עבור לתוכן

מישהו יכול בבקשה לעשות לי סדר ? - *****Titanfall****

Featured Replies

פורסם

שלום רב !

לפני יומיים בערך ראיתי שאפשר להוריד את ה משחק Titanfall להורדה בחינם ולשחק ברשת. האמת היא שהתרשמתי מאוד לטובה מהמשחק הוא חמוד זורם וכיפי . אודיו טוב ונראה סביר בהחלט ! החלטתי שאני רוצה לרכוש את המשחק אבל לא הבנתי מה ההבדל בין כל הגרסאות ... לפי ORIGINE ניתן לקנות את המשחק ב- 29 USD . לפי STEAM יש שם משהו שנקרא " TITANFALL -THE FINNAL HOURSE שעולה רק 2 $ . ומצד שלישי אני רואה שיש עוד כל מיני תמחורים למשחק:

https://www.origin.com/en-us/store/buy/the-final-hours-of-titanfall/pc-download/base-game/standard-edition - תסתכלו הכי למטה יש 4 סוגים שונים של המשחק. ******* עריכה קלילה הבנתי שהגירסא הזו של ה- 2 $ היא לראות את הסצינות משהו כמו מאחורי הקלעים .. אז נוותר על זה .. אשמח להסבר על שאר בגרסאות ..

נערך על-ידי Eyal-Style

פורסם

Titanfall זה המשחק עצמו.

Season Pass זה כל חבילות ההרחבה ביחד.

אפשר לקנות גם כל חבילת הרחבה בנפרד.

וה-Digital Deluxe זה המשחק עצמו + כל חבילות ההרחבה.

פורסם
  • מחבר

מה המשמעות של חבילות הרחבה ? מה יש בהן שאין במשחק רגיל ללא כל תוספת ?

יש קהילה למשחק הזה בארץ ?

פורסם

כל חבילת הרחבה כוללת (לא בהכרח את כל האפשרויות) מפות חדשות, מצבי משחק ונשקים נוספים

קהילה? לא ידוע לי. אתה אולי תמצא פה כמה אנשים שמשחקים מידי פעם (אני בינהם, משחק פה ושם במשחק הבסיסי ללא חבילות הרחבה)

פורסם

אני חושב ש-

Digital Deluxe זה המשחק וההרחבה הראשונה. אני קניתי את BF4 בגרס הדלוקס' אומנם בעותק פיזי אבל זה אותו הדבר כמו בעותק דיגיטלי וזה נת

ן לי א המשחק וההרחבה הראשונה בעקבו

ת זאת אני נוטה לחשוב שבדיגיטל דלוקס' תקבל את המחשק רק עם ההרחבה הראשונה.

פורסם

זה כולל את ה season pass

2768bcf0c8393b305fe4c66a0df8a992.jpg

פורסם
אני חושב ש-

Digital Deluxe זה המשחק וההרחבה הראשונה. אני קניתי את BF4 בגרס הדלוקס' אומנם בעותק פיזי אבל זה אותו הדבר כמו בעותק דיגיטלי וזה נת

ן לי א המשחק וההרחבה הראשונה בעקבו

ת זאת אני נוטה לחשוב שבדיגיטל דלוקס' תקבל את המחשק רק עם ההרחבה הראשונה.

בהתחשב בעובדה שה-Digital Deluxe יקר יותר מהמשחק + ההרחבה הראשונה בלבד, אין בזה שום הגיון. וכמו ש-IlanF רשם, זה כולל את ה-season pass.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, אוקיי בסדר גמור תודה רבה אנשים שבת שלום .

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

התחלתי לשחק במשחק לפני מספר ימים (חבר קנה לי את המשחק) ואני מאוד נהנה ממנו. בתור שחקן COD מושבע, המשחק מרגיש לי ממש זורם טבעי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים