פורסם 2014 באוקטובר 2111 שנים אני מנסה לשלוח מידע דרך UDP בפייתוןיש לי מחשב ראשון שהוא מוגדר לי כשרת עם IP קבוע (אני קבעתי 192.168.42.1)ומחשב שני שמתחבר אליו ב WIFI עם IP שגיליתי אותו דרך ה cmd, והוא ( 169.254.145.25)המחשב השני זיהה את השרת והתחבר אליו עם הסיסמא שקבעתי לרשתבמחשב השני (client) אני מריץ את הקוד הבא כדי לשלוח מחרוזת פשוטה, רק לשם התחלה:import time# HOST = "localhost"HOST = "192.168.42.1"PORT = 5454data = "my Text"s = socket.socket(socket.AF_INET, socket.SOCK_DGRAM)s.connect((HOST,PORT))while True: s.sendto(data,(HOST,PORT)) print "send: "+ data time.sleep(1)import socketועל המחשב הראשון (server) אני מריץ את הקוד הזה כדי שיאזין לפורט המדובר:import timeHOST = "169.254.145.25"PORT = 5454s = socket.socket(socket.AF_INET, socket.SOCK_DGRAM)s.bind((HOST, PORT))while True: data, addr = s.recvfrom(1024) print addr print "Message recived: ", dataimport socketהבעיה היא במחשב הראשון שהוא השרת, אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה:s.bind((HOST, PORT))File "/usr/lib/python2.7/socket.py", line 224, in methreturn getattr(self._sock, name)(*args)socket.error: [Errno 99] Cannot assign requsted addredתודה רבה על העזרה. נערך 2014 באוקטובר 2111 שנים על-ידי shmulike
פורסם 2014 באוקטובר 2111 שנים אתה לא צריך לספק את ה-ip עבור השרת - פשוט תעביר לו מחרוזת ריקה בתור ה-HOST וזה אמור לפתוח אותו לחיבור מכל מחשב ברשת.
פורסם 2014 באוקטובר 2111 שנים מחבר הבנתי מה את מה שכתבת.זה תיקן לי את הבעיההמחשב השני (קליינט) אני חושב שהוא כן שולח את המידעאבל המחשב הראשון (השרת) לא מקבל שום דבר, או בכל אופן לא מדפיס על המסך את הקלט
פורסם 2014 באוקטובר 2111 שנים נסה קודם כל להריץ את שניהם על אותו מחשב (עם כתובת 127.0.0.1).יכול להיות שיש לך firewall שחוסם את החיבור, אז אם יש לך כזה תנסה לכבות אותו זמנית.אתה יכול לנסות כמובן ליצור חיבור TCP ולראות אם זה עובד. נערך 2014 באוקטובר 2111 שנים על-ידי שניצל
פורסם 2014 באוקטובר 2111 שנים מחבר אני כרגע עובד עם UDPהרצתי על כל מחשב בנפרד שליחת מידע וקליטת מידע ב 127.0.0.1 שזה localhost שזה בעצם על עצמווכל אחד מהם הצליח לשלוח ולקבל את המידע בצורה טובה בלי שגיאותאבל כאשר אני שולח מאחד לשני זה כבר בעיה ומי שאמור לקלוט לא קולט
פורסם 2014 באוקטובר 2111 שנים כאמור:א. תבדוק אם יש firewall.ב. תנסה TCP כי אז תוכל לראות אם בכלל יש חיבור בין שני המחשבים, ותראה את השגיאה (אם יש כזו) גם בצד הלקוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.