עבור לתוכן

ssd micron

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

דובי, אני רק מבקש לדעת מדוע למרות כלל המידע הנ"ל קבעת את הדבר הזה? זה הכל.... לא מבקש לדעת מדוע יותר יקר או זול כי זה לא מעניין אותי אל א רק במקרה הזה עם הנתונים הללו.

תודה מראש!

פורסם

מחיר מוצר ביד שניה, אינו הולך לפי השוואה ישירה כמה הוא עולה בחנות אלא כמה השווי שלו בשוק בפועל יחסית לדברים מתחרים והמשתלמים ביותר. רוצה דוגמא?

כרטיס מסך Nvidia 9800GT שעולה חדש בחנות 841 ש"ח

לא יעלה על הדעת שתמכור כזה כרטיס (כרטיס בן עשור כמעט) ב550 ש"ח רק בגלל שבחנות הוא עולה X נכון?

מודדים לפי השווי שלו מבחינת ביצועים. במקרה של הכרטיס מסך אם מעניין אותך, הכרטיס לא שווה את ה100 ש"ח, אולי בקושי.

הערכת השווי שנתתי לך היא ריאלית.

תוכל לפרסם ב400 ש"ח את הכונן, אולי תמצא פרייאר, אך זה רק כמה אחוזים בודדים של סיכויים.

ל90 אחוזים ממוכרי (יותר נכון מנסי למכור) חומרה ביד שניה, יש בעיה: הם חושבים שהמוצר שווה המון כסף כשהוא לא.

ב250 ש"ח, לדעתי תמצא קונה במהרה. ב400 ש"ח לא תמצא קונה ובסוף תיתקע עם פריט חומרה שאין לך בו צורך (או שכן).

בנוגע לביצועים: כוננים עם נפח נמוך (60-128GB) הם בעלי ביצועים נמוכים משמעותית מאותם הדגמים בעלי נפח גבוה יותר (240-512GB).

האתר שהבאת להשוואה משווה בין דגמים של 240-256GB ולא 128GB.

עריכה: ראיתי שפרסמת את הכונן ב350. בהצלחה.

נערך על-ידי דובי770

פורסם
  • מחבר

כה, האמת היא שאני רוצה לשנות ל 300 אבל לא מצליח שמה..:S

על כל מקרה, תודה קודם כל על היעוץ והכל, אני לא מחפש כמו שתיארת "פראייר" או מישו לעקוץ אותו אך אני מאמין ש 300 שקל זה מחיר הוגן, אני לא נראה לי אמכור את הכונן בפחות מ 300 כי לא יהיה שווה לי את זה.

שוב, תודה רבה על הייעוץ.

נ.ב אם למישו יש דרך להסביר לי איך לשנות את המחיר במודעה באתר או להורדי אותה כדי להעלות מחדש אני אשמח לשמוע.

פורסם

במייל שצירפת למודעה, אתה אמור לקבל לשם אימייל שבו יש קישור לשינוי המודעה.

דבר נוסף: אני לא יודע כמה זה חכם להתעקש על "אני לא יורד מ300". בהצלחה בכל מקרה

נערך על-ידי דובי770

פורסם

אני בספק רב שתוכל למכור ביותר מ250.

אם תשאל לדעתי, לא כל כך משתלם למכור.

פורסם

כתבתי לו תשובה מפורטת, לדעתי הוא מה90%...

פורסם
  • מחבר

זה לא עניין של 90 אחוז או לא, זה עניין של שאם זה פחות כבר עדיף לי לשמור אותו...

פורסם

אולי תשמור אותו? לא הבנתי למה אתה רוצה למכור אותו...?

פורסם

זה מה שאני חושב עכשיו:

:nixweiss::nixweiss::nixweiss:

פורסם
  • מחבר

בשביל נפח גדול יותר, תוכנות ומשחקים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים