עבור לתוכן

וינדוס 7 או 8.1 ?

Featured Replies

פורסם

כפתור הstart נמצא, אבל הוא פותח את המטרו. אם אתה רוצה תפריט start כמו שהיה בגרסאות קודמות, תתקין את אחד התוספים שדיברתי עליהם.

פורסם

או שתגלה את נפלאות windows key+s

פורסם
  • מחבר

אוקי, ראשית אתקין, אשתפשף אתו קצת ואולי באמת אשאיר כפי שהוא, או אחת העצות כאן.

תודה.

פורסם

^זה מה שאני עשיתי בהתחלה עם חלונות 8 וגם עם 8.1 אבל לבסוף החזרתי את ההתחל.

פורסם

נכון להיום, זה באמת לא ישנה כלום.

אם כבר 8.1 אז...

Classic Shell באמת פותר את כל מה שמיותר במערכת ההפעלה הזאת. במערכת הפעלה למשפחת שרתים זה היה נראה פי אלף יותר מיותר.

חשוב לציין שגם כל הקישור ל Live ID מיותר לחלוטין.

קצת מצחיק שמערכת ההפעלה לא שמישה ללא תוכנה צד ג'...

פורסם

לא חייב לייב אפשר חשבון מקומי.

פורסם

לא אמרתי שחייב, אבל זה לא שקוף בכלל לכל מי שמגיע להתקין את המערכת ולהגדיר משתשמים.

פורסם

מי שמתקין מערכת הפעלה שידע מה הוא עושה. לא כל פלוני אמור להתקין מערכת הפעלה.

פורסם

פלוני או לא. אפילו בשבילי זה היה תגלית שחיבור ל Live ID משנה בצורה כל כך משמעותית את צורת האימות לכל המשאבים במערכת ההפעלה וחייבים לנתק אותו כדי לחזור למצב תקין.

פורסם

איך מתנתקים מה live id באמת?

פורסם

בפאנל של users.

אחרי ניתוק זה מחזיר אותך לאימות מקומי.

פורסם
פלוני או לא. אפילו בשבילי זה היה תגלית שחיבור ל Live ID משנה בצורה כל כך משמעותית את צורת האימות לכל המשאבים במערכת ההפעלה וחייבים לנתק אותו כדי לחזור למצב תקין.

מה בעצם לא תקין בחיבור ל - Live ID? לי יש כבר שנים חשבון בהוטמייל ואני גם משתמש ב - SkyDrive וזה מאוד נוח החיבור ל- Live ID.

פורסם

כבר הסברתי. זה משנה לגמרי את כל צורת האימות המערכת ההפעלה שזה אפילו כולל הרשאות בNTFS/SMB.

מעבר לכך, אתה יוצר תלות בספק אימות חיצוני. בשביל מה זה טוב?

העניין הוא שהם מחייבים אותך להתשמש באימות כזה בשביל השטויות שיש להם במארקט או יישמו מטרו שמתסנכרנים עם מידע חיצוני כמו לוח שנה וכד'.

הכל נראה תמים עד שאתה חוזר למחשב אחרי הפסקה ומגלה שהמסך נעול עם משתמש Live ID שלך והרשאות SMB מפסיקות לעבוד. פה כבר הם חצו את הגבול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים