עבור לתוכן

ניתוקים מהאינטרנט

Featured Replies

פורסם

הצטרפנו לyes לפני כמה חודשים ומאז אנחנו חווים ניתוקים מהאינטרנט, עד כמה שאני יודע זה דיי רנדומלי וזה ממשיך במשך כמות זמן מסויימת...

גם כשאנחנו משתמשים בVOD או בmultiroom אנחנו חווים בעיות של ניתוקים או כל מיני הודעות שגיאה למיניהן.

שמעתי כל מיני דברים שאומרים שזה משפיע על זה אז אני פשוט אתן פה קצת יותר מידע, אולי זה סתם שטויות אבל עדיין...

אז ככה יש כמה קומות בבית, ו4 ממירים (ממיר אחד נמצא בקומה נפרדת משאר הממירים והנתב האינטרנט), הנתב מחובר ישירות למחשב, הוא מדגם D-LINK 2760U, נורת הDSL תמיד דולקת (לא מהבהבת).

את הנתב קנינו כשעברנו לes כי אמרו לנו שמה שיש לנו יעשה בעיות כי הוא ישן.

בכל מקרה זה כבר נהפך לבלתי נסבל, אי אפשר להנות מהממיר כמו שצריך וגם לא מהמחשב בגלל כל הניתוקים האלה...

אשמח לעזרה!

תודה לכל העוזרים!

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הראוטר הוא D-LINK 2760U

תשתית זה בזק

והספקית היא 012

שמתי לב גם שזה קורה רק עם הממירים והמחשב שמחובר ישירות לראוטר, שאר המכשירים בבית (מחשבים.סמארטפונים) מחוברים לאינטרנט ואין איתם בעיות...

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

אני חושב שלא אמורה להיות בעיה לנתב הזה להתמודד עם העומס הנוסף. אבל גם יכול להיות שהוא התקלקל במהלך הזמן.

אתה אומר שבזמן שהממירים והמחשב מתנתקים, המכשירים האלחוטיים עדיין גולשים? ומתי זה קורה ולכמה זמן ?

יכול להיות גם שאחד הממרים דפוק. ניסית לבודד את הבעיה ע"י ניתוק הממירים אחד אחד ?

אם אני זוכר נכון, המודם-ראוטר הזה מתחמם ועדיף להעמיד אותו על הצד במקום מאוורר.

פורסם

באיזה מהירות אתה מחובר? תפרט קצת יותר על הניתוקים - האם זה קורה בחיבורים הקווים? האלחוטיים?

פורסם

כל הvod והמולטירום של יס יושב על האינטרנט הביתי לא?

פורסם

פתחתי גם דיון על ניתוקים ובמקרה נתקלתי עכשיו בדיון הזה..אני גם מחובר ל VOD הזה של יס עם אותו ראווטר ויש לי ניתוקים

כנראה השילוב הזה זה הבעיה

פורסם

תנתקו את יס מהראוטר ותדעו אם זה הגורם לתקלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים