עבור לתוכן

אין חיבור לראוטר (למתקדמים...)

Featured Replies

פורסם

TL-W841N עם OPENWRT LUCI.

היה מוגדר כריפיטר ובעקבות המדריך של נטצ'יף רציתי לשנות לו את האייפיי מ-192.168.2.1 ל-192.168.1.255 וביטלתי לו את ה-DHCP.

כרגע אני לא מצליח לגשת אליו דרך ה-DEFAULT GATEWAY כי הראוטר לא מראה לי כתובת. כשאני מחובר אליו אז המחשב מקבל איי.פי 169.254.244.16.

רעיונות לאיך אני מחזיר אותו לחיים יתקבלו בברכה.

פורסם

איך אתה מקבל כתובת אם ביטלת את ה-DHCP?

אם כבר אתה מקבל כתובת, מה הכתובת שאתה מקבל ב-default gateway?

למה לא פשוט לאפס?

נערך על-ידי Illectronic

פורסם

למה רצית לשנות לו את הIP ל192.168.1.255? זה לא כתובת Broadcast?

לגבי הכתובת שאתה קיבלת, כתוצאה מכך שביטלת את הDHCP, כשהמחשב ביקש כתובת ולא היה מענה הוא נתן לעצמו כתובת APIPA, וכל זמן מסויים שולח בקשה לכתובת, נסה לתת כתובת IP סטטית, כי דינמית לא יעזור לך בכלום.

אם זה לא יעזור אז תאפס את הראוטר.

(אני לא מבין גדול ברשתות, אך ידע ממוצע יש לי, אם אמרתי משהו לא נכון אז אשמח אם תתקנו אותי)

פורסם
TL-W841N עם OPENWRT LUCI.

היה מוגדר כריפיטר ובעקבות המדריך של נטצ'יף רציתי לשנות לו את האייפיי מ-192.168.2.1 ל-192.168.1.255 וביטלתי לו את ה-DHCP.

כרגע אני לא מצליח לגשת אליו דרך ה-DEFAULT GATEWAY כי הראוטר לא מראה לי כתובת. כשאני מחובר אליו אז המחשב מקבל איי.פי 169.254.244.16.

רעיונות לאיך אני מחזיר אותו לחיים יתקבלו בברכה.

אתה מקבל כתובת שמתחילה ב-169 (כתובת APIPA - הסבר כאן https://he.wikipedia.org/wiki/APIPA) כי אין שרת DHCP בראוטר שאתה מחבר את המחשב אליו. אם אתה רוצה לגשת אליו מהמחשב, אתה צריך להגדיר במחשב כתובת IP קבועה בסגמנט 192.168.1 ואז לגשת לכתובת 192.168.1.255.

פורסם

פיספסתי שהכתובת שהוא מקבל היא APIPA :cool2:

אם הכתובת מסתיימת ב-255 זה יהיה בעייתי כי מבחינת המחשב זאת כתובת ברודקאסט.

אני דיי בטוח שהוא התבלבל והתכוון ל-254.

פורסם
  • מחבר

לא התבלבלתי אלא טעיתי וזה אכן 255 :facepalm:

פורסם

אם זה ככה הסיכוי הטוב ביותר שיש לך לדעתי זה להגדיר בכרטיס רשת סאבנט 255.255.252.0

או קלאס B

פורסם
  • מחבר
אתה מקבל כתובת שמתחילה ב-169 (כתובת APIPA - הסבר כאן https://he.wikipedia.org/wiki/APIPA) כי אין שרת DHCP בראוטר שאתה מחבר את המחשב אליו. אם אתה רוצה לגשת אליו מהמחשב, אתה צריך להגדיר במחשב כתובת IP קבועה בסגמנט 192.168.1 ואז לגשת לכתובת 192.168.1.255.

תודה, נפטרה הבעיה.

שאלה אחרת לא קשורה: למה אני לא מצליח לקלוט רשת בערוץ 14? כמובן שהגדרתי את הראוטר לשדר בערוץ הזה.

פורסם

ערוץ 14 אסור לשימוש בישראל. רוב הסיכויים שהמכשיר שאמור להתחבר ל-Wifi מקונפג בתור "ישראלי" (תוכנתית או חומרתית) וככזה הוא לא מתחבר אליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים