עבור לתוכן

בירור בנוגע למחשב נייד אולטרה-בוק חזק

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מחשב דק ככל האפשר, אולטרה-בוק עם ביצועים טובים ולצערי לא מוצא במחיר שפוי.

רציתי לשאול כמה עדיין טוב המחשב הנ"ל :

[h=1]http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=21654[/h]

ועוד שאלה, מה לגבי חברות מחשבים ניידים שאין בארץ, כמו ACER או CLEVO או ONE או GIGABYTE ?

יש להם כמה דגמים דקים ללא כוננים קשיחים ועם כרטיס מסך די טובים, מישהו יכול לתת המלצה לגבי המחשבים האלה ?!

פורסם

ההודעה שלך סותרת ואי אפשר לענות לך

רוצה אולטרה-בוק, אבל מביא בלינק 15" כבד

אולטרה בוקים יקרים (לפחות 4000 ) ובדרך כלל לא ממש מיועדים למשחקים כבדים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תן לי לתקן, מחשב נייד ללא כונן קשיח

פורסם

מה זה מחשב נייד ללא כונן קשיח? עם SSD? כי למחשב שהבאת יש כונן קשיח סטנדרטי... והוא אינו מומלץ כלל וכלל במחירו.

אם אתה מעוניין במחשב חדש, ענה על הטופס המופיע בחוקי הפורום (וכמובן בתוספת תקציב) ונעזור לך על הצד הטוב ביותר...

פורסם
  • מחבר

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרט עם דפים מרובי טאבים, סרטי FHD, עריכת מוזיקה בעתיד, ומשחק ספציפי Counter Strike Global Offensive

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מבריק, גם מאט אפשר אם אין ברירה

* רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)

FHD 1920x1080, מאוד חשוב שיהיה איכותי ככל האפשר

* משקל רצוי? מן הסתם שהיה קל ככל האפשר

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) f) כן, HDMI

* Bluetooth? כן

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיף שיהיה לפחות 750 GB עם 7200 סל"ד, אם אפשרי SSD. במידה ולא שיהיה אופציה להוסיף בעתיד

* כונן אופטי? בלי בכלל !

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) חשוב שיהיה מחשב דק ככל הניתן, בגלל זה אני צריך ללא כונן קשיח.

פורסם

גודל מסך? 15.6?

פורסם
  • מחבר

14-15.6

פורסם

תקציב?... בלתי מוגבל?

פורסם
  • מחבר

עד 6000

פורסם
  • מחבר

יש המלצה אחרת?! אפילו מחשב מארה״ב?! או שיספיק לי Dell 15 7000:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=869394

או שלא כדאי בגלל המעבד החלש?

פורסם
  • מחבר

?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים