עבור לתוכן

מחשב חדש עובד עם לאגים

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

לפני כחודש רכשתי מחשב חדש של חברת Lenovo מדגם M30-70. בימים הראשונים המחשב עבד בצורה טובה. אולם, לאחר כשבועיים המחשב מתקשה לפעול ללא לאגים, אפילו אם מדובר בתוכנות שהוא אמור להריץ בקלות, כגון תוכנות אופיס ודפדפן. התקנתי עליו win 8.1. ניסיתי לסרוק וירוסים או רוגלות, אך הסריקות העלו חרס ואני מתוסכל מהביצועים של מחשב שאמור להריץ תוכנות יסוד. אודה לכם מאוד אם תוכלו לכוון אותי לפתרון הבעיה. תודה!

פורסם

נשמע מוזר, בהתחלה המחשב עבד בצורה תקינה לגמרי ואחרי שבועיים פשוט התחיל להיות בעייתי?

אני לא הייתי פוסל את האפשרות של וירוס או מזיקים אחרים, אין שום סיבה שמחשב יפסיק לתפקד כמו שצריך אחרי שבועיים.

אתה יכול לנסות לחשוב אם התקנת תוכנה כלשהי אחרי שבועיים, הורדת משהו, איזשהו משהו שבעקבותיו זה קרה?

שאלה נוספת, האם המחשב הגיע עם מערכת הפעלה, או שהתקנת אותה בעצמך?

פורסם
  • מחבר
נשמע מוזר, בהתחלה המחשב עבד בצורה תקינה לגמרי ואחרי שבועיים פשוט התחיל להיות בעייתי?

אני לא הייתי פוסל את האפשרות של וירוס או מזיקים אחרים, אין שום סיבה שמחשב יפסיק לתפקד כמו שצריך אחרי שבועיים.

אתה יכול לנסות לחשוב אם התקנת תוכנה כלשהי אחרי שבועיים, הורדת משהו, איזשהו משהו שבעקבותיו זה קרה?

שאלה נוספת, האם המחשב הגיע עם מערכת הפעלה, או שהתקנת אותה בעצמך?

את מערכת ההפעלה התקנתי בעצמי. התקנתי את התוכנות השונות ממקורות "אלקטרוניים" וייתכן שמכאן הבעיה.

פורסם

אמרת בעצמך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים