עבור לתוכן

טמפרטורות של 4790k

Featured Replies

פורסם
אוקיי אז אני אבדוק ואעדכן.

- - - תגובה אוחדה: - - -

באמת יש שיפור. הגעתי ל 74-77.

זה מה שיש לי גם. כמה יש לך בלי עומס ?

• תגובות 39
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

30-34 בלי עומס

פורסם

בבדיקת עומס אתה צריך לעשות SMALL ולא LARGE, זה יותר מאמץ.

אני על 1.25V VCORE בטמפ 70-75 על אותו מעבד עם קירור פחות טוב....

נערך על-ידי needacomp

פורסם
  • מחבר

הבדיקות שעשיתי היו בתוך bf3. לקחתי את הטמפרטורות הכי גבוהות שהגעתי אליהן. לא עשיתי בדיקה ב occt.

פורסם

אין צורך במתח כזה על סטוק ,אלא אם כן אתה עם אוברקלוק. יש מעבדים חמים יותר וכאלה שחמם פחות.

אני פתחתי את המעבד והחלפתי משחה, ירד לי ב-14-18 מעלות , עדיין איכות המשחה שאינטל שמה לא מספיק טובה.

פורסם

ה BIOS בהגדרות DEFAULT (לא אמרתי לו להיות במצב OC, הרוב על FACTORY DEFAULT). ברגיל ה VCORE עומד על 0.75V ורק במאמץ מירבי הוא מגיע ל 1.25V. אני צריך מתישהו לחפור על הביוס, פשוט היו שם עשרות על גבי עשרות של אופציות, די מתיש...

פורסם
  • מחבר

אוקיי וואו !

מרחתי משחה מחדש כי חששתי שלא מרחתי כמו שצריך בפעם הראשונה. בהתחלה חשבתי ששמתי מעט מדי ובדיעבד מתברר ששמתי טיפה יותר מדי. הכמות צריכה להיות די מדוייקת.

בכל מקרה בבדיקת מאמץ ב occt אני לא עובר את ה 70.

תודה רבה לכל העוזרים.

פורסם

בקשר למה ששאלת בתחילת הדיון על טמפ' מקסימלית מומלצת. מה שהתכונות נותנות זה tj, במאפיינים של אינטל רשום טמפ' אחרת. תוריד real temp/core temp שם מצויין הtj max, הערך הזה הוא בתאוריה הערך שניתן להגיע אליו. בפועל למען שרידות המערכת מומלץ להיות 15-20% מתחת, במעבד שלך הtj max

100 מעלות צלזיוס, ז"א לא לעבור את ה80-85 מעלות. הערכים האלה לא של היצרניות ככל שהרכיבים יותר איכותיים, לוח אם וכו' ניתן להתקרב יותר לtj max.

פורסם

עכשיו עם הטמפ הללו אני צריך לראות למה אצלי הם גבוהות יותר :)

פורסם
  • מחבר
עכשיו עם הטמפ הללו אני צריך לראות למה אצלי הם גבוהות יותר :)

אין לנו את אותו הקירור.. יכול להיות שזו הסיבה.

בקשר למה ששאלת בתחילת הדיון על טמפ' מקסימלית מומלצת. מה שהתכונות נותנות זה tj, במאפיינים של אינטל רשום טמפ' אחרת. תוריד real temp/core temp שם מצויין הtj max, הערך הזה הוא בתאוריה הערך שניתן להגיע אליו. בפועל למען שרידות המערכת מומלץ להיות 15-20% מתחת, במעבד שלך הtj max 100 מעלות צלזיוס, ז"א לא לעבור את ה80-85 מעלות. הערכים האלה לא של היצרניות ככל שהרכיבים יותר איכותיים, לוח אם וכו' ניתן להתקרב יותר לtj max.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים