עבור לתוכן

מסך לגיימינג ועריכת תמונות חריגה עד 1500

Featured Replies

פורסם

אני עדיין מתלבט אם כדאי PIVOT או לא. מצד אחד לעריכת תמונות זה ממש יעזור ומצד שני זה מצמצם את הבחירות שיש לי ...

בכל מקרה אני מתלבט בין lg 24MP76HM, MAG RD24L, וDELL u2312HM

זה מה שכאילו אני מצאתי ואני מתלבט.

דרישות שאני לא מוכן לוותר: מסך מינימום 23 אינץ' ועדיפות לכמה שיותר אינץ' חח

כמובן תרגישו חופשי להציע דברים אחרים.

עכשיו מה שחשוב לי להדגיש זה שאני גר באילת.

עדיפות למסכים מKSP או IVORY כי יורד מעמ ואז אפשר להשקיע עוד קצת כסף.

פורסם

למה ההתלבטות דווקא בין שלושת אלה? הMAG מסך זול ונחות בהרבה מהאחרים - קטגוריה אחרת לגמרי.

PIVOT לדעתי פיצ'ר לא שימושי כמעט בכלל. בטח במסכים רחבים. יש כאלה שיחלקו עליי, אבל זו דעה. רוב האנשים לא ישתמשו בPIVOT.

אם כבר אז רזולוציה מעט יותר גבוהה עשויה להיות יתרון - אז הייתי פוזל גם לכיוון הU2412M.

פורסם

שילוב הדרישות לגיימינג ועריכת תמונות זה קצת בעייתי, ועדיף להתמקד באחד ולהשאיר את השני כתחביב.

לגיימינג הייתי מציע את הp2412h (או הu2312hm). אם יש לך דרישות מיוחדות, עדיף שתציין אותן.

לעריכה, הייתי הולך יותר לכיוון הu2412m.

פורסם

אתה לא קצת מגזים?

כל המסכים שציינת מאוד מאוד דומים מבחינת הפרמטרים והאיכות. אם אחד מהם מתאים לשימוש מסוים, גם האחרים. :)

פורסם
אתה לא קצת מגזים?

כל המסכים שציינת מאוד מאוד דומים מבחינת הפרמטרים והאיכות. אם אחד מהם מתאים לשימוש מסוים, גם האחרים. :)

לא אמרתי שיש להם הבדלים של שמים וארץ.

התמקדתי בפרטים הקטנים שמייחדים אותם בבחירה. לp2412h ולu2312hm יש input lag קטן יותר.

והu2412m גדול יותר ונותן שטח עבודה רחב יותר, ועולה בערך 300/350 שקל יותר מ2 המסכים האחרים.

אני חושב שכבר דיברנו על זה פעם או פעמיים? :)

פורסם

יכול להיות. :)

ברמות האלה הinput lag הוא שטות שאין צורך להתייחס אליה. אנשים בודקים את זה לרוב כי משעמם להם ואין להם משהו אחר לבדוק.

מחיר זה כמובן שיקול, אבל בלי קשר לשימושים. אם מישהו כבר משקיע בU2412M לעריכת תמונה, זה לא כאילו הוא רע למשחקים באיזשהו אופן. המחיר הוא השיקול היחיד לרעת הU2412M ביחס לאחרים שציינת. אין שום דבר אחר בו שפחות טוב.

פורסם
יכול להיות. :)

ברמות האלה הinput lag הוא שטות שאין צורך להתייחס אליה. אנשים בודקים את זה לרוב כי משעמם להם ואין להם משהו אחר לבדוק.

מחיר זה כמובן שיקול, אבל בלי קשר לשימושים. אם מישהו כבר משקיע בU2412M לעריכת תמונה, זה לא כאילו הוא רע למשחקים באיזשהו אופן. המחיר הוא השיקול היחיד לרעת הU2412M ביחס לאחרים שציינת. אין שום דבר אחר בו שפחות טוב.

אני מסכים אתך שברמות האלה הן שטות. אבל אני לא מזלזל בהבדלי input lag. כשיש לך מסך 27 אינץ' מצוין עם מעל 30ms input lag, זה לא מסך שאני אמליץ עליו לשחקנים (במיוחד לא למשחקים תחרותיים).

ולא אמרתי שה2412 הוא רע למשחקים.

רק אמרתי שהוא צריך להתמקד בדבר אחד, ורק כדי להקל על הבחירה. מסך אחד שעולה 850-900 ומספיק טוב למשחקים, לעומת מסך אחר שעולה 1100-1200 שיהיה יותר נוח לעריכה.

נראה לי שזה מסכם את העניין, אלא אם השאלה המתבקשת אחרי תהיה "קצב רענון של 8ms זה לא יותר מדי?"

והתשובה תהיה "לא".

פורסם

אני חושב שגם 30MS זה שטויות, אבל יש שיתווכחו עם זה. בכל מקרה זה לא משנה בכלל, אלא אם אתה שחקן תחרותי, ובכל מקרה לא מדובר על 30MS. לא ראיתי שיש לו בעיה להשקיע קצת יותר, לא חושב שצריך להתמקד במשהו אחד (או משחקים או עבודה) - יש מסכים שיתנו מענה מספיק טוב לשני הדברים. אגב, לא ראיתי בכלל שהוא ציין משחקים כשימוש.

פורסם
אני חושב שגם 30MS זה שטויות, אבל יש שיתווכחו עם זה. בכל מקרה זה לא משנה בכלל, אלא אם אתה שחקן תחרותי, ובכל מקרה לא מדובר על 30MS. לא ראיתי שיש לו בעיה להשקיע קצת יותר, לא חושב שצריך להתמקד במשהו אחד (או משחקים או עבודה) - יש מסכים שיתנו מענה מספיק טוב לשני הדברים. אגב, לא ראיתי בכלל שהוא ציין משחקים כשימוש.

בכותרת :rolleye0018:

פורסם

כן, יש בזה משהו. :lol:

פורסם
  • מחבר
למה ההתלבטות דווקא בין שלושת אלה? הMAG מסך זול ונחות בהרבה מהאחרים - קטגוריה אחרת לגמרי. PIVOT לדעתי פיצ'ר לא שימושי כמעט בכלל. בטח במסכים רחבים. יש כאלה שיחלקו עליי, אבל זו דעה. רוב האנשים לא ישתמשו בPIVOT. אם כבר אז רזולוציה מעט יותר גבוהה עשויה להיות יתרון - אז הייתי פוזל גם לכיוון הU2412M.

בדיוק מהסיבה שמאג יותר זול ... השאלה אם בהשוואה לLG הוא ברמה שלו או שלא?

בתור צלם - לדוגמא אם מדובר בפורטרטים אז PIVOT די שימושי ... זה למה אני חושב שיש בזה יתרון כלשהו.

למרות שעד עכשיו הסתדרתי גם בלי זה חח

למסך של דל שרשמת הMS הוא 8, זה לא ישפיע על הגיימינג?

כרגע, גם גיימינג וגם הצילום זה תחביב, אבל הגיימינג ישאר בגדר התחביב. אני צריך מסך שישרת אותי לפחות לאיזה 3 שנים.

שילוב הדרישות לגיימינג ועריכת תמונות זה קצת בעייתי, ועדיף להתמקד באחד ולהשאיר את השני כתחביב. לגיימינג הייתי מציע את הp2412h (או הu2312hm). אם יש לך דרישות מיוחדות, עדיף שתציין אותן. לעריכה, הייתי הולך יותר לכיוון הu2412m.

שניכם הצעתם את הU2412M, למה דווקא הוא? מה ההבדל בינו לבין הLG?

ואני חושב שזה לא שילוב בעייתי חחח הכי חשוב לי זה איכות תמונה ורזולוציה, ואחר כך סתם לדוגמא שזמן תגובה יהיה 5 אבל לא 8 ....

אלא אם כן, אתם יודעים שאין הרבה הבדל כי - זה מסך איכותי, הוסיפו לו דברים אחרים וכו'.

פורסם
בדיוק מהסיבה שמאג יותר זול ... השאלה אם בהשוואה לLG הוא ברמה שלו או שלא?
הוא לא באותה רמה. הוא TN והLG הוא IPS כמו האחרים שציינו בדיון. פאנל IPS עדיף, בטח לעבודה עם תמונות וצבע.
למסך של דל שרשמת הMS הוא 8, זה לא ישפיע על הגיימינג?
לא. זמן התגובה הוא נתון חסר משמעות בימינו.
שניכם הצעתם את הU2412M, למה דווקא הוא? מה ההבדל בינו לבין הLG?
לU2412M רזולוציה יותר גבוהה לגובה (1200 פיקסלים לעומת 1080), כלומר יותר שטח עבודה.
פורסם
  • מחבר
הוא לא באותה רמה. הוא TN והLG הוא IPS כמו האחרים שציינו בדיון. פאנל IPS עדיף, בטח לעבודה עם תמונות וצבע.

לא. זמן התגובה הוא נתון חסר משמעות בימינו.

לU2412M רזולוציה יותר גבוהה לגובה (1200 פיקסלים לעומת 1080), כלומר יותר שטח עבודה.

אוקיי אז עכשיו LG בהשוואה לDELL שהמלצתם, מה יותר כדאי?

חייב להגיד שיש יתרון ענק לLG על זה שהוא מעוצב יפה ואיכות תמונה וצבעים נהדרים!

את הDELL אני לא מכיר לכן אשמח אם תוכלו, אתם יודעים, להסביר לי מה היתרון של כל אחד וחסרון שאני אדע מה לשקול וכו'

פורסם

אם אתה כבר ראית את הLG המדובר ואהבת את העיצוב שלו וגם את התמונה שהוא מציג - למה שלא תקנה אותו? אין בו שום דבר רע ככל שידוע לי.

כבר אמרתי לך פעמיים - היתרון של DELL על הLG מבחינתי נעוץ אך ורק ברזולוציה. אם זה לא קריטי בשבילך (וסביר להניח שזה לא; אם זה היה קריטי, היית יודע את זה בלי שיגידו לך) - אין סיבה ללכת על הDELL דווקא.

פורסם

המסכים של mag זולים בגלל החומרה הזולה שנמצאת בתוך המסך. לדוגמה, למסך יש קולטנים תוצרת פוג'יקום, והם מתקלקלים מהר מאוד. (מה גם שהמסכים של פוג'יקום נחשבים זולים ומתקלקלים מהר)

לגבי הlg, יש לו כניסת hdmi. אם זה מסתדר לך עם כרטיס המסך.

מעבר לזה, אני מציע לך, אחרי שאתה קונה את המסך, לחבר אותו לחשמל ולבדוק אם הוא מגיע עם זליגת אור בצדדים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים