עבור לתוכן

Geforce GTX 900 - אנוידיה טורפת את הקלפים

Featured Replies

פורסם

זה יפה שאין לך סבלנות לאנשים שמדברים באופן בוטה אבל בהגיון (אני אומר "לך" ולא "לצוות האתר" כי לכמה אנשים אחרים בצוות האתר יש פה לא פחות גדול משלי), אבל בו בזמן יש לך סבלנות אין-קץ לפנינים כמו ההודעה שציטטתי ולאנשים שפולטים שטויות כאלו. אשריך אם אתה באמת חושב שהמדיניות הזו שלך באמת תורמת משהו לאתר הזה.

רק למקרה שמחקת את ההודעה לפני שערכתי, הדברים לא כוונו אליך אלא להוא בהתחלה שהתלונן על המחירים. משום מה הציטוט בהודעתי לא נשמר בפעם הראשונה.

• תגובות 499
  • צפיות 93k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

זה לא משנה! לקרוא למישהו ישירות או בעקיפין מפגר שכלית הוא בגדר העלבה ולא מקובל כאן. רוצה להמשיך לקלל, תמשיך לעשות את זה במקומות אחרים. בטח לא בפורומים המקצועיים. הודעות לא רלוונטיות מפה ימחקו, זה לא פורום אקטואליה.

פורסם

שיצא:assassin's creed unity, far cry 4, the witcher 3 אני מצפה מ-gtx970 להריץ את המשחקים מעל 60 fps אם לא זה כישלון לשנה ו-gtx980 לשנתיים

פורסם

^אני מצפה שה-GTX970 יריץ את BF5 על 89 FPS ויעשה לי קפה, אם לא זה כישלון לשנה ו-GTX980 לארבע שנים.

פורסם
שיצא:assassin's creed unity, far cry 4, the witcher 3 אני מצפה מ-gtx970 להריץ את המשחקים מעל 60 fps אם לא זה כישלון לשנה ו-gtx980 לשנתיים

רק להזכיר לך שבAC הקודם יש הגבלה ל60fps. :alcoholic1:

פורסם

נראה לי שאאלץ לחכות עוד דור עד שהכרטיסים יוכלו להריץ משחקים ב- 1440p עם AA וכל התופינים הגרפיים :(

פורסם

נראה לי שזה הזדמנות מצויינת להעיף את הHD5850 לעזאזל, ולהשיג לי איזה 970 חמוד.

פורסם

נקודה הבאה בזמן שאני קונה משהו תהיה שיהיה מסך 4K ראוי + כרטיס שיריץ עליו משחקים ב 60 פריימים ב 4000 שקל

כנראה יקח זמן

פורסם

1440P זה ה 1080P הבא ... D:

בכל אופן ...

פורסם

312MM^ :cognee:

פורסם

מי שראה את הסרט יודע מה יבוא בהמשך :smile1:

פורסם

מה שאמרתי במשך שנתיים. פחות או יותר מה שMAC אמר.

לפני הכל אמרתי שNVIDIA תמיד תוציא את השוט שיסרס את AMD _ (כי היא תמיד עושה זאת)

ודבר שני, חוץ מצריכת חשמל מאקסוול לא משנה הרבה (בהחלט לא למי שיש GTX700), מאקס היא בסך הכל ילדה קטנה שרוצה להיות ולהדמות לילדה הגדולה שנקראת וולטה (או פסקאל). מאחר ומחירי ה4K עדיין לא ידידותיים, עושה רושם ש 18 החודשים הבאים הולכים להיות שיווק שיווק שיווק! בואו לא נשכח שSAMSUNG גם נכנסת לתחום ולא ידוע כמה תהיה רעבה או מה יכולת כח הרצון שלה (האם זה יהיה שבבים מובנים או זה יתפתח גם לכרטיסי מסך יעודיים... הכל יכול לקרות ב18 חודשים).

פורסם

בהחלט משנה, במיוחד לבעלי 770 שקנו ממש לא מזמן.

רק בעלי EVGA (קנדה, אירופה וגבולות ארה"ב)יכולים לשדרג(עד 90 יום).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים