עבור לתוכן

Geforce GTX 900 - אנוידיה טורפת את הקלפים

Featured Replies

• תגובות 499
  • צפיות 93.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נמאס מהחברה הזאת מסחטת כסף, אני לא אתפלא שבסוף כולם יעברו לקנסולות צריך לסים לזה סוף.

פורסם

בטח קנה 780TI במחיר השקה

פורסם

על המחירים שכל שנה נהיה יקר יותר ואין בקושי שיפור, שיעשו פעם אחת כרטיס מסך טוב בלי לתמחר אותו בהרבה כסף

פורסם
  • מחבר

אורן. אתה קורא כתבה שבה יש כרטיס מסך דוגמת GTX 970, שנמכר ב-1500 שקל ומהווה שיפור על GTX 780 שעולה 2000 וישר ממהר לרשום בתגובה שאין שיפור? אתה אמיתי, בנאדם?

רוצה כרטיס מסך ברמה שמביסה קונסולת משחק? קנה משהו ב-700 שקלים. המוצרים האלה שמורים למי שרוצה ביצועים איכות תמונה מירבית.

פורסם

מחכה שיגיע לארץ הולך לקנות שני 980 :)

פורסם

תעירו אותי כשיהיו כרטיסים נורמליים. :)

מה זה נורמלי? משהו בגודל של הZotac GTX660, שצורך לא יותר מחיבור PCIE בודד של 6 פינים, אבל עם ביצועים כפולים.

פורסם

בקרוב, ה-960 לא יצטרף למסיבה מאוחר מדי.

שיפור מדהים, עוד בדור הקפלר NVIDIA דחקו את AMD לפינה, וללא ארכיטקטורה חדשנית מהצד השני, הם רק הגדילו את הליבות של הארכיטקטורה הקיימת, GCN.

אבל לבינתיים, ה-780 שלי מספק אותי. בדור הבא, כשמסכי 4K זולים יותר יגרמו לי להחליף את ה-U2312HM אז אוכל להחליף לאיזה פסקל \ וולטה ב-20 נ"מ שיעשה שינוי דרסטי.

פורסם

אני לא יודע אם אתה רציני או צוחק...בכל מקרה ה 970 ארוך יותר ודורש חיבור 8PIN בודד והשיפור בביצועים מעט יותר מכפול, המחיר ההתחלתי שלו הוא גם 100$ יותר P=

http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GTX_970_STRIX_OC/25.html

נראה לי שזה מספיק קרוב

פורסם

no-go.

עם חיבור 8 פינים במקום 6 פינים עוד איכשהו יכולתי להסתדר. עם האורך של המפלצת הזו הדבר היחיד שבא לי לעשות זה לדפוק אותו למישהו בראש. :)

גם אסור לזה לעלות יותר מ1200 שקלים (שכחתי לציין את התנאי הזה קודם).

פורסם

בדיוק טס לארה"ב עוד שבוע.

הייתם קונים אחד מקומי?

כרגע עם gtx670

פורסם

R9 280x הוא שוק בינוני?

פורסם
  • מחבר

השוק מתחלק לכמה חלקים, סגמנטים אם תרצו. וכך הוא מוכר בפני היצרניות

Entry level - 50-150$

Performance level - 150-250$

High End level 250-400$

Bleeding edge, cutting edge - 400 plus

vic ההודעה שלך נמחקה. אתה ממשיך לדחוף את מעטפת הסבלנות של צוות האתר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים