עבור לתוכן

Geforce GTX 900 - אנוידיה טורפת את הקלפים

Featured Replies

פורסם

הMSI הרגיל דווקא כן נשלח לארץ. מוזר. איך הוא?

• תגובות 499
  • צפיות 93k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין עליו שום reviews,ושום מידע בפורומים.

הוא כל כך נשכח שיש עוד יחידות שלו במלאי.

לא הייתי קונה אותו כרגע בלי מידע.

פורסם

איפה אתה רואה אותו במלאי?

פורסם

Newegg

פורסם
הMSI הרגיל דווקא כן נשלח לארץ. מוזר. איך הוא?

התכוונת לhttp://www.amazon.com/MSI-GTX-970-4GD5T-OC/dp/B00NN0GIA0? אין עליו שום ביקורות ושום כלום, אז לא הייתי ממליץ במיוחד.

הכרטיס הטוב של MSI הוא http://www.amazon.com/MSI-GTX-970-GAMING-4G/dp/B00NN0GEXQ, אבל הוא לא נשלח לישראל נכון לעכשיו.

למיטב הבנתי הtwin frozr של MSI וg1 gaming של גיגהבייט הם שני הכרטיסים הכי מוצלחים מבחינת קירור\רעש\פוטנציאל OC, עם יתרון קל לגיגהבייט.

כל שאר הכרטיסים ככל הנראה טיפה מתחת, אבל הם גם קצת זולים יותר.

פורסם

מה החשיבות של הBACKPLATE? אני רואה הרבה תלונות על כרטיסים שאין להם כזו.

פורסם

אסטתיקה, הגנה מפני נזקים פיזיים.

אחת הסיבות שהלכתי על הG1 של GIGABYTE, הוא הBACKPLATE וכמובן ביקורות מעולות.

פורסם

וגם בדגמים מסויימים עוזר לקרר את גב הpcb, בסדרה הזו זה ממש לא נחוץ (כרטיסים קרירים יחסית) אז נראה לי יותר אסתטיקה.

בסדרות קודמות היית רואה שיש דגמים מסויימים שבין ה backplate ל pcb היו פדים תרמיים = באמת יועד גם לקירור ולא רק אסתטיקה, אבל היו דגמים שהיית רואה שאין שום פד טרמי בינה לבין ה pcb כך שהכוונה הייתה אסתטיקה נטו (אולי אפילו במחיר של חימום ה pcb מעט) בסדרה הזו עוד לא ראיתי וקראתי מספיק כדי לדעת באיזה דגם לאיזה מטרה היא קיימת..

פורסם
וגם בדגמים מסויימים עוזר לקרר את גב הpcb, בסדרה הזו זה ממש לא נחוץ (כרטיסים קרירים יחסית) אז נראה לי יותר אסתטיקה.

בסדרות קודמות היית רואה שיש דגמים מסויימים שבין ה backplate ל pcb היו פדים תרמיים = באמת יועד גם לקירור ולא רק אסתטיקה, אבל היו דגמים שהיית רואה שאין שום פד טרמי בינה לבין ה pcb כך שהכוונה הייתה אסתטיקה נטו (אולי אפילו במחיר של חימום ה pcb מעט) בסדרה הזו עוד לא ראיתי וקראתי מספיק כדי לדעת באיזה דגם לאיזה מטרה היא קיימת..

הבנתי שבחלק מהדגמים של ה970 הצ'יפים של הRAM יושבים בצד העליון של הPCB, ואז דווקא הבקפלייט עוזר בקירור (בעיקר רלוונטי אם עושים אוברקלוק אני מניח, במהירות סטוק הRAM לא אמור להתחמם יותר מדי סך הכל)

פורסם
הבנתי שבחלק מהדגמים של ה970 הצ'יפים של הRAM יושבים בצד העליון של הPCB, ואז דווקא הבקפלייט עוזר בקירור (בעיקר רלוונטי אם עושים אוברקלוק אני מניח, במהירות סטוק הRAM לא אמור להתחמם יותר מדי סך הכל)

אם מה שאתה אומר נכון,אז זה כן יכול לעזור אבל יש כרטיסים(בעקרון רוב הGTX 970) שבהם הRAM לא יכול לעבור OC ואז זה לא ממש עוזר.

פורסם
כרטיסים ב 2000 שקל ו 3000.. זה בעצם נשאר אותו דבר כמו לקנות 780TI ואם אתה רוצה SLI 970 בשביל 4K או 1440P זה יעלה לך 4000 שקל רק על הכרטיסי מסך להוסיף מסך 4K והגענו ל 8000-10000 שקל או 6000 שקל על כרטיסים במידה ואתה ממש מוטרף והולך על 980 SLI איפה איזה כרטיס ב 1200-1400 שקל ..
כוס אמק עם המדינה הזאת
פורסם
יש כרטיסים(בעקרון רוב הGTX 970) שבהם הRAM לא יכול לעבור OC

מה?

פורסם
כוס אמק עם המדינה הזאת

לא יפה לקלל כך בפורום הזה ידידי, בארץ מוכרים במחיר גבוהה יותר ביגלל כל המיסים , אבל ...... יש אפשרות להוזיל את המחירים וזה תלוי רק בכם הקונים הצרכנים, פשוט לא תמהרו לקנות כל כרטיס חדש שיוצא , תחכו עם זה , שישאר לחנויות מלאי על המדף (מלאי גדול עולה כסף לחנות) אני לא אומר לעשות חרם צרכנים , אלה להתאפק קצת ואז אתם תיראו שינוי במחירים .

רוני

פורסם
מה?

זה לא בדיוק שהראם לא יכול לעבור OC,הוא יכול אבל עד מגבלה מסוימת,של 2 GHZ,

שההפרש ביצועים בינה לבין ה1.75 GHZ שבא עם הכרטיס הוא אפסי ולכן זה לא ממש משנה אם אתה עושה OC לזכרון כי הביצועים לא ישתנו,מה גם שבכרטיס הזה רוחב הפס של הזכרון מגביל מאוד את הOC גם אם לא הייתה מגבלה.

אפשר להגיד שהOC לזכרון בכרטיסים האלו מאוד דומה לOC של מעבד של אינטל בלי מכפלה פתוחה.

פורסם
לא יפה לקלל כך בפורום הזה ידידי, בארץ מוכרים במחיר גבוהה יותר ביגלל כל המיסים , אבל ...... יש אפשרות להוזיל את המחירים וזה תלוי רק בכם הקונים הצרכנים, פשוט לא תמהרו לקנות כל כרטיס חדש שיוצא , תחכו עם זה , שישאר לחנויות מלאי על המדף (מלאי גדול עולה כסף לחנות) אני לא אומר לעשות חרם צרכנים , אלה להתאפק קצת ואז אתם תיראו שינוי במחירים .

רוני

אני לא אוהב להיות קטנוני, אבל זה הרבה מעבר למיסים. כרטיס שעולה 2000 בארץ אפשר להזמין במחיר טוטלי (כולל משלוח מכס וכו') של כ1500 שקל מאמזון.

חנויות קונות במחיר זול יותר מהMSRP, ועלויות משלוח ליחידה הן זניחות לעומת מה שעולה לך בתור צרכן - בשורה התחתונה עושים עלינו פה רווח של עשרות אחוזים.

אף אחד לא מצפה שהמחיר פה יהיה כמו באמריקה, קנדה, אנגלייה, ומדינות גדולות אחרות - אבל הגיוני היה לצפות שכרטיס כזה יעלה 1600-1700 בארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים