פורסם 2014 באוקטובר 211 שנים קניתי לוח, מעבד i3 וזכרונות חדשים.את הלוח והזכרונות קניתי מ-NewEgg והיום קיבלתי אותם עם חבר שחזר:http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813157467http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820148770חיברתי הכל למארז יחד עם ספק 500W של טרמלטק שעבד על מחשב אחר עד לזמן שפורק.כשאני מדליק את המחשב אני לא שומע שום ציפצוף וחיברתי אותו על חיבור ה-VGA למוניטור שלי שמחובר לעוד מחשב ולא קורא כלום ז"א הוא לא מוצא Signal (אני לוחץ על source והמוניטור עובר בין המצבים ומחפש)ניסיתי לנתק הכל מהמחשב, כוננים, מאווררים, פשוט הכל (חוץ מזכרונות כמובן), הדבר היחידי שמחובר זה הקונקטור שמדליק את המחשב וכלום לא קורא, אני גם לא שומע שום ציפצוף אם אני מוציא את הזכרונות.הוצאתי גם את הבטריה, ניסיתי בלי, החזרתי אותה, החלפתי כבל, מסך ועדיין אני לא רואה כלום במוניטור למרות שהמחשב נדלק.יש עוד משהו שאפשר לנסות לפני שאני שולח את הלוח והזכרונות לחו"ל ? נערך 2014 באוקטובר 211 שנים על-ידי falukky
פורסם 2014 באוקטובר 311 שנים לוח האם תומך במעבד שלך ? ואולי תומך רק אחרי עדכון ביוס ?נסה עם הלוח מחוץ למארז.אנליזה בקישורhttp://hwzone.co.il/community/threads/357734-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%90-%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%A7%D7%A6%D7%A8#.VC4jBRbap4w נערך 2014 באוקטובר 311 שנים על-ידי Ivan
פורסם 2014 באוקטובר 311 שנים מחבר מה יתן לי להוציא את הלוח מחוץ למארז אם כלום לא מחובר אליו עכשיו ? הלוח אמור לתמוך במארז שלי: Single socket H3 (LGA 1150) Supports New 4th and 4th Generation Intel XeonE3-1200 v3/ Core™ i3/Pentium/Celeron זכרונות אין לי אחרים, ניסיתי אחד אחד ולא עזר אגב יש איזו מנורה במארז שמהבהבת אבל אני לא מוצא מה היא אומרת: חיפשתי במדריך איזכור ולא מצאתי, אם מישהו אחר יסתכל אמח אשמח: ftp://europe.asrock.com/manual/E3C224D2I.pdf עידכון: אני מסתכל באתר של הלוח ברשימת מעבדים נתמכים ושלי מופיע שם אבל העמודה של ה-BIOS Since רשום P2.00, איך אני יודע איזה גרסה יש לי ואם אני צריך עידכון איך אני עושה את זה אם המחשב לא עולה ? נערך 2014 באוקטובר 311 שנים על-ידי falukky
פורסם 2014 באוקטובר 311 שנים הדבר היחידי שמחובר זה הקונקטור שמדליק את המחשבאתה יודע שאתה צריך שני כבלים מחוברים כדי שהמחשב יידלק? את הגדול עם ה24 פינים ועוד אחד של 4 פינים שהולך ליד המעבד.מההודעה שלך אפשר להבין כאילו רק כבל אחד מחובר.
פורסם 2014 באוקטובר 311 שנים מחבר אתה יודע שאתה צריך שני כבלים מחוברים כדי שהמחשב יידלק? את הגדול עם ה24 פינים ועוד אחד של 4 פינים שהולך ליד המעבד.מההודעה שלך אפשר להבין כאילו רק כבל אחד מחובר.שניהם מחוברים, במידה ולא מחברים את הכבל של ה-4 פינים המחשב נדלק ונכבה- - - תגובה אוחדה: - - -ההוצאה בודקת אם יש במקרה קצר בין הלוח אם למארז !איך אני ידליק את המחשב ? עדיין לחבר את הכבל של ה-Power SW ?
פורסם 2014 באוקטובר 311 שנים אתה יכול לקצר במגע עם מברג את שני הפינים של ה- PW על הלוח וזה אמור להדליק את המחשב.רוב הסיכויי שבלוח מותקן BIOS לא מתאים למעבד.תאלץ לחפש מהרשימה מעבד שנתמך - לשדרג ולעדכןן את ה- BIOS , ואז תוכל להשתמש במעבד.
פורסם 2014 באוקטובר 311 שנים אתה יכול לקצר במגע עם מברג את שני הפינים של ה- PW על הלוח וזה אמור להדליק את המחשב.רוב הסיכויי שבלוח מותקן BIOS לא מתאים למעבד.תאלץ לחפש מהרשימה מעבד שנתמך - לשדרג ולעדכןן את ה- BIOS , ואז תוכל להשתמש במעבד.תחזור לחנות שהם יעדכנו את הביוס.
פורסם 2014 באוקטובר 311 שנים תחבר רמקול pc speaker ותבדוק אם הלוח מצפצף. בלווח שבתמונה אין רמקול מובנה
פורסם 2014 באוקטובר 311 שנים מחבר מחובר אבל שום ציפצוךאני שמתי לב גם לאיזה היבהוב קטן מהלוח בצבע כתום (איפשהו בלוח) נערך 2014 באוקטובר 311 שנים על-ידי falukky
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.