פורסם 2014 בספטמבר 2011 שנים התקנתי windows 8.1 with bing 64bitאחרי שאני נכנס תהגדרות ונכנס לעבריתובחור להוריד רת העדכון שפה לwindowsהוא מתקין את העדכון ושום דבר לא קורה כאילו לא התקנתי כלום...במקום לתת לי אופצייה להפוך את העברית לשפת המערכת
פורסם 2014 בספטמבר 2011 שנים מחבר אחרי שעדכנתי והוא כותב installation complete כאילו לא עדכנתי הוא רוצה שאני יוריד עוד פעם ולהתקין נערך 2014 בספטמבר 2011 שנים על-ידי naorsa
פורסם 2014 בספטמבר 2011 שנים נסה ההוראות בקישורhttp://www.isunshare.com/windows-8/change-language-on-windows-8-8.1-computer.html
פורסם 2014 בספטמבר 2011 שנים מחבר כן אתחלתי וזה לא משתנהנסיתי כל מדריך כולל הקישור שנתת לי.נסיתי להוריד את הערכה עצמה ולהתקין ידני אבל ה windows אומר "can't install language pack"אני מוריד שוב ושוב את העידכון וכלום לא משתנה כאילו לא הורדתי במקום לקבל אפשרות אחרי ההתקנה לשנות את השפה של המערכת.אני לא יודע אם זה קשור לזה שאוליי windows הוא גרסה windows 8.1 with bing שכולל רק שפה אנגלית
פורסם 2014 בספטמבר 2111 שנים נסה דרך 'הגדרות מחשב' שבצ'ארמס של ווינדוס 8. אם זה לא עוזר הסר משם את העברית, אתחל את המחשב, ונסה משם להתקין שוב. אם זה עדיין לא עובד, כאשר אתה בממשק האריחים של ווינדוס 8 (מסך ההתחל) החלק לפינה כדי לראות את הצ'ארמס, ובהגדרות של של ממשק האריחים הפעל את 'כלי ניהול'. לאחר כמה שניות בחר 'ניקוי דיסק' בתפריט היישומים ונקה את העדכונים של windows update. נסה שוב להתקין.
פורסם 2014 בספטמבר 2111 שנים אני אענה ברפרוף כי אני במכללה עכשיו,אם התקנת ערכת שפה בעברית כנס ללוח הבקרה > הגדרות אזור ובאחד הטאבים שם תוכל לבחור את שפת הממשק. את מאשר אחרי שאתה משנה לעברית ואז אתה צריך לעשות LOG OUT כדי שהשינויים ייכנסו לתוקף.יש לי פה על מכונה וירטואלית עם ממשק באנגלית זה אמור להיות ככה:מקש ימני על הסמל של "התחל" ובחר ב Control Panelלך לRegionובטאב האמצעי שנקרא Location
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.