עבור לתוכן

משחק BF3, חושב לקנות BF4

Featured Replies

פורסם

התלונה שלך מוזרה: כל מי שלא היה מרוצה, התלונן על נטקוד, באגים, חוסר יציבות וכו'. אבל כולם שיבחו את הגרפיקה המרהיבה של bf4.

אתה הראשון שאני רואה שמתלונן דווקא על הגרפיקה.

לכן, לא נראה לי שאתה יכול להבין על מה כולם מדברים... כי בשביל להיתקל בבאגים שכולם מדברים עליהם, צריך סטטיסטית יותר משעת משחק, והם בכל מקרה לא קשורים לגרפיקה.

פורסם
  • מחבר
התלונה שלך מוזרה: כל מי שלא היה מרוצה, התלונן על נטקוד, באגים, חוסר יציבות וכו'. אבל כולם שיבחו את הגרפיקה המרהיבה של bf4.

אתה הראשון שאני רואה שמתלונן דווקא על הגרפיקה.

לכן, לא נראה לי שאתה יכול להבין על מה כולם מדברים... כי בשביל להיתקל בבאגים שכולם מדברים עליהם, צריך סטטיסטית יותר משעת משחק, והם בכל מקרה לא קשורים לגרפיקה.

תעשה חיפוש קצר בגוגל ותראה שאני לא היחיד שחושב ככה לגבי הגרפיקה. חוץ מזה בסופו של דבר זה הכל עניין סובייקטיבי.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

NRT אני מסכים איתך בקשר לזה שהתנועה ב-BF4 לא מספיק חלקה, קשה להסביר את זה במילים. (לא קשור לFPS הוא גבוה).

אני ניסיתי BF4 שעות ולא הצלחתי להתחבר למשחק משהו בתנועה שם לא מספיק מהיר או אינטואיטיבי. (מרגיש כמו BF3 בהילוך רוורס).

ראיתי פרסומים שהם מנסים לסדר את BF4 ולהפוך אותו יותר דומה לBF3 (מוד קלאסי או משהו כזה).

פורסם

המבצע של המחיר המוזל ברשמי עדיין קיים ? אם קונים BF4, איזה גרסא כדאי לקנות ? האם השרתים בארץ מכילים את המפות של ה DLC ? יש מספיק אנשים שמשחקים את זה ?

פורסם
NRT אני מסכים איתך בקשר לזה שהתנועה ב-BF4 לא מספיק חלקה, קשה להסביר את זה במילים. (לא קשור לFPS הוא גבוה).

אני ניסיתי BF4 שעות ולא הצלחתי להתחבר למשחק משהו בתנועה שם לא מספיק מהיר או אינטואיטיבי. (מרגיש כמו BF3 בהילוך רוורס).

ראיתי פרסומים שהם מנסים לסדר את BF4 ולהפוך אותו יותר דומה לBF3 (מוד קלאסי או משהו כזה).

"לא מספיק חלקה" יכול להיות.

"לא מספיק מהיר" ממש לא נכון.

התנועה של הדמות הרבה יותר מהירה בBF4 מאשר בBF3, חד משמעית!

לא אומר שBF4 יותר טוב או משהו כזה, אבל אני לא מסכים איתך "במהירות" של המשחק, כי הגיים-פלי והתנועה במשחק יותר מהירה מאשר בBF3, אין לי שום ספק...

זה מורגש בעיקר במפות גדולות, ויכול להיות שהFOV אצלך נמוך לכן אתה מרגיש באיטיות מסויימת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים