עבור לתוכן

שאלה בנוגע לטמפרטורה לאחר אוברקלוק

Featured Replies

פורסם

ביצעתי אוברקלוק עם AXP2500+ ל3200+ העלתי מתח ל1.7 והמכפלה 200x11, אני משתמש בהיטסינק SP97 של Tr ומאורר וונטק טורנדו 92m"m, הכל יציב מאוד והמערכת בהחלט מראה שיפור עצום בביצועים ;) הטמפרטורה של המעבד לפני האבורקלוקינג בidle 22-23 מעלות בLoad 25-26 אחרי האוברקלוקינג בidle 29-30 בLoad 33-34, זה נחשב טוב עם המערכת שלי ?

פורסם

כן הטמפ שלך מצויינות! אני ביצעתי אובר קלוק דומה לשלך אבל הייתי צריך לעלות ל-1.725 כי 1.7 לא הספיק...

בכל אופן אצלי המעלות במנוחה 36 למעבד 21 לציפסט ובמאמץ 40 למעבד ו24-25 לצ'יפסט...

עם איזה לוח אתה ? משום מה לא ציינת זאת במפרט שלך..

פורסם

שאלה אחרת אני יודע שכשהמעבד לא יציב בOC והוא לא חם זה אומר שצריך להעלות את המטח אבל איך לעזאזל מעלים אותו (אני עובד עם ABIT AN7) ????

פורסם

בביוס, בדיוק באותה מקום שאתה מעלה בו את הבאס יש לך למטה את האפשרויות של המתחים..

או שאתה יכול לעשות זאת דרך תוכנה

פורסם
  • מחבר

כן מצטער שחכתי לציין אני משתמש בAbit AN7 Guru, פשוט מעולה הטמפרטורה של הצ'יפסט דומה לשלך...

הזיכרונות עובדים מעולה בתזמונים של 2.5Cas 3 3 3 7 על מתח של 2.6. 400Mhz דואל, בצורה יציבה ובכלל המערכת

קרה ויציבה אני מרוצה מאוד :D

פורסם

שאלה לי אלייך... הונטק טוראנדו שלך מחובר לאיזה פאן באס כלשהו או שהוא תמיד פועל על מקסימום מהירות.. ומקסימום רעש??

פורסם
  • מחבר

אני צריך לקנות פאן באס, כרגע הוא מחובר ללוח לחיבור של המאוורר CPU, מה שכן כתוב בספר של הלוח שיש אופציה דרך הביוס והתוכנה של הגורו לשלוט במהירות של המאוררים משהו FanEQ, עוד לא התעסקתי בזה...אני יבדוק את העניין אבל בקשר לרעש

באמת זה לא מפריע רוב הזמן כי כשאני עובד אני מרוכז מדי בשביל להתיחס לרעש אבל כשאני רוצה לישון זאת קצת בעיה

אז אני צריך איזה פאן באס בשבילו כדי שאני אוכל לישון בלילה ;D

אני מנסה להגיע עם המעבד לסביבות ה2400Mhz עכשיו פשוט אני לא סגור על הוואלט'ג מבחינת טמפרטורה

אני מבין שאין בעיה...

תגיד אתה מכיר תוכנה שיכולה להגיד לי תוצאה של שיפור ביצועים באחוזים ?

פורסם

תנתק אותו משם מהר!!!

הוא יכול לשרוף לך את הלוח אם! אסור לחבר מאווררים כאלה חזקים ללוח!

פורסם
תגיד אתה מכיר תוכנה שיכולה להגיד לי תוצאה של שיפור ביצועים באחוזים ?

אני לא מכיר תוכנה עם שיפור באחוזים אבל יש לך אפשרות בתוכנה AIDA32 לקבל תוצאות על הזיכרון שנמדד באיזה מדד שאין לי

מושג מה הוא אומר.. פשוט תראה כמה אתה מקבל לפני אובר קלוק וכמה אחרי.. אצלי יש שיפור משמעותייי ;)

פורסם
  • מחבר

תנתק אותו משם מהר!!!

הוא יכול לשרוף לך את הלוח אם! אסור לחבר מאווררים כאלה חזקים ללוח!

נעשה ;)

הכל תקין You Can Chill 8)

פשוט מחובר לאחד מהחיבורים הפנויים עכשיו, על מקסימום תמיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים