פורסם 2015 בפברואר 610 שנים מחבר ממש לא זו הייתה כוונת המשורר.... הלוואי והייתי ילדון פשוט אני לפעמים לא מבין את זה שאנשים אומרים חומרה ישנה וכו'...הרי תמיד תצא חומרה חדשה ובמהירות שזה קורה היום אי אפשר כל חצי שנה לשדרג זה לא עובד ככה , אז מה שאני עשיתי רכשתי חומרה חזרה לתקופה ארוכה.ובאמת שזו לא הייתה הכוונה להיות "ילדון מתלהב" , למרות שאני מרגיש כמו ילד שאני משחק אבל זה מעבר לתחביב.
פורסם 2015 בפברואר 610 שנים פשוט אני לפעמים לא מבין את זה שאנשים אומרים חומרה ישנה וכו'...הרי תמיד תצא חומרה חדשה ובמהירות שזה קורה היום אי אפשר כל חצי שנה לשדרג זה לא עובד ככהאני מסכים. מצד שני, אני בכלל לא מבין למה לפתוח דיונים כמו שלך. אתה לא מתכוון למכור את המחשב, אתה לא מחפש לקנות מחשב דומה. מה המטרה? התערבת עם מישהו ואתה רוצה לראות מי צודק? אתה סתם מחפש שיגידו לך "וואו איזה מחשב מגניב יש לך, אני מקנא"? קשה לי לחשוב על סיבה אחרת.
פורסם 2015 בפברואר 610 שנים מחבר אומר לך את האמת , ראיתי כמה אנשים ששואלים "כמה המחשב שלי שווה?" ולפעמים משגע אותי התגובות שלהם.לא יודע מאיפה הם מביאים את המחירים האלו אז אמרתי בוא נראה מה יגידו על שלי , למרות שחשבתי למכור משם באה ההצעה של ה 7K אבל העדפתי שלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.