עבור לתוכן

החלפת כרטיס מסך דחוף!!

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים החלטתי לשדרג את המחשב ולהחליף כרטיס מסך מ-gtx 680 ל- gtx 980 הבעיה היחידה היא שאני לא יודע אם אני בכלל יכול להכניס את ה-gtx 980 למחשב שלי ואם הוא יפעל כמו שצריך אז הנה המפרט שלי תודה לעוזרים מראש ;)

מעבד i5 3570

לוח אם ga-z77-hd3

ספק כוח crosair 550

מארז

Thermaltake Versa G1 Mid Tower

זה לפי מה שהבנתי הדברים שאני צריך לדאוג שיתאימו תגידו לי אם אני יכול להחליף את הכרטיס ולא יהיו בעיות מקום/חשמל/צוואר בקבוק (יותר מדי צוואר בקבוק אני לא מדבר על משהו עדין)

פורסם

מבחינת התאמה - איפה ש-GTX 680 יתאים גם GTX 980 יתאים, זו לא בעיה. יש עד 32 ס"מ לכרטיסי מסך וזה הרבה.

מבחינת השדרוג עצמו - הכל תלוי בדרישות שלך מהמערכת וממשחקים. אם מדובר במסך 1920X1080 טיפוסי, קשה מאוד למצוא סיבות לשדרג מ-GTX 680, זה כרטיס מסך לא חלש כלל ומתאים לרזולוציה.

האם אתה מקבל ביצועים נמוכים במקומות מסויימים?

לרוני למטה

VVV

על כל לינק לאתר מאתרי ה-boss המטופשים האלה אני או משתמש אחר צריכים לבוא ולהגיב שיש להתרחק מהאתרים הללו, שעושים השוואות נוראיות על הנייר ולא של ביצועים בפועל.
פורסם

GTX 970 יוציא את המיץ למעבד שלך(אפשר לחיות עם צוואר הבקבוק הזה) אבל בטוח שאין לך שום צורך ב GTX 980 כי אתה לא תרגיש בהבדל בין GTX 970 לבין GTX 980.

אתה כן תרגיש הבדל של 1200 ש"ח בין הדגמים במחיר זה אני מבטיח לך.

GTX 970 זה אחלה של כרטיס מסך ואם תחכה קצת המחיר שלו ירד בעוד 300-400 ש"ח..

הבלק פריידי מגיע ואני מבטיח לך שתצא מכירה קבוצתית ענקית ל-GTX 970 ואז אתה ממש תהיה מרוצה מהשדרוג.

פורסם
GTX 970 יוציא את המיץ למעבד שלך(אפשר לחיות עם צוואר הבקבוק הזה) אבל בטוח שאין לך שום צורך ב GTX 980 כי אתה לא תרגיש בהבדל בין GTX 970 לבין GTX 980.

אתה כן תרגיש הבדל של 1200 ש"ח בין הדגמים במחיר זה אני מבטיח לך.

GTX 970 זה אחלה של כרטיס מסך ואם תחכה קצת המחיר שלו ירד בעוד 300-400 ש"ח..

הבלק פריידי מגיע ואני מבטיח לך שתצא מכירה קבוצתית ענקית ל-GTX 970 ואז אתה ממש תהיה מרוצה מהשדרוג.

ה970 שלו ממש לא יוציא את המיץ למעבד שלו, זה מעבד חזק מאוד.

פורסם

המעבד שלו חזק כן , אבל עם המעבד שלו הוא לא ירגיש את GTX 980, המטרה שלי שהבחור לא יבזבז כסף על הכרטיס היקר מבין השתיים ויבחר את GTX 970 .

פורסם

תקשיבו יש לי תקציב של 5000 ש"ח (אבל אני לא מתכוון לבזבז יותר מ-3000)וחודש וחצי זמן אני מחפש לשדרג את המחשב שלי את ה-970 או 980 זה אני כן תוהה וגם לגבי המעבד למען האמת <הסבר למטה>

כמו שכבר בטח ניחשתם לבד אני מעוניין בשידרוג מחשב גיימינג וכיום ובעתיד הלא רחוק יש משחקים שדורשים מעבדים חזקים יותר / כרטיסי מסך חזקים יותר (במיוחד לאור העובדה שעכשיו מתחיל הדור החדש וכל זה שזו גם עוד סיבה טובה)

בכל מקרה 970/980 כי זה אומנם 1000 ש"ח הבדל אבל גם בטכנולוגיה הבדל

והמעבד באמת עד כדי כך כי הוא באמת הבעיה שהייתה לי

תודה לעוזרים שעזרו ויעזרו ;)

פורסם

חכה לעתיד הלא רחוק. כשתצטרך באמת לשדרג, תשדרג, וגם תרכוש את החלקים בזול יותר מאשר היום.

פורסם
חכה לעתיד הלא רחוק. כשתצטרך באמת לשדרג, תשדרג, וגם תרכוש את החלקים בזול יותר מאשר היום.

א. מה זה העתיד הלא רחוק חחחח כי יש משהו ספציפי שיש עוד חודש וחצי

ב. בכמה זולים?

פורסם

בכמה זולים? אי אפשר לדעת, אבל מחירים תמיד יורדים בהדרגה.

העתיד הלא רחוק זה העתיד שאתה דיברת עליו. יש חוק מאוד פשוט במחשבים וצרכנות בכלל - אם אתה לא צריך שדרוג, אל תשדרג. מאוד פשוט. כשכן באמת תהיה זקוק לשדרוג, תתחיל לחשוב על זה.

פורסם

חבל על הכסף שלך , יש לך מערכת דיי חזקה , הכרטיס שלך חזק יותר מה7970 ומהR9 280X +מעבד 3570 שמתאים מאוד למסך 1080P , לא למסך 1200P או 1440P שאיתם באמת תיזדקק ל980 או 970 , תחכה קצת , הפזיזות לשטן כמו שאומרים .

פורסם

אוקי בואו אני אהיה איתכם כנה יש משחק שיוצא עוד חודש וחצי assassins creed unity אני מעריץ מטורף של הסדרה מהמשחק הראשון וכל פעם שיצא משחק חדש הייתי חייב לשחק אותו ב"צורה האולטימטיבית"...

אני פשוט לא רוצה להוריד את acu (קיצור) ולגלות שאני מריץ רק על מדיום או היי (כן כן אני יודע מפונק משהו)

פורסם

אוקי , אבל בכל זאת תחכה קצת שתיראה תגובות של הכרטיסים האלו ברשת, יש כרטיסים כאלו שראיתי שיש בעיה עם הקירור , לא כולם , לMSI יש אמינות גבוהה בחומרים עם קירור טוב, תחכה עוד קצת ידידי , תאמין לי.

פורסם

הדרישות הגרפיות של Assasin's Creed הן נמוכות. גם כרטיס GTX 670 יוכל להריץ את המשחק על 1080P בהגדרות מקסימליות. המשחק הזה כבד יותר על צד המעבד הייתי אומר, ושם נראה שהכל בסדר.

פורסם
הדרישות הגרפיות של Assasin's Creed הן נמוכות. גם כרטיס GTX 670 יוכל להריץ את המשחק על 1080P בהגדרות מקסימליות. המשחק הזה כבד יותר על צד המעבד הייתי אומר, ושם נראה שהכל בסדר.

זהו שלא בטוח את black flag יכולתי להריץ די טוב אבל לא מושלם (המשחק האחרון שיצא) וגם ה-physx הוריד לי את ה-fps ב-20 ולפי מה שהבנתי משתמש בכרטיס מסך בכלל ו-watch dogs (שנוצר ע"י אותה חברה ועם גרפיקה מאוד דומה אם לא פחות טובה משל acu) הצלחתי להריץ בממוצע על חצי high חצי meduim כי היו דברים כמו מים שבקושי רואים והמשחק כמעט ולא מרנדר ויכולתי לעשות על ultra אבל שזה הגיע ל-shader's וכאלה זה התחיל להתפקשש

ואגב איזה מעבד הייתה ממליץ בהנחה שאני גם משדרג אותו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים