עבור לתוכן

BLACK FRIDAY 2014 - מבצעים בארץ

Featured Replies

פורסם

לא הבנתי איך אני מזמין מ TMS , הם פירסמו את המבצע בפייסבוק אבל באתר שלהם לא כתוב כלום והמחירים

הם מחירים רגילים לפני הנחה. זה רק למי שמגיע פיזית לחנות כי אני לא רואה אופציה להזמין באתר במחיר של BLACKFRIDAY?

• תגובות 331
  • צפיות 184.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה יכול לעשות הזמנה, בחיוב הם יחייבו אותך בסכום הנכון.

אתה גם יכול לכתוב בהזמנה תחת הערות לגבי ה-BF ליתר ביטחון...

פורסם
לא הבנתי איך אני מזמין מ TMS , הם פירסמו את המבצע בפייסבוק אבל באתר שלהם לא כתוב כלום והמחירים

הם מחירים רגילים לפני הנחה. זה רק למי שמגיע פיזית לחנות כי אני לא רואה אופציה להזמין באתר במחיר של BLACKFRIDAY?

מה הבעיה לתקשר ולשאול? :facepalm:

פורסם

בתור Lazy דווקא חשבתי שתבין :)

שאלתי כי זה כבר היה 12 בלילה ואני יודע שיש פה הרבה שקונים שם , גם נדמה לי שיש להם נציג שמסתובב פה בפורום לפעמים

פורסם

Tms פרסמו הנחות לציוד היקפי

בפייסבוק למעוניינים :)

פורסם

ראיתי. האמת שאני רציתי ציוד היקפי (עכבר באופן ספציפי) - ו-20% על מוצרי מיקרוסופט פשוט לא "עושה" לי את זה מספיק כדי לקנות..חבל

פורסם
Tms פרסמו הנחות לציוד היקפי

בפייסבוק למעוניינים :)

תודה. הזמנתי מהם הגה לוג'יטק G27 ב-1249 ש"ח. 300 ש"ח פחות מהמחיר הזול בארץ. המחיר גבוה יותר מבחו"ל, אבל לפחות מקבלים שנתיים אחריות. מבצע לא רע.

פורסם
qvyuXbR.jpg
פורסם

מעניין אם tms ישחררו עוד מבצעים בימים הקרובים .

מחכה כבר לksp/bug/ivory

שיציעו כבר משהו!

פורסם

לא הבנתי כלום :smiley-computer012:

אפשר לעשות סינון מה באמת שווה?

אם אני רוצה לבנות מחשב לאנריל אנג'ין 4 על מסך FHD, מה כדאי לקחת היום ולא בינואר?

הייתי מודד בעצמי אבל אני אין לי עם מה להשוות.

פורסם

אני מזמין עכשיו מחשב מTMS למה המחיר של הסנייפר B5 באתר שלהם רגיל אם אני מזמין אז המחיר יהיה 386 כמו במבצע?

פורסם

נמחק - ט.ל.ח.

פורסם

לא משנים מחירים באתר:) תעשה הזמנה ותרשום בהערות מחיר של BF

מחר בערב עוד שלל מוצרים שונים. מארזים / ספקים / SSD

GTX970 - אף יבואן לא ירצה לחסל מלאי שלו במחיר זול כי הם נמכרים בכמיות גם במחירם הנוכחי, 1800-2000 ש"ח.

פורסם

מחכה לשמוע מה יש בגזרת הSSD.

פורסם

^^בהחלט! נראה לי שזו תהיה הבשורה הכי טובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים