי לקחת היום ולא בינואר? הייתי מודד בעצמי אבל אני אין לי עם מה להשוות.
פורסם 2014 בנובמבר 1911 שנים אני מזמין עכשיו מחשב מTMS למה המחיר של הסנייפר B5 באתר שלהם רגיל אם אני מזמין אז המחיר יהיה 386 כמו במבצע?
פורסם 2014 בנובמבר 1911 שנים לא משנים מחירים באתר תעשה הזמנה ותרשום בהערות מחיר של BF מחר בערב עוד שלל מוצרים שונים. מארזים / ספקים / SSD GTX970 - אף יבואן לא ירצה לחסל מלאי שלו במחיר זול כי הם נמכרים בכמיות גם במחירם הנוכחי, 1800-2000 ש"ח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.