פורסם 2014 באוקטובר 210 שנים אני לא מבין איך לפעיל ת boos בדבר הזה זה מה שאני רואה ד.א זה מחשב של asus x451ca לחצתי F2 DEL F1 הכל שום דבר לא פועל הוא סופר עד 1 2 3 ואז זה מראה c/ אין אין צריך להגדיר שם משהו בחברה של asus אמר לי לחפש מדריכים איך לפתוח bios נעול זה לא רק F2 או שני כפתורים וזה יעבוד צריך לתכנת שם כמה דברים אם פקודות הרצה, השאלה מי יוכל לעזור לי חבל שאני ילך לחנות מחשבים סתם אני רוצה לנסות לפתור את זה מי שמבין במת ידע להגיד לי מה לעשות אהה הוא אמר לי שאין לי ביוס יש לי uefi יואיפייב משהוא כזה אין לי ביוס [h=3][/h] נערך 2014 באוקטובר 210 שנים על-ידי Moshiko Swisa
פורסם 2014 באוקטובר 210 שנים נראה לי שהוא התכוון לBIOS , תנסה להחזיק ALT + F2 כשאתה מפעיל את המחשב. נערך 2014 באוקטובר 210 שנים על-ידי OvO
פורסם 2014 באוקטובר 210 שנים קנית מחשב בלי וינדוס, אז אתה צריך לשים את דיסק ההתקנה בכונן ולתת למחשב לעלות ממנו ישירות להתקנה.
פורסם 2014 באוקטובר 210 שנים מחבר אין זה לא עובד ניסיתי 10 דיסקים. אני רוצה להגיע להגדרות של הBIOS ולהגדיר את זה איך אני עושה את זה שום כפתור לא פועל לי
פורסם 2014 באוקטובר 210 שנים תנסה ללחוץ FN עם הכפתור שכתוב לך שאיתו צריך להכנס לביוס (למשל אם כתוב F12, אז תנסה FN+F12).
פורסם 2014 באוקטובר 210 שנים מחבר תנסה ללחוץ FN עם הכפתור שכתוב לך שאיתו צריך להכנס לביוס (למשל אם כתוב F12, אז תנסה FN+F12).אין אין צריך להגדיר שם משהו בחברה של asus אמר לי לחפש מדריכים איך לפתוח bios נעול זה לא רק F2 או שני כפתורים וזה יעבוד צריך לתכנת שם כמה דברים אם פקודות הרצה, השאלה מי יוכל לעזור לי חבל שאני ילך לחנות מחשבים סתם אני רוצה לנסות לפתור את זה מי שמבין במת ידע להגיד לי מה לעשותאהה הוא אמר לי שאין לי ביוס יש לי uffive יואיפייב משהוא כזה אין לי ביוס נערך 2014 באוקטובר 210 שנים על-ידי Moshiko Swisa
פורסם 2014 באוקטובר 210 שנים מחבר המקלדת מתה ?תבדוק שאיןן מקש לחוץ במקלדת ותממש אחריותהיא לא מתה היא עובדת אמרתי לך פשוט איזה הגדרה צריך בשביל לפעיל את זה . כל המקשים פועלים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.