עבור לתוכן

משחק BF3, חושב לקנות BF4

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני משחק BF3 כבר הרבה זמן. אני חושב לקנות BF4.

העניין הוא ששמעתי במשך הרבה זמן שהיו בעיות עם המשחק ושהרבה אנשים חושבים ש BF3 הוא משחק הרבה יותר טוב ממנו. האם עדיין יש לו קהילה גדולה ? אני לא מעוניין לקנות משחק שאתחרט עליו אח"כ ולכן הייתי שמח לקבל דעות של אנשים בעד, נגד, למה, כמה ואיך. הכל יתקבל בברכה.

תודה.

פורסם

בתור אחד שיש לו את שני המשחקים, הצטערתי על הקניה של 4.

המשחק בסה"כ מאוד מאוד דומה ל3 אפילו מבחינת הגרפיקה (מנוע Frostbite משודרג) , אבל אני אישית לא התחברתי למפות

שמגיעות עם המשחק והDLC של הpreorder ולדעתי 3 עדיף מבחינה זו.

לא יכול לומר לך לגבי שאר המפות כי אין לי אותן.

לא נתקלתי בשום בעיות מיוחדות לאחרונה, ועושה רושם שגם לא חסרים שרתים ואנשים שמשחקים.

שורה תחתונה, אם בא לך עוד מאותה הנוסחה המוכרת של bf3 רק עם מפות חדשות (שאולי תאהב ואולי לא) אז לך על זה.

אגב; במקרה וכן תחליט לקנות אל תקנה מorigin תקנה מ kinguin.net או מ cjs-cdkeys.com המחירים שם זולים בהרבה....

נערך על-ידי OvO

פורסם

אגב; במקרה וכן תחליט לקנות אל תקנה מorigin תקנה מ kinguin.net או מ cjs-cdkeys.com המחירים שם זולים בהרבה....

יש עכשיו מבצע באוריגין של הוולואין על באטלפילד 4 ב-15 יורו שזה 71 שקלים שזה המחיר הכי זול שתמצע כרגע

פורסם

בkinguin.com המחיר הוא 15 יורו גם, רק ששם זה ברגיל ולא במבצע של חג :)

עדיין עדיף לקנות משם כי אתה מקבל נקודות זיכוי לקנייה נוספת.

פורסם
בkinguin.com המחיר הוא 15 יורו גם, רק ששם זה ברגיל ולא במבצע של חג :)

עדיין עדיף לקנות משם כי אתה מקבל נקודות זיכוי לקנייה נוספת.

אל תשכח את העמלה של 67 סנט

פורסם
  • מחבר

תודה.

לגבי המחירים אני יודע שכרגע הוא מוצע ב 15 יורו לקראת halloween דרך origin ותמיד המחיר הזה קיים באתרי סידיקי'ז למיניהם. זאת לא הבעיה.

עוד דעות ?

פורסם

על איזה עמלה אתה מדבר?? קניתי שם עשרות משחקים אין שום עמלה בקנייה..

לאיזה רמה נמוכה אנחנו יורדים חחחח :D

נערך על-ידי OvO

פורסם
שלום לכולם,

אני משחק BF3 כבר הרבה זמן. אני חושב לקנות BF4.

העניין הוא ששמעתי במשך הרבה זמן שהיו בעיות עם המשחק ושהרבה אנשים חושבים ש BF3 הוא משחק הרבה יותר טוב ממנו. האם עדיין יש לו קהילה גדולה ? אני לא מעוניין לקנות משחק שאתחרט עליו אח"כ ולכן הייתי שמח לקבל דעות של אנשים בעד, נגד, למה, כמה ואיך. הכל יתקבל בברכה.

תודה.

תשמע, לגבי הדאגות שלך הן קשורות למשחק שהיה בהתחלה, אם אכן המשחק היה נשאר כמו שהיה בתחילת דרכו הייתי נוטש אותו ומבקש את כספי חזרה, אבל הוא עבר הרבה שינויים ושדרוגים, אני הייתי קונה אותו כי אני אישית נהנה ממנו עדיין, ובתור אחד שעוד לא שיחק בו ופתח את הכול במשחק כל האנלוקים והאפשרויות ולא ראה עדיין איך זה, הייתי קונה.

בייחוד כשעוד מעט נפתחת ההרחבה האחרונה

פורסם

Sorry for writing in English i am simply out of the country on a computer with no Hebrew on it,

As Mongoose mentioned, the game had major issues upon release, they basically released the game as a Beta if we are quite honest.

Alas, there were many fixes (and faults as well) since the initial release, making it very playable today although it still has its flaws.

It can be a great deal of fun and the upcoming DLC seems promising, for a price of 15 EURO i would definitely recommend it.

Don't forget be we also ave the community Teamspeak server that makes all the more fun and easier to find squad members to commune with during games, but that is a side point and has nothing to do with BF4 itself.

פורסם

זה שBF3 יותר טוב ממנו בחלק מהפרמטרים, לא עושה אותו למשחק רע.

BF3 אומנם יותר "מלוטש", אבל יש תחושה של חידוש\שינוי בין BF4 לבין BF3 (לדעתי האישית בכל אופן).

אם אתה חובב של הסדרה, אין סיבה בעולם לא לרכוש אותו בעיקר שניתן למצוא אותו במחיר של 15 יורו.

כן, גם אני חושב שBF3 יותר טוב, אבל אני בהחלט גם חושב שBF4 ממש לא משחק גרוע (כמובן אחרי כל העדכונים שהוא עבר).

אתה בהחלט תקבל תמורה מלאה לסכום שאתה משקיע!

ובכלל, יש לא מעט אנשים שחושבים שBF4 יותר טוב מ3, אולי גם אתה תחשוב כך :-)

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה לכולם.

פורסם
  • מחבר

טוב אז אחרי משחק של בין חצי שעה לשעה אני יכול להגיד שהמשחק ממש אבל ממש לא מה שציפיתי..

הגרפיקה נראית הרבה פחות מציאותית מ BF3 ובכלל כל רצף האירועים מהבחינה של ההליכה, קפיצה, כניסה בין כוונות, recoil.. פשוט משחק מאכזב. מצטער שקניתי..

למרבה המזל קניתי דרך החנות של origin והם מאפשרים להחזיר משחק תוך 24 שעות מרגע הפעלתו הראשונה. לפחות אקבל עליו החזר מלא.

ממש לא דמיינתי שאני אתאכזב ממנו כל כך.

נערך על-ידי NRT

פורסם

חבל מאוד לשמוע, אבל עוד יתר חבל זה שאתה שופט את כל המשחק על שעת משחק זה הכל, ככה אי אפשר לקבוע כלום צר לי להגיד לך.

אני אומר תנסה את הכל מ-א ועד ת ואז תשפוט את המשחק.

כמובן שיהיה בגדר ה24 שעות שאתה רוצה במידה ואתה רוצה בכל זאת להחזיר את המשחק.

לדעתי זה משחק טוב אשר עדיין מספק שעות הנאה פה ושם וחבל שאנשים ישר שוללים אותו .

נ.ב:

חוץ מזה איך אתה מגדיר את המאכזב שלך שרשמת שההליכה מאכזבת?! קפיצה?

תיהיה קצת יותר מפורט

נערך על-ידי Sarm1x

פורסם
  • מחבר

ידעתי שמישהו יגיד משהו בסגנון של מה שאמרת. שצריך לתת צ'אנס ושאי אפשר לשפוט משחק לפי שעה בלבד. ואני עדיין אגיד לך שאני ממש לא צריך יותר מזה כדי לקבל החלטה..

הדבר העיקרי שאני מתבאס ממנו ורק על זה אני לא מתכוון לשחק במשחק זה הגרפיקה. הגרפיקה נראית הרבה הרבה פחות איך אני אגיד.. מציאותית. קשה לי לשים את זה במילים. כל העניין של הקסטומיזציה הוא מבורך ומגוון הנשקים וה perks השונים הוא דבר נפלא, אבל כל אלה מתגמדים לעומת ההרגשה הכללית.

קיצר אני חוזר ל BF3.

אחרי הכל קראתי בהרבה פורומים וראיתי הרבה משחקיות וראיתי את כל הביקורות ובגלל זה פתחתי את התר'ד הזה. כי ידעתי שיש הרבה אנשים שלא מרוצים ממנו. לאחר שניסיתי בעצמי אני יכול להבין על מה כולם מדברים.

נערך על-ידי NRT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים