עבור לתוכן

ספק מייל מאובטח ברמה גבוהה (חינמי)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אבקש המלצה לספק מייל מאוד מאובטח,שיהיה חינמי,מה שחשוב זאת רמת ההטחה,הממשק לא חשוב.

תודה.

ולא להמליץ GMAIL בבקשה,כי הוא הכי פחות מאובטח כיום.

פורסם

wut

למה לדעתך Gmail לא מאובטח?

ואם אתה לא יודע להגדיר לעצמך ולמצוא לבד שרת דואר ש"מאובטח" לפי הגדרתך למה אתה חושב שאתה צריך אחד כזה?

פורסם
  • מחבר

באמת שניסיתי להבין מה הכוונה שלך.

אז 1) GMAIL נפרץ אצלי 3 פעם כבר.

2) אני מחפש המלצות,כלומר אנשים שמשתמשים במייל כלשהו ומרוצים ממנו מבחינת הבטחה.

פורסם

תשתמש בtwo steps verification

פורסם

רוב האנשים שמשתמשים בGMAIL מרוצים מרמת האבטחה שלו, כך שלא נראה לי שתקבל פה הרבה המלצות אם בכלל.

אם אתה סתם רוצה לא GMAIL בשביל הקטע של לא GMAIL תנסה את OUTLOOK.COM של מיקרוסופט.

פורסם

אם המייל נפרץ לך שלוש פעמים הוא היה נפרץ בכל ספק אחר.

תשתמש בסיסמה שקשה לפרוץ, ואל תשתמש בה בשום שירות אחר. כנראה שאף אחד לא "פרץ" לgmail לכבודך אלא פשוט עלה על הסיסמה שלך איכשהו.

הסיבה שחשבונות gmail נפרצים יותר היא כנראה דווקא בגלל הפופולריות של השירות, לא בגלל שהוא פחות מאובטח מאחרים.

פורסם
תשתמש בtwo steps verification

:jafafa:

פורסם

2) אני מחפש המלצות,כלומר אנשים שמשתמשים במייל כלשהו ומרוצים ממנו מבחינת הבטחה.

אתה לא באמת רומז שפרצו לך ל Gmail שלוש פעמים בגלל פגם בשרות של Gmail נכון? גם הכספת הכי חזקה בעולם לא תעזור לך אם תשאיר את הסיסמא כתובה על פיסת נייר בסמוך אליה...

1) תמציא סיסמא חזקה המורכבת מאותיות גדולות, קטנות, מספרים ותווים מיוחדים (!@#$%^& וכו') באורך של 8-10 תווים.

2) השתמש בסיסמא הזאת רק עבור gmail ושום דבר אחר.

3) הפעל two step verification כמו שהמליצו.

4) תוודא שלא "קל מדי" לאפס לעצמך סיסמא - שהפרטים שמבקשים ממך לא ברורים מאליו וניתנים לניחוש או חיפוש מהיר בגוגל.

5) במידה ואתה לא משתמש ב two step verification, בחיים אל תיכנס למייל שלך ממחשבים ציבוריים או חשודים (בתי קפה, בתי ספר, מלונות וכו')

פורסם

תבנית לסיסמה טובה Pa$$w0rd מכיל תווים מכל הקבוצות הנחוצות. כמובן לא להשתמש בזה רק להקפיד שכמו בדוגמא בסיסמה יש את כל הקבוצות תווים

פורסם

אין שום צורך להשתמש ב"כל קבוצות התווים הנחוצות". זה סתם בלוף טיפשי, שיותר מקשה עליך לזכור ולהקליד את סיסמתך מאשר למחשב לפרוץ אותה.

עדיף passphrase ארוך של כמה מילים (ולא ביטוי שגור). הבעיה היא עם שירותים שמגבילים את האורך המקסימלי של הסיסמא למשהו קצר מידי (10-20 תווים). למרבה המזל, GMAIL לא ביניהם. :)

פורסם
תבנית לסיסמה טובה Pa$$w0rd מכיל תווים מכל הקבוצות הנחוצות.

זאת דווקא סיסמה מאוד לא מאובטחת. כיום יש רשימות של ססמאות כאלה עם החלפות נפוצות (!=1=i @=a $=s וכו).

האמת שזה בדיוק אותו הדבר כמו שהססמה שלך פשוט תהיה password

פורסם

המלצה אחרת..

במידה ואתה משתמש בכרום תכנס לחשבון שלך בכרום ותתקין מנהל סיסמאות

ותן לו לייצר לך סיסמא

אני כמובן מדבר על מנהלי סיסמאות שבנויים כך שהגישה אליהם בנויה על סיסמת מאסטר (הסיסמא שלך לרוב) והוא מייצר סיסמאות נוספות על בסיס הסיסמא שלך.

כך שבכל כניסה עם הפרופיל שלך הוא יודע לאמת את הזהות שלך ולספק את הסיסמא ששמורה לו

היתרון בזה הוא שכל כניסה לכרום עם החשבון שלך אתה יכול להיות בטוח שיש לך את התוכנה מותקנת ואת הסיסמאות שלך זמינות

ו...מנהל סיסמאות מקל עליך לזכור סיסמאות מסובכות או מורכבות של 20 תווים לדוגמה

פורסם

כפי שאמרו קודם, הבעיה היא בך. לא ב GMAIL

בחרת סיסמאות קלות מדי, או שנכנסת ממחשבים שלא ניתן לסמוך עליהם שמותקן בהם key logger, ובעצם מסרת את הסיסמה שלך לפורץ בזמן שרשמת אותה. זה היה קורה לך גם בכל שירות אחר.

אם אין לך אופציה ואתה חייב להיכנס לפעמים ממחשבים שהם לא שלך, אז רק two step verification. במקרה של gmail, בעצם תצטרך 2 סיסמאות כדי להיכנס למייל. האחת הקבועה שלך. והשניה חד פעמית שתקבל בתור הודעת SMS לדוגמה, ומתאימה רק להתחברות זו. בפעם הבאה שתנסה להיכנס, תקבל SMS נוסף עם קוד חד פעמי אחר.

פורסם
זאת דווקא סיסמה מאוד לא מאובטחת. כיום יש רשימות של ססמאות כאלה עם החלפות נפוצות (!=1=i @=a $=s וכו).

האמת שזה בדיוק אותו הדבר כמו שהססמה שלך פשוט תהיה password

עכשיו קרא את התגובה שלי שוב... זאת דוגמא שמראה את כל קבוצות התווים שמתקבלות בשדה סיסמה וכתבתי במפורש לא להשתמש בה בצורה זהה לדוגמא שנתתי.

פורסם

ועכשיו תקרא שוב את התגובה שלי:

אין שום צורך להשתמש ב"כל קבוצות התווים הנחוצות". זה סתם בלוף טיפשי, שיותר מקשה עליך לזכור ולהקליד את סיסמתך מאשר למחשב לפרוץ אותה.

עדיף passphrase ארוך של כמה מילים (ולא ביטוי שגור). הבעיה היא עם שירותים שמגבילים את האורך המקסימלי של הסיסמא למשהו קצר מידי (10-20 תווים). למרבה המזל, GMAIL לא ביניהם. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים