עבור לתוכן

Shadow of Mordor - דיון ראשי

Featured Replies

פורסם

משחק מעולה עם dlc מאוד מאכזב.. ויקר! ידוע על חבילת תוכן משמעותית שצריכה לצאת?

• תגובות 93
  • צפיות 16.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוויקי לא מסביר מספיק טוב?

x% Chance to get an automatic Critical Strike on the first hit in a Hit Streak chain

כש x מבוסס על כמה משתנים כולל הרמה שלך והסקילים שלך

פורסם

כן קשור לזה.

זה יוצר את אותו האפקט אוטומטית בלי שתעשה משהו מיוחד אבל רק במכה הראשונה של הרצף. בסקיל הקריט תלוי באיך שאתה נלחם

פורסם

הוויקי לא מסביר מספיק טוב, יש במשחק הזה שימוש לא שגרתי במונח "critical strike". במשחקים רבים critical strike זה מכה שעושה נזק גדול יותר (או כפול) ויש לה סיכוי מסוים להתרחש.

כאן critical strike היא יכולת נלמדת שמעלה את מונה הקומבו ב-2 במקום ב-1 בכל מכה. כלומר, זה לא שם של מכה או מכה מיוחדת, אלא שם של יכולת.

ה-rune מתייחס ל-critical strike כסוג מסוים של מכה למרות שבמשחק זו בכלל יכולת. יש כאן חוסר קוהרנטיות במונחים.

בכל אופן, אני מבין ממך שכל מה שה-rune הזה עושה זה להעלות את המונה ב-2 במקום ב-1 במכה הראשונה?

אם כן, זה לא משהו בכלל.

פורסם

אכן, זה איך שאני מבין את הrune הזה.

הקריטיקל סטרייט פה באמת קצת מוזר שהוא לא נותן בפני עצמו נזק גדול יותר או כפול, אבל במידה מסויימת עם הסקיל המתאים הוא כן. יש לך את היכולות שעובדות רק עם החרב זוהרת, והיא זוהרת רק אחרי x מכות בקומבו (+ יכולת שכל מכה בזמן שהחרב זוהרת עושה אקסטרה נזק)

כמובן קיצור הקומבו הדרוש מאפשר לך להשתמש ביכולות מהר יותר, שזה המטרה של הקריטיקל סטרייק פה

פורסם

זה משהו שאני לא מכיר... מה הכוונה "חרב זוהרת"?

אני מכיר שהיכולות המיוחדות נפתחות כאשר המונה מגיע ל-8 (או ל-5 אם לקחת יכולת מסוימת). איך זה מתקשר לחרב זוהרת?

פורסם

בדיוק על זה אני מדבר. שים לב שכשהמונה מגיע ל8 החרב שלך מתחילה לזהור...

xs7u9322qb9ubfyoccey.gif

פורסם

איך הוא הגיע למונה של 400?! זה מטורף.

ועוד שאלה, אולי תדע את התשובה: לפעמים המונה שלי גבוה, אבל המספר כתוב בלבן ואין לי אפשרות להשתמש ביכולות המיוחדות. רק כאשר המספר הופך להיות אדום, אני יכול להשתמש ביכולות האלה.

למה זה קורה?

פורסם

אני חושב שהמונה האדום זה עוד סימן בנוסף לחרב הזוהרת שהגעת להיט סטריק המתאים, אבל צריך לבדוק את זה.

בכל מקרה גם אם המונה שלך עבר את ה 8 מכות, אם השתמשת ביכולת מיוחדת זה ״מאפס״ את המונה וצריך לספור 8 מכות מחדש אפילו שיש לך יותר מזה בקומבו.

זה סוג של cool down ליכולות המיוחדות. יש עוד סקיל שאפשר לקחת שמאפשר לך 2 שימושים ביכולת מיוחדת לפני ה cooldown

פורסם

ה-cooldown מאפס את המונה מאחורי הקלעים או שהוא פשוט אורך פרק זמן מסוים?

כי אם הוא מאפס את המונה כמו שכתבת, למה לא לאפס אותו באמת גם על המסך, ואז גם תהיה אינדיקציה טובה מתי זה יתחדש?

הרי איזו תועלת צומחת לי ממונה גבוה אם אני לא יכול להשתמש ביכולת מיוחדת? אפשר היה להסתפק רק במספרים 1-8...

פורסם

יש לך 2 מונים. אחד של הקומבו (וזה שמופיע על המסך, שזה נטו bragging rights, אני לא רואה לזה ייתרון מעבר לזה) ואחד של היכולות המיוחדות.

המונה של היכולות המיוחדות מתאפס עם כל שימוש ביכולת מיוחדת. ברגע שאתה מגיע למספר הדרוש כדי להפעיל את היכולת המיוחדת (8 או 5 עם סקיל) החרב שלך מתחילה לזהור כדי לסמן לך שיש לך אפשרות להשתמש ביכולות. השתמשת ביכולת כלשהי? - המונה מתאפס ושוב סופר עד 8 ( או 5) וחוזר חלילה

שני המונים סופרים כמה מכות הבאת, אבל המונה שעל המסך סופר סכום של כל המכות שהבאת בקרב ומתאפס רק כשאתה מקבל מכה או אחרי x זמן שאתה מחוץ לקרב (וכשהוא מתאפס הוא מאפס גם את המונה של היכולות המיוחדות)

פורסם

הבנתי, תודה על ההסבר.

מונה אמיתי שמראה כמה מכות נותרו לי עד החרב הזוהרת היה הרבה יותר שימושי עבורי מהמונה הקיים.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

יצא dlc חדש, לא יודע כמה זמן רק אתמול שמתי לב.. משימות חדשות

פורסם

איך קוראים לו? כמה הוא עולה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים