עבור לתוכן

קניית משחקי STEAM ממקור חיצוני

Featured Replies

פורסם

מחיפוש קצר בגוגל עולה שניתן לקנות משחקים הרבה יותר בזול מאשר דרך STEAM. למעניין העניין נתקלתי במשחק הזה:

http://www.gameholds.com/company-of-heroes-2-pc-game.html?a_aid=allkeyshop&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop#

דרך סטים הוא עולה הרבה יותר. העניין הוא שאני קצת חשדן: האם ייתכן שסטים לא דאגו למנוע תחרות? יכול להיות שמדובר ב"חתול בשק" כלשהו שרק יעשה בעיות?

אשמח לשמוע ממישהו מנוסה לפני שאני קונה..

פורסם

אני קצת חשדן שאתה חתול בשק

פורסם

אין בעיה לקנות משחקים לסטים מחוץ לחנות שלהם. יש כמה חנויות לגיטימות לחלוטין שעובדות כך (ראה green man gaming ו- humble store לדוגמה)

אבל יש את החנויות היותר אפורות, אלה שמוכרות סידי קי. אלה בדרך כלל קונות את המשחקים מאזורים שבהם המשחק זול בהרבה (רוסיה לדוגמה) ואז מוכרות את המפתח. כמובן זה לא הכי לגיטימי וכבר היה מקרים שבהם מפיצות ביטלו מפתחות שנקנו מהחנויות האלו (ראה מקרה sniper elite 3)

אם אתה קונה משחק מחנות סריאלים כלשהי תוודא שהיא אמינה. יש כמה חנויות שמסתובבות פה בפורום, בעיקר cjs-cdkeys.com ו- cdkeys.com. או שתקנה מ- gmg או humble store. ב- gmg יש תמיד הנחות וקופונים של 20-25% הנחה כמעט על כל המשחקים. ב- humble המבחר לא תמיד גדול, אבל המחירים שלהם יחסית זולים

פורסם

לא מכיר את החנות הספציפית הזאת אבל אם הייתי צריך לנחש (לפי מבחר המשחקים והמלאי המוגבל) הייתי אומר שהם קונים כמות מסוימת של קודים כשהם במבצעים או, כמו שאילן אומר, מאיזורים שבהם המשחקים יותר זולים ואז מוכרים במחיר קצת יותר נמוך מהמחיר המלא.

אחרת למה שלמשחק דיגיטלי יהיה מלאי מוגבל??

פורסם

גם לחנויות "רשמיות" יכול להיגמר המלאי. למשל לא מזמן קרה לי בGMG (שעובדים באופן רשמי מול המפיצות ומקבלים מהן את המפתחות) שראיתי משחקים מסויימים במבצע ורציתי לקנות, אבל כבר היה כתוב "out of stock". קראתי איפשהו איזה הסבר על זה שהם מקבלים מספר נתון של מפתחות שמותר להם למכור.

פורסם
  • מחבר

IlanF, אז אני מבין שCDKEYS ו CJS הן לא אמינות?

3emi , למה סתם להיות ציני? תיראה באיזו רצינות אחרים מתייחסים למה ששאלתי

פורסם

חצי מהפורום משתמש בCJS ...

פורסם
IlanF, אז אני מבין שCDKEYS ו CJS הן לא אמינות?

להפך, אלה חנויות אמינות.

לי יצא לקנות כמה פעמים מ- cdkeys כמו לעוד כמה פה, והרוב קונים מ- cjs

פורסם

יצא לי גם דרך:

gamers-outlet

G2A

Game-Mafia

Kinguin

דרך כולם הכל עבד בסדר ומהר מאוד וקיבלתי תמיכה במיקרה הצורך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים