עבור לתוכן

פגז מן העבר: 3D Realms חוזרת לחיים ומציעה נוסטלגיה להמונים

Featured Replies

פורסם

המפתחת והמפיצה המיתולוגית שסייעה לנו לקבל נכסי צאן ברזל כמו סדרת Duke Nukem, Wolfenstein 3D, ו-Max Payne חוזרת לחיים ומציעה אוסף של 32 כותרים המותאמים למחשבים מודרניים

לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%92%d7%96-%d7%9e%d7%9f-%d7%94%d7%a2%d7%91%d7%a8-3d-realms-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%aa-%d7%9c%d7%97%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%a2%d7%94-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%98%d7%9c/

פורסם

אני אישית אדם שמאוד אוהב ומעריך נוסטלגיה, אבל 40$?...

ניראה לי קצת מוגזם לחבילה הזאת.

פורסם

מה שמצחיק כאן הוא הדרישות של המשחקים - לפחות מעבד Core 2 Duo ולפחות 2GB זיכרון. לפי איך שהמשחקים נראים (משחקי פלטפורמה ב-4 עד 256 צבעים) הם יכלו לפעול (וסביר להניח שהם אכן פעלו) על מחשב XT (מעבד 8086) עם 640KB זיכרון. דרישות מערכת מוגזמות, שום שינוי בגרפיקה, מחיר מוגזם...

פורסם
אני אישית אדם שמאוד אוהב ומעריך נוסטלגיה, אבל 40$?...

ניראה לי קצת מוגזם לחבילה הזאת.

בהחלט מחיר מוגזם. חלק גדול מהמשחקים שם הם בינוניים מינוס, וגם כשיצאו לא ממש היה שווה לשחק אותם. למשל: סדרת Blake Stone (רימייק משעמם על בסיס המנוע של Wolf3D), וגם Monuments of Mars, Arctic Adventure, Pharaoh's Tomb - משחקי פלטפורמה פרימיטיביים למדי, שרק הקושי הגבוה שלהם שנובע מתנועה מקוטעת וcollision detection עלוב יכול לספק שמץ של משחקיות (למזוכיסטים שבינינו).

יש שם גם כמה משחקים ממש טובים - כמו Duke Nukem 3D, Terminal Velocity. גם Rise of the Triad במידה מסוימת (למרות שלא התחברתי אליו אישית אף פעם). Death Rally הוא טוב. לחובבי ה2D Shooters הקלאסיים - Bio Menace וDuke Nukem II הם בין הטובים שיצאו לPC אי פעם.

רוב המשחקים שם הם יותר "meh". כאלה שבשנות ה90 אפשר היה להנות מהם, אבל היום הם ירגישו חזרתיים ומעיקים.

מה שמצחיק כאן הוא הדרישות של המשחקים - לפחות מעבד Core 2 Duo ולפחות 2GB זיכרון. לפי איך שהמשחקים נראים (משחקי פלטפורמה ב-4 עד 256 צבעים) הם יכלו לפעול (וסביר להניח שהם אכן פעלו) על מחשב XT (מעבד 8086) עם 640KB זיכרון.
זה כי זה רץ על אמולטור. אני מניח שהם פשוט דוחפים את DOSBOX בחבילה עם כל המשחקים המקוריים שלהם. בת'כלס רובם יעבדו היטב גם על פנטיום 4. אבל כדי לשחק למשל Duke Nukem ברזולוציה גבוהה בקצב פריימים טוב באמולטור - באמת עדיף Core 2. ממילא מדובר בדרישות מגוחכות להיום.
פורסם

הוקוס פוקוס, ראפטור, וולפנסטיין, קומנדר קין!!!

וואי איזה נסטלגיה.

אם יהיה באנדל אני בהחלט אשקול!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים