פורסם 2014 בדצמבר 1110 שנים מחבר אוקי אוקיי,Darq אתה זה disty חחח ואני לא מבין מי זה,darq זה ניק ישן עוד נראה לי משנת 2008.אגב laviii אנחנו צריכים לעשות איזה משחקון בנינו שיהיה לך זמן.
פורסם 2014 בדצמבר 1310 שנים הכדור עבר בבירור את הקו אחרי שפגע במשקוף, אבל לא נחשב כשער... פעם ראשונה שאני נתקל בטעות כזאת.http://i.imgur.com/CisnAaP.jpg
פורסם 2014 בדצמבר 1310 שנים לצערי זה קרה לי כבר כמה פעמים ... מסתבר שגם בפיפה יש טעויות שיפוט ... והרבה...ברק את מעוניין להצטרף לטורניר קטן שאנחנו מארגנים?
פורסם 2014 בדצמבר 1410 שנים אהלן,ברק די מעצבן אבל הכדור לא עבר במלוא היקפו.המחזור הראשון לא יצא לדרך כי עדיין לא ברור מי רוצה להשתתף.בינתיים זה:KingyesDarqMusburgerLaviiiAVIVGREENחסר לפי דעתי לפחות עוד 1יאללה עוד 1 נערך 2014 בדצמבר 1410 שנים על-ידי laviii
פורסם 2014 בדצמבר 1410 שנים אני גם!!לא חייב שכולם ישחקו באותו יום באותו זמן, אפשר לדוגמה לבחור דד ליין כלשהו שעד אותו זמן כולם צריכים לשחק ולרשום את התוצאה בפורום ולאחר מכן יש מחזור חדש עם דד ליין חדש, זה יהיה יותר גמיש לכולם
פורסם 2014 בדצמבר 1410 שנים יש למשהוא מושג מה עושים עם צ'יטרים? כל הזמן שאני מנצח הם מנתקים לי את המשחק, וכתוב לי שאני ניתקתי אותו, ולכן המשחק נחשב כהפסד. מה עושים נגד זה?
פורסם 2014 בדצמבר 1410 שנים מחבר בדרך כלל אם נשרקת שריקת ההתחלה. והוא מתנתק אז אתה מקבל ניצחון, אם אתה מובל והוא מתנתק אתה מקבל ניצחון.אולי יש לך בעיה בחיבור?, כי הרבה פעמים אנשים התנתקו לי וקיבלתי ניצחון. תבדוק גם את DNF ראטיו שלך כי זה משפיע על הכסף שתקבל ממשחקים.
פורסם 2014 בדצמבר 1510 שנים תראה, אם זה קורה לך הרבה אני דווקא מאמין שזה באמת בעיה בחיבור.זה קרה לך גם ששיחקנו שבוע שעבר אני חושב.אולי אתה משחק דרך WIFI ? אולי סתם reset ל ראוטר יעזור..
פורסם 2014 בדצמבר 1510 שנים אני משחק עם WIFI, וזה לא בעיה בחיבור שלי. זה קורה בדיוק מתי שאני מתחיל להוביל.. זה אף פעם לא קרה לי מתי שהם הובילו עליי.
פורסם 2014 בדצמבר 1510 שנים חברים חסר לנו עוד בן אדם לליגה.מישהו מכיר מישהו שמכיר מישהו שמעוניין להצטרף לתענוג?במידה וכן עדכנו כאן.
פורסם 2014 בדצמבר 1510 שנים דבר ראשון אני עובד על זה דבר שני מצחיק שאתה אומר ליגה כי זה משהו שאפשרי אבל זה הרבה יותר מטורניר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.