עבור לתוכן

דורש הסבר לגבי SAMSUNG 840 EVO

Featured Replies

פורסם

ערב טוב לכולם,

משיטוטים בפורומים שמתי לב שהרבה אנשים מציינים לטובה את ה-SSD של סמסונג ואני לא כל כך מבין על מה?

מהירות הכתיבה שלו היא 410 מגה, ויש SSDים עם מהירות שמגיעה ל-500 ו-550 מגה לשנייה!

הנה לדוגמא SSD חדש של SANDISK שקיבלה תגובות רעות, ומופיע בדגם חדש ב-Sandisk Ultra II SDSSDHII ---KSP.

מהירות הכתיבה שלו 500 מגה לשניה. הדגם של 120GB עולה ב-40 שקל יותר מסמסונג, הדגם של 240GB הוא אפילו זול יותר!

והנה דוגמא שניה מאייבורי- כונן של טושיבה Toshiba HDTS212EZSTA שמהירות הכתיבה שלו היא 501 מגה לשניה והוא עולה ב-50 שקל יותר מסמסונג!

אפילו הדגם הזה Kingston V300 120GB SV300S37A שקיבל תגובות זועמות במהירות כתיבה של 450 מגה לשניה (יותר מסמסונג) ועולה 100 שקל פחות.

:bash:

אז למה לעזעזל אתם מתעקשים רק על סמסונג?! מה יש בו מלבד המחיר שאין בשני הדגמים האלו בשביל בן אדם שמחפש נטו מהירות?

פורסם

תלמד לתת תוצאות לפי נפח

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת?

- - - תגובה אוחדה: - - -

האם יש נתון שאני מפספס?

פורסם

בכוננים אלו הביצועים גדלים משמעותית עם הנפח, בעיקר הכתיבה הרציפה בכל אופן עד 500 ג׳יגה, היצרניות מפרסמות בכותרות את הביצועים של ה500, עם הערה קטנה שרובם מפספסים, לטעמי נתון של כתיבה\קריאה רציפה בחיי היום יום לא מסמן את מהירות הכונן אלה דווקא שאר הבדיקות שאני בספק אם מישהן שם לב, יש חשיבות גדולה לדור של הבקר מכיוון ששיפרו בעיות רבות בכל דור, אם היית קורא בשקיקה גדולה כל כך, מזמן לא ממליצים על 128, אלה על 256, יותר נפח, ביצועים, אורך חיים ומחיר זול יותר לג׳יגה

פורסם

לא קיים כונן 120GB עם מהירות כתיבה רציפה של 500MBPS.

היצרניות רושמות את הביצועים של הסדרה על פי הדגם הגבוה שלה.

וגם אז מדובר בעיקר בתיאור מאוד מצומצם של ביצועי הכונן, שאינו בהכרח משקף את כל יכולותיו/מוגבלותיו.

ואז המון חנויות ואתרים באינטרנט עושים COPY PASTE לאותם נתונים מאתר היצרן ושמים אותם בדף התיאור של כל הדגמים בסדרה.

והמוני לקוחות הקוראים זאת מוטעים וטועים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים