עבור לתוכן

Call of Duty: Advanced Warfare – \'דור הבא\' אמיתי או עוד פורט PC בזבזני?

Featured Replies

פורסם

אקטיוויז\'ן חושפת דרישות מערכת מינימליות (גבוהות) עבור הכותר החדש והעתידני בסדרת הפעולה הבלתי נגמרת – האם זה סימן ראשון לרמת הליטוש הנמוכה שמצפה לשחקני המחשב האישי?

לכתבה: http://hwzone.co.il/call-of-duty-advanced-warfare-%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%94%d7%91%d7%90-%d7%90%d7%9e%d7%99%d7%aa%d7%99-%d7%90%d7%95-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%98-pc-%d7%91%d7%96%d7%91%d7%96/

• תגובות 128
  • צפיות 24.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שחקני המחשב האישי הם הקבצנים שמחכים לשאריות בשביל אקטיוויז'ן. היא יודעת שעם חוזי פרסום שמנים וקמפיינים בעשרות מליוני דולרים עם דוריטוס ו-Mtn Dew ילדי הקונסולות וכל דור הטראש האמריקאי הוא קהל היעד שלה.

משחקיות, תחרותיות והנאה נשארו הרחק מאחור, הכסף והרכיבה על מה שפעם נחשב למשחק מהנה הוא הדבר היחיד שנשאר.

פורסם

כמו תמיד, הכי חשוב להוציא את הכותר כמה שיותר מהר ולגרוף רווחים

הנשקעה באופיטימיזציה (שגוזלת זמן) שואפת לאפס ומכאן דרישות המינימום המופרזות.

פורסם

מעניין כמה כסף NV שלשלו לכיס שלהם - הGTS450 זה כרטיס ברמה של HD5750 והם אומרים שצריך מינימום 5870? אני מוכן להתערב שגם 5770 יריץ את זה יותר טוב מהGTS450

תגובה 2 :

משחקי FPS נולדו בשביל מחשב, תנועה אמיתית בלי עזרים תוכנתיים יכולה להגיע רק מעכבר

פורסם

תגובה 2 :

משחקי FPS נולדו בשביל מחשב, תנועה אמיתית בלי עזרים תוכנתיים יכולה להגיע רק מעכבר

מסכים איתך ב100%,אבל COD הוא לא משחק FPS טיפוסי.

שים לב לאן יוצאים כל הDLCים ראשונים-קונסולות,דור קודם זה היה לאקסבוקס ולא ממש מעניין אותי לאן הם יוצאים ראשונים בדור הזה אבל אני בטוח שלא למחשב.

שים לב לאופטימיזציה הגרועה של כל הסדרה למחשב.

לדעתי צריך בכלל להחרים אותם במחשב,בגלל הפורטים העלובים האלו.

זה למה התכוונתי בזה שCOD אף פעם לא היה כותר של מחשב,אלא שמשקיעים בו רק בקונסולות.

פורסם

לכלכ החברים:

TOMMETO -> <- TOMMATO.....

אנחנו יודעים זאת כבר כמה שנים (שהקונסולות מקבלות ראשונות.. אפרופו טראש). ובכל פעם מחדש אנחונ מתלוננים.

בשורה התחתונה עוד מוקדם לשפוט (למרות ש55GB נשמע כמו PORT מאכזב)... אבל אולי נופתע לטובה.

אני אישית עדיין מחפשת את הריגוש שהיה בCOD-MW וב CRYSIS1 _ (שנת 2007 המהממת!)

פורסם

BarM (מס' 2 היקר)

אני לא יודע מתי בפעם הראשונה שיחקת בCOD

אבל סדרת COD נולדה במחשב

הPC הייתה פלטפורמת הדגל של COD עד MW1

פורסם

הרבה מאוד אנשים משקיעים לאחרונה יותר בקונסולות מאשר במחשבים כאשר SONY ו-MICOROSOFT משיקות קמפיינים פרסומיים ענקיים. הורים מעדיפים להשקיע אלפיים בקונסולה מאשר 3 במחשב שיריץ את זה סבבה.

תמיד העדפתי FPS במחשב מאשר בקונסולה, התנועה יותר קלה ומדוייקת.

COD, כמעט כמו כל חברה היום בשוק, מכוונת לכיוון של הכסף. יותר שחקנים בקונסולות? יותר כסף.

ואל תשכחו שבין MW3 לבין MW2 הם לא שינו את המנוע. יכול להיות שזה אותו הדבר לגבי המשחק החדש.

פורסם
BarM (מס' 2 היקר)

אני לא יודע מתי בפעם הראשונה שיחקת בCOD

אבל סדרת COD נולדה במחשב

בסדר נגיד שהיא "נולדה במחשב" אבל מMW1 כבר יצאו 5 משחקים עם אופטימיזציה גרועה למחשב,אני לא מבין למה אנשים מתפלאים מזה שכנראה יהיה פורט גרוע כל שנה מחדש

פורסם

מה שמסביר מצויין למה COD3 יצא רק לקונסולות ולא למחשב. נכון?

פורסם

^^^

זה היה המשחק הראשון שהדגש בו היה על קונסולות, הוא גם הראשון שפותח על ידי TREYARCH ולא IW. זה היה הימור של ACTIVISION וכנראה גם חוסר היכולת של TREYARCH לפתח למחשב ולקונסולות במקביל. COD4:MW מצד שני יצא עם גירסת PC הולמת. משם IW הדרדרו בקצב מאוד מהיר ומנגד TREYARCH השתפרו ממשחק למשחק, BLACK OPS היה יכול להיות משחק מצויין אם הם לא היו מפשלים בהשקה, המשחק גם הגיע למצב מאוד טוב בהמשך בניגוד למשחקים אחרים בסדרה. BO2 יצא במצב הרבה יותר טוב אבל זה היה על חשבון האפשרות לפתוח שרתים, נראה אולי במשחק הבא שלהם הם יצליחו להגיע לאיזון טוב יותר.

במשחק הזה אין לי אמון בכלל, MW3 לא היה טוב, בלי קשר לגירסה שקנית. הסטודיו הזה הוקם על ידי אנשים שעבדו על DEAD SPACE, סדרה שידועה בפורטים מזעזעים למחשב וחוסר הבנה מוחלט בכל מה שקשור למשחקי מחשב.

פורסם

איזה ראשון? מה עם CoD:Finest Hour? מה עם CoD 2: Big Red One? הם גם פותחו לקונסולות, והשני מביניהם גם פותח ע"י Treyarch.

פורסם

נו באמת...Finest Hour יצא שנה אחרי COD בשביל אלה שלא היה להם מחשב, הוא פותח על ידי SPARK שידועים במשחקים גרועים עד בינוניים, זה היה spinoff כי COD הצליח להם רצו להביא אותו ליותר אנשים. Big Red One יצא במקביל ל COD2, שוב גירסה לאנשים שלא היה להם מחשב/360, עוד spinoff. גם היום TREYARCH מוציאים גירסאות נוספות לקונסולות חלשות/ישנות, לכל המשחקים של IW הם הוציאו פורט לקונסולות של נינטנדו, בדרך כלל מדובר בגירסאות דיי גרועות. עד 2005 בערך זה היה דיי נפוץ שמפיצות ניסו לעשות פורטים למשחקי המחשב שלהם לקונסולות, ברוב המקרים התוצאה הייתה נוראית, המפתחים נאלצו או להתמקד בקונסולות או להפסיק להתקיים (RAVEN למשל התקשו במעבר והיום הם רק מספקים תמיכה למפתחים של COD).

בקיצור עד COD3 המשחק פותח למחשב והפורטים היו לקונסולות (או גירסאות שונות לקונסולות), COD3 היה רק לקונסולות, COD4 היה פיתוח "במקביל", אחרי זה כל המשחקים היו פורט מ 360 למחשב.

פורסם

מה גם שCOD 3 לא הגיע באופן כללי לרמת ההצלחה של 1 ו2.

IW לא אשמים בהתדרדרות של COD, אלא Activision.

אם IW היו ממשיכים לפתח את COD במטרה להוציא אותו כל שנתיים-שלוש, MW2 ו3 (שאומנם לא פותח ע"י IW המקורית) היו משחקים הרבה יותר טובים לדעתי.

פורסם

אקטיוויז'ן החברה המפגרת בעולם, אני מופתע שמישהו שוקל בכלל לקנות את הקקי הזה.

אחרי GHOSTS הבנתי שלשחקני מחשב ישראלים אין מה לחפש בסדרה הזאת יותר, חודשיים אחרי ההשקה אתה נכנס ורואה כמה מאות גרמנים בשרתים המעפנים שלהם וזהו, אז אתה משחק איתם וקולט שאתה תמיד שניה וחצי אחריהם וזה לא משנה מה תעשה.

חוץ מזה הגרפיקה והמפות רק נהיות יותר ויותר מכוערת והמשחק מלא בבאגים,סאונד גרוע,קילסטריקים מפגרים,צ'יטרים,גימגומים ולגאגים.

כפרה על NT (הבחור שפרץ את MW2) , רק בזכותו יצא לנו לשחק ב-COD אחד כמו שצריך ובמקום שאקטיוויז'ן יעסיקו אותו ויתנו לו להיות ראש צוות הם שולחים לו מכתבי איומים וסוגרים לו את העסק.

החברה המפגרת בעולם כבר אמרתי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים