עבור לתוכן

Geforce GTX 900 - אנוידיה טורפת את הקלפים

Featured Replies

פורסם
אני שוקל להזמין 970 מאמזון. ישנן חברות שמדיניות האחריות הבינלאומית שלהם סלחנית יחסית?

לפי מה שקראתי מביקורות,שני הכרטיסים היחדים ששווים משהו מבחינת OC ושקט הם הMSI והGIGABYTE.

את הMSI אמאזון לא שולחים לארץ,מה שמשאיר ללא בחירה כל כך....

EVGA אחריות בינלאומית מצויינת, היה לי נסיון איתם ו-3 הכרטיסים האחרונים שלי היו שלהם

שמעתי שה970 שלהם רועשים ולא מוצלחים כל כך...

• תגובות 499
  • צפיות 93k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

א. הוא שאל לגבי אחריות, MSI וגיגהבייט אולי מייצרים כרטיסים טובים, אבל אף אחד לא יסתכל עליך אם תצטרך RMA.

ב. לדעתי הכרטיסים של EVGA יותר טובים, אני לא יודע לפי מה קבעת שהם רועשים ולא מוצלחים... קירור ה-ACX קצר שבחים.

פורסם

הא, מרתק.

לא שמתי לב, תודה על התיקון.

בכל מקרה, המלצתי עומדת בעינה.

פורסם

1.הביקורת שאני קראתי הייתה על הacx 1.0 ובגלל שאין באמאזון שום דגם עם acx 2.0 הנחתי שהראשון הוא היחיד.

אין לי מושג לגבי ה2.0 וגם לא ראיתי ביקורות עליו.

2.מה כל כך מיוחד באחריות של evga? אתה רוצה להגיד לי שהם שולחים לארץ עליהם+המסים עליהם?

אני מניח שלא.

אולי הם ישלחו על חשבונם מה שלא בטוח אבל מסים תצטרך לשלם בכל מקרה.

ב20$ של המשלוח תוכל לקנות כרטיס עם קירור עדיף או לחסוך אותם.

פורסם

2. הם שולחים לארץ עליהם במסגרת RMA, ולדעתי יש איזה טופס שמצהיר שזה מוצר חליפי לכזה שיצא מהארץ ושולם.

בנוסף, במקרה של מימוש אחריות אתה לא צריך לשלוח לארה"ב הרחוקה אלא למעבדה ה"קרובה" בגרמניה.

ובאופן כללי, השירות שלהם טוב ואדיב וקהילת הפורומים עוזרת.

פורסם
2. הם שולחים לארץ עליהם במסגרת RMA, ולדעתי יש איזה טופס שמצהיר שזה מוצר חליפי לכזה שיצא מהארץ ושולם.

בנוסף, במקרה של מימוש אחריות אתה לא צריך לשלוח לארה"ב הרחוקה אלא למעבדה ה"קרובה" בגרמניה.

ובאופן כללי, השירות שלהם טוב ואדיב וקהילת הפורומים עוזרת.

לפי מה שאני יודע,כשאתה מקבל RMA אתה צריך לשלם מע"מ ואין טופס התחמקות.

מה זה משנה לי המרחק של המשלוח?

המחיר די אותו דבר...

קהילת פורומים עוזרת?

כן כי חסרות קהילות כאלו.

פורסם

טוב פרשתי.

שהוא יקנה מה שנראה לו.

פורסם
הacx 1 לא מומלץ?

מציע לך לקרוא את אלו:

http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2014/09/19/nvidia-geforce-gtx-970-review/1

http://www.techpowerup.com/mobile/reviews/EVGA/GTX_970_SC_ACX_Cooler/1.html

http://m.hexus.net/tech/reviews/graphics/74853-evga-geforce-gtx-970-ftw/

חלקם זה ביקורות על ה acx 2.0 (שעכשיו ראיתי...),שאמור להיות מעל הacx 1.0.

הוא לא רע,אבל בהחלט יש כרטיסים עדיפים עליו.

פורסם

כמו?

אגב, דוגמא לשירות טוב - היתה לי מקלדת CORSAIR K90 מחו"ל שיום אחד פשוט החליטה להפסיק לעבוד. אחרי שיצרתי איתם קשר אמרו לי לשלוח לגרמניה והמוצר יוחלף. ראיתי שהמשלוח יוצא די יקר כי הקופסא גדולה יחסית והרמתי טלפון והסברתי את העניין. במקום שלחו לי שטר מטען ולקחו את עלויות המשלוח לשני הכיוונים על חשבונם. בסוף גם לא היו להם K90 חלופיות אז שלחו לי K95 :).

פורסם
כמו?

אגב, דוגמא לשירות טוב - היתה לי מקלדת CORSAIR K90 מחו"ל שיום אחד פשוט החליטה להפסיק לעבוד. אחרי שיצרתי איתם קשר אמרו לי לשלוח לגרמניה והמוצר יוחלף. ראיתי שהמשלוח יוצא די יקר כי הקופסא גדולה יחסית והרמתי טלפון והסברתי את העניין. במקום שלחו לי שטר מטען ולקחו את עלויות המשלוח לשני הכיוונים על חשבונם. בסוף גם לא היו להם K90 חלופיות אז שלחו לי K95 :).

בציוד הקפי הם באמת הרבה פעמים לארג׳ים,שמעתי גם הרבה סיפורים דומים על לוג׳יטק.

כרטיסי מסך בפרט ורכיבי מחשב בכלל זה סיפור אחר לגמרי.

לגבי הכרטיסים שאני ראיתי שמומלצים הם הmsi והgigabyte,כמו שאמרתי מקודם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים