עבור לתוכן

עזרה | בחירת מסך מחשב

Featured Replies

פורסם

שלום, אני חושב לקנות את המסך הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=39217. יש לו זמן תגובה מהיר ופאנל IPS, גם המחיר נראה טוב. מישהו שמבין יכול להמליץ לי אם לקנות או לא? השימוש במסך בעיקר למשחקים.

תודה לעוזרים :)

פורסם

MAG במסכים, לפחות בשנים האחרונות היא "חברת מדבקה" שמוצריה נמכרים כמעט רק בישראל. מסיבה זו ממעיטים להמליץ עליה ולא הרבה מכירים אותה.

לי אישית אין מושג מי מייצר את המסכים האלה. אם זה באמת IPS, זו יכולה להיות מציאה במחיר זה, אם המסך לא סובל מבעיות פלסטיקה, אלקטרוניקה או אחרות. זמן התגובה לא צריך להטריד אותך יותר מידי בכל מקרה.

כאמור, הבעיה היא, שלא תמצא ביקורות מקצועיות למסכי מדבקה כאלה, וגם לא רבים קונים אותם, אז יהיה קשה למצוא אפילו חוות דעת אישיות.

פורסם
MAG במסכים, לפחות בשנים האחרונות היא "חברת מדבקה" שמוצריה נמכרים כמעט רק בישראל. מסיבה זו ממעיטים להמליץ עליה ולא הרבה מכירים אותה.

לי אישית אין מושג מי מייצר את המסכים האלה. אם זה באמת IPS, זו יכולה להיות מציאה במחיר זה, אם המסך לא סובל מבעיות פלסטיקה, אלקטרוניקה או אחרות. זמן התגובה לא צריך להטריד אותך יותר מידי בכל מקרה.

כאמור, הבעיה היא, שלא תמצא ביקורות מקצועיות למסכי מדבקה כאלה, וגם לא רבים קונים אותם, אז יהיה קשה למצוא אפילו חוות דעת אישיות.

זמן התגובה הוא כן רלוונטי, מכיוון שזמן התגובה המהיר ביותר למסכים עם פאנל IPS הוא 5ms. כשבפרסום כתוב 2ms, אפשר להסיק שהמידע הוא שקרי ;)

פורסם

השאלה - איזה מידע הוא שקרי. :)

פורסם

^ לא יודע למה, אבל לי ניראה שגם וגם :-)

פורסם

מסכי mag מתאימים לחברות ומפעלים ומשתמשים במסכים כדי להציג אינפורמציה של מכונות בלבד. אלה מסכים זולים שמתקלקלים מהר. לכל שימוש אחר, משתמשים במסכים של חברות אמינות, כגון lg/samsung ועוד.

כן, יצא לי לראות מסכים גדולים של mag, וכן, הם בדרך כלל עם פאנל ips.

פורסם

יש לי 2 טלויזיות MAG (40 ו-47") מעל 5-6 שנים, 0 תקלות. תמונה בהחלט טובה וגם השרות שלהם נהדר.

עבדתי עם מסך 23" שלהם כמה שנים (נתתי לחבר כי החלפתי), IPS והוא עדיין עובד לו בלי בעיות.

יכול להיות שהם מיובאים רק למדינות עולם שלישי ולא כותבים עליהם באתרי הטכנולוגיה, אבל זה לא פוסל אותם או הופך אותם לחברת מדבקה.

יש כמוהם עוד עשרות חברות שמיצרות מוצרים ברמת ה"בסדר" ולא תמצאו עליהם מאמרים וסקירות כי אין להן את היח"צ והכסף ובמקום זה המחיר לצרכן סבבי.

דוקא מסך סמסונג 22 שבק לי בבית אחרי שנגמרה שנת האחריות.

פורסם

מה שהופך אותם לחברת מדבקה זה לא זה שהם מוכרים רק במדינות מסוימות, אלא... העובדה שהם חברת מדבקה. כלומר - אין יצרן מסכים שנקרא MAG. מי מייצר בפועל את המסכים שמותג MAG מופיע עליהם - אני לא יודע. מה המוניטין שלו - אני גם לא יודע. האם המסכים טובים או רעים - אין דרך לדעת. היום הם יכולים להיות טובים, מחר רעים, או ההיפך. זאת הבעיה עם חברות מדבקה, ולא שאוטומטית זה אומר שהמוצרים גרועים.

פורסם

העניין עם mag הוא שיש לה מוניטין לא כל כך טוב, והמוצרים שלה באים עם חלקים זולים (מה שמסביר את המחיר), למשל, ערבוב קבלים של Fujitsu עם Asus, כשfujitsu נוטים להתקלקל מהר.

מה גם שזה לא עוזר לחברה כשאתה מוצא פרסום שקרי בדף המוצר.

תמיד יכול לקרות שאתה קנית מוצר טוב שמחזיק מעמד, כמו המסך syncmaster של סמסונג שיש לי בבית, שחי וקיים ועובד כבר מעל 10 שנים.

פורסם
  • מחבר

בסוף קניתי את המסך של mag וכשהוא הגיע היו לו 3 פיקסלים שרופים, אז החלטתי להחזיר אותו ולהחליף למסך הזה: http://www.lg.com/us/monitors/lg-22EA53T-P-led-monitor

יכול להיות שהמסך של mag כן היה מציאה אבל כדי להיות בטוח החלפתי לחברה מוכרת, תודה על העזרה ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים