פורסם 2014 בספטמבר 2211 שנים שלום.. כשאני משחק אחרי בערך רבע שעה לפעמים יותר לפעמים פחות פתאום המסך ניהיה שחור וכל המחשב שלי נתקע, רק ריסטארט עוזר.. בהתחלה חשבתי שהכרטיס מסך מתחמם יותר מדי אס העלתי את מהירות המאוורר שיתקרר אך ללא הועיל. ברשותי מחשב חזק r9 280x i5 ככה שהמחשב הוא לא הבעיה.. שאלה נוספת בקטנה על דרךבאיזה דמות עדיף לשחק? באיזה יש נשקים יותר טובים ופחות? ומה הנשק הכי טוב במשחק? או לפחות נשק מומלץ באסולט?
פורסם 2014 בספטמבר 2211 שנים מחבר לא , איך אני בודק ועוקב במשך הזמן שאני משחק ?ספק כוח FSP RAIDER 550W- - - תגובה אוחדה: - - -מה שאר המפרט בדגש על ספק הכח?בדקת טמפרטורות למעבד ולכרטיס המסך?לא , איך אני בודק ועוקב במשך הזמן שאני משחק ?ספק כוח FSP RAIDER 550W
פורסם 2014 בספטמבר 2211 שנים טמפרטורות ועוד נתונים אתה יכול לבדוק באמצעות התוכנה Msi afterburner לכרטיס מסךולמעבד אני משתמש ב Real tempבקשר למשחק זה תלוי בסיגנון המשחק שלך ...
פורסם 2014 בספטמבר 2311 שנים מחבר יש איזשהו "לוג" שנשמר אבל ? כדי שלא כל שניה אני אצטרך למזער את המשחק כדי לבדוק
פורסם 2014 בספטמבר 2311 שנים נסה את התוכנה HWMONITOR.זה מראה את הPEAK של הטמפרטורות.זה אומר שתשחק איזה כמה דקות ואז תמעזר ותראה לאן הטמפרטורות הגיעו.
פורסם 2014 בספטמבר 2411 שנים לhwinfo יש לוג. צירפתי קישור שלא ניסיתי להפוך את זה לגרפי, לא משהו שאי אפשר באקסל. כמובן שניתן להסתכל על הקובץ בלבד.http://www.hwinfo.com/forum/Thread-LogViewer-for-HWINFO-is-available
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.