עבור לתוכן

Shadow of Mordor - דיון ראשי

Featured Replies

פורסם

טוב אז התרד המקורי התחיל כשאלה על רזולציה שבסוף מצאתי לה פתרון שאפשר לראות בעריכה למטה אם גם אתם נתקלתם בה.

הדיון התפתח לכללי יותר על המשחק לכן ערכתי את הכותרת לדיון ראשי והוספתי את מה שאני חושב על המשחק אחרי 5-6 שעות משחק.

טוב אז קניתי את הכרטיס החדש GTX 970 ויש לי את המשחק דרך סטים Shadow of Mordor כשבאתי לשחק עם הרזולציה שמתי לב למשהו מוזר, קודם כל לא מופיע לי בכלל 1080p מה שכן מופיע לי כל מיני רזולציות משונות כשמה שהגיע לי בדיפולט היה 1810x1018 ורשום לידה 67% 100% זה רזולציה מוזרה של 2514x משהו .. והיה עוד 150% , 200% רזולציות יותר גבוהות אפילו. בכל אופן המסך היחידי שמחובר כרגע הוא מסך LG 23 שתומך ב 1080p, לא יותר. אם מישהו יודע על מה מדובר, אשמח לשמוע איך מתקנים.

עריכה: לא משנה מצאתי את הקובץ config של המשחק ב my documents , שיניתי דרך שם את הרזולציה. דרך אגב יש למשחק benchmark פנימי מעולה שמשאיר אפילו log מלא באותה התיקייה של הקונפיג.

המשחק אחרי 5-6 שעות:

טוב אז אני אתחיל בלהגיד שעכשיו שיחקתי 5-6 שעות מהמשחק ברצף, משהו שלא עשיתי עם אף משחק מאז Witcher 2, אז בקצרה מהנה מאוד. עכשיו בהרחבה קצת, אז המשחק הוא כמו שילוב של AC ו Batman שלפי דעתי יותר טוב משתיהם, העולם הפתוח דינמי הרבה יותר ולפי דעתי יש בו מספיק מהכל בלי להרגיש שהוא חוזר על עצמו ומתחיל לשעמם (AC...). המערכת ששולטת בההירכיה של האורקים מדהימה ולקבל עליה עוד מידע כדאי להכנס לביקורת רשמית על המשחק, מה שאני אגיד היא שהיא עובדת מעולה ולגמרי לא סתם גימיק במשחק. גרפיקה מדהימה (אפילו יורד ברד עם פיסיקה להתאים, dafaq), אם אהבתם את הסגנון לחימה של Batman אין סיבה שלא תאהבו את זה, כמו שאמרתי לפי דעתי אפילו יותר טוב מבאטמן. מה שכן ה AI של האורקים הרגילים יכול להיות דבילי לגמרי לפעמים ולפעמים פחות, אבל זה לא ממש מפריע לי אישית (אפשר ללכת 5 מטר מהם ב stealth והם לא ישימו לב אליך, סתם דוגמא) אבל חוץ מזה לא מצאתי מגרעות נוספות. הסיפור בינתיים חצי כוח, אבל לא כל כך התקדמתי בו כדי להביע דעה סופית עליו, מה שכן יש הרבה לקרוא על העולם דרך כל מיני collectibles, מה שכל מי שאהב את שר הטבעות יאהב מאוד. אה וגולום במשחק :)

לסיכום, הייתי ממליץ את המשחק לכל מי שאהב את המשחקים שהזכרתי וגם למי שלא וסתם אוהב משחקים בכלליות.

**אני אוסיף שכמו שאמרתי ברשותי GTX 970 ו i5 3570k עם 8GB זכרון והמשחק עף על ULTRA הכל (כולל טקסטורות) ברזולציה 1080p (ממוצע של מעל 70FPS).

• תגובות 93
  • צפיות 16.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בדיוק עכשיו סיים להוריד בסטים :-)

כל כך חיכיתי למשחק הזה ולפי הביקרות, אני לא הולך להתאכזב :D

ניכנס וניראה איך ה290 שלי מתמודד איתו ^^

פורסם
  • מחבר

בינתיים משחק טוב :]

פורסם

מבלי להרגיש עפה לי שעה מהחיים :-)

המשחק באמת ניראה וגם "זורם" טוב מאוד.

קצת מפריע לי שהוא קל מידי, או אולי לפחות בהתחלה...אני מקווה שבהמשך הוא יהיה יותר מאתגר.

הזווית מצלמה לפעמים קצת מעצבנת, אבל ראיתי משחקים יותר גרועים מזה ופה זה יחסית מעט ולא נורא כל כך.

והאורקים...וואוו האורקים ניראים פצצה! אהבתי מאוד..טוב אני לא רוצה להפציץ בספויילרים, אבל גולום זה אשכרה גולם :D

ד"א לא הייתה לי בעיה עם הרזולוציה או ההגדרות במשחק.

ויש מצב שאתה משנה את הכותרת לדיון ראשי של המשחק או משהו כזה?

חבל סתאם להספים ולפתוח עוד אשכול, ניראה לי שיהיה נחמד אם יהיה אשכול כזה וזה ניראה לי כבר בכיוון :-)

פורסם

כמה אנשים כתבו שהוא קורס להם...

בכל מקרה היו לי משחקים בעבר שבכדי להגדיר רזולוציה הייתי צריך לפני לבחור הגדרה של Aspect ratio, תראה אם יש שם אופציה להגדיר 16:9

פורסם

משחק מהמם ! פשוט עף לך הזמן שמה :P

(מעקב על הדרך)

פורסם

מישהו ניסה עם ההגדרות המקסימליות? יש כזה הבדל שדורש 6 גיגה VRAM?

פורסם
  • מחבר

יש הבדל, לא מצדיק 6 ג'יגה. אבל כמו שאמרתי זה לא באמת דורש 6 ג'יגה, אני משחק עם GTX 970 עם 4 ג'יגה וכמו שאמרתי ה FPS בשמיים, בלי תקיעות ובלי כלום.

פורסם
מישהו ניסה עם ההגדרות המקסימליות? יש כזה הבדל שדורש 6 גיגה VRAM?

אתה בטח מתכוון לזה....

e413wcmytotn.jpg

פורסם
  • מחבר
על איזה הגדרות?

ULTRA כולל textures.

פורסם

על כמה אני יריץ i5 4670 16gb gtx 770

פורסם
ULTRA כולל textures.

התקנת את ה hd textures? בלי זה אולטרה = גבוה

פורסם

משהוא מוכן להסביר לי מה זה האורקים האלו עם ה-Intel הזה? מה זה אומר ומה צריכים לעשות איתם?

פורסם
  • מחבר

התקנתי את ה ULTRA textures (זה עוד 10 ג'יגה).

לגבי ה Intel זה פשווט נותן לך יותר מידע על האורק הספציפי שאתה בוחר, למשל אם הוא פגיע לתקיפות חשאיות, ככה שבהינתן המידע הזה (למשל) אתה פשוט יכול לבוא אליו מאחורה ולדקור אותו

one shot.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים