עבור לתוכן

התלבטות בין SLI לכרטיס בודד של 970

Featured Replies

פורסם

פתחתי דיון בפורום "מפרטים" בבקשה למפרט, הייתה הצעה לקנות מפרט עם SLI של 970. בתקציב שלי אין לי בעיה, העניין הוא שלפי בנצ'מארקים מה שאני רואה על משחקים מ2013-2014 רצים מספיק טוב על 970 אחד ולכן "קל" לקבל החלטה ללכת פשוט על אחד..אבל אני לא יכול להתעלם מזה שיש בדרך מנועים גרפיים כבדים פי כמה שכנראה יידרשו משאבים בהתאם.. מה אתם חושבים או מציעים? אני מדבר על כיוון 2015 פלוס..

פורסם

רזולוציה?

תמיד תעדיף כרטיס אחד על SLI , במיוחד אם אתה לא צריך 2.

בנוסף אתה תמיד יכול לקנות אחד ואם הוא לא מספיק לך אז אחר כך להוסיף עוד אחד

פורסם
  • מחבר

1080 וכנראה יהיה יותר.

פורסם

תקנה אחד,במידה ואתה קונה מסך חדש תוסיף עוד אחד

פורסם

980 אחד עכשיו ועוד שנה SLI.

פורסם

980? הוא הרבה פחות משתלם + הוא יהיה overkill יותר מדי רציני לFHD

פורסם

אבל אתה מקבל סביב 12% תוספת ביצועים, שווה עוד 1200 שקל

(סארקזם)

פורסם

אם נכון להיום 970 אחד מספק אותך (הוא די והותר לכל משחק שיש כיום) - קנה רק אחד. אם בעוד מספר חודשים תצטרך עוד אחד למשחקים חדשים או לרזולוציה גבוהה יותר, תוסיף אז. המחיר וודאי ירד במהלך התקופה ואתה תחסוך כסף.

רק וודא שאתה קונה לוח אם שתומך ב-SLI.

שים לב שיש מספר גרסאות ל-970. הבנתי שגרסת ה-gaming של MSI מומלצת.

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שכנראה אשתמש בספק שכבר יש ברשותי ומארז. הספק תומך ב520W וזה אומר שכבר לא אשתדרג לSLI..וחוץ מזה מה יהיה 970 עוד שנה? אני מעדיף לממש עכשיו מה שאפשר ולא לחכות. לכן ההתלבטות היא האם לקנות SLI או לא..אז נשאלת השאלה מה עתיד להיות מצב הדרישות ב2015..אשמח אם מישהו פחות או יותר מבין את הכיוון.

פורסם
אבל אתה מקבל סביב 12% תוספת ביצועים, שווה עוד 1200 שקל

(סארקזם)

אני מאמין שזה יגדל בצאת דרייברים משופרים.

לא יכול להיות שירידה של 20% בכמות השיידרים וקלוק יותר נמוך יתפרשו בפועל רק כ-12%.

פורסם
העניין הוא שכנראה אשתמש בספק שכבר יש ברשותי ומארז. הספק תומך ב520W וזה אומר שכבר לא אשתדרג לSLI..וחוץ מזה מה יהיה 970 עוד שנה? אני מעדיף לממש עכשיו מה שאפשר ולא לחכות. לכן ההתלבטות היא האם לקנות SLI או לא..אז נשאלת השאלה מה עתיד להיות מצב הדרישות ב2015..אשמח אם מישהו פחות או יותר מבין את הכיוון.

לדעתי, לקנות כבר עכשיו SLI של 970 עבור רזולוציה של 1080p זו החלטה שגויה. משלוש סיבות:

1. מבחינת ביצועים, 970 יריץ לך כל משחק שיש היום של 1080p.

2. מבחינה כלכלית זו טעות, משום שהמחיר של 970 היום די גבוה. הביקושים מטורפים וכולם מנצלים את זה. בעוד מספר חודשים המחיר כנראה יהיה נמוך בכמה מאות שקלים (נניח 1700 במקום 2000 שעולה ה-MSI היום). מעבר לכך, אפילו אם הכרטיס יעלה אותו הדבר, עדיף תמיד לדחות הוצאות כמה שיותר. ואין מה לדאוג, עדיין יהיו 970 בעוד כמה חודשים.

3. באופן כללי SLI פחות יציב מכרטיס בודד, לפעמים נתקלים בכל מיני באגים וכו'. לכן, עדיף לא להתחיל עם SLI של כרטיס שיצא רק עכשיו. אם בעוד מספר חודשים תרצה SLI, יהיו כבר דרייברים מעודכנים יותר עם פחות בעיות.

הנימוק של הספק לא רלוונטי. אם היום יש לך ספק שיכול להחזיק 970 אחד, אל תחליף אותו. שמור את הכסף ואם בעוד מספר חודשים תגלה שאתה רוצה SLI, תחליף גם את הספק.

פורסם
  • מחבר

בעניין אחר אבל גם באותו העניין, אשמח אם מישהו יודע מה הולך להיות מבחינת מנועים גרפיים בזמן הקרוב. בe3 הראו מלא הדגמות של מנועים גרפיים חדשים ונראה לי שזה הולך להיות כמו קפיצת מדרגה באותה המידה בחומרה..בגלל זה יש לי התלבטות.

פורסם

קפיצת מדרגה בחומרה זה סיבה טובה לא לקחת 2 970ים, במיוחד שאנחנו עדיין בדור ה28NM.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים