עבור לתוכן

הדלפה: משתמשי ווינדוס 8 יוכלו לשדרג לווינדוס 9 בחינם

Featured Replies

פורסם

דובר מיקרוסופט באינדונזיה פלט כי משתמשי ווינדוס 8 הקיימים יזכו להשתמש במערכת ההפעלה החדשה שמיקרוסופט מכינה להם מבלי שיאלצו לשלם עליה

לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%93%d7%9c%d7%a4%d7%94-%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9e%d7%a9%d7%99-%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-8-%d7%99%d7%95%d7%9b%d7%9c%d7%95-%d7%9c%d7%a9%d7%93%d7%a8%d7%92-%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%99/

פורסם

אם הם יאשרו את זה מחר נראה לי אני אקנה את ה 8.1 pro, עולה רק 245 שקל לסטודנטים. חבל שהם לא נותנים בחינם כמו שהם עושים עם OFFICE (בדרך כלל עולה 300 שקל לסטודנטים אבל בחלק ממוסדות הלימוד יש גם בחינם) :(

פורסם

מעניין אם זה גם רלוונטי לאלו שרכשו גרסת שדרוג.

פורסם

^ אם זה יצא לפועל, לפי ההיסטוריה התשובה היא כן.

פורסם

איזה תזמון, בדיוק קניתי 8.1

פורסם

זו בסך הכל תגובה מאוחרת על שצחקו עליהם בהשקת מערכת ההפעלה למק marvix.

היתה מן הנפשה כזו שמראה את המחיר של ווינדוס 8, ואז אמרו שאצלם השדרוג יתבצע בחינם.

פורסם
אם הם יאשרו את זה מחר נראה לי אני אקנה את ה 8.1 pro, עולה רק 245 שקל לסטודנטים. חבל שהם לא נותנים בחינם כמו שהם עושים עם OFFICE (בדרך כלל עולה 300 שקל לסטודנטים אבל בחלק ממוסדות הלימוד יש גם בחינם) :(

אצלינו כמעט כל תוכנות microsoft הן בחינם (כולל כל מערכות ההפעלה אי פעם). ה-office לא.

פורסם

מעולה!

אני אמתין קצת לראות מה הולך עם המערכת הזאת אבל בהחלט ארצה לעבור ל9.

מקווה שהשדרוג החינמי לא יהיה כמו "מבצע" מוגבל בזמן

נערך על-ידי jackhammer

פורסם

ביצה שלא נולדה

[TABLE=class: sitelayout]

[TR]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD]רעעיון או תוכנית שלא הבשילו לכדי מעשה ומיותר לדון בהם.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

פורסם
אצלינו כמעט כל תוכנות microsoft הן בחינם (כולל כל מערכות ההפעלה אי פעם). ה-office לא.

מעניין, חשבתי שהם הפסיקו עם זה ורק דרך dreamspark יש מערכות הפעלה בחינם (לשרתים)...לנו יש רק 5 עותקים בשנה של אופיס:s07: עותק אחד אני יכול להבין, השני גם סבבה למי שיש נייח ונייד, אבל הייתי מעדיף שיורידו חלק מהעותקים של אופיס ויתנו לי מערכת הפעלה :undecided:

נראה לי כל מי שיש לו אימייל EDU של מייקרוסופט יש לו אופיס חינם אבל אני לא בטוח ב 100%.

נערך על-ידי HuGeMouTh

פורסם

גיל, באוקטובר תקבל גם אופיס...

פורסם
גיל, באוקטובר תקבל גם אופיס...

מאיפה אתה יודע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים