פורסם 2014 בספטמבר 1910 שנים צריך עזרהיש לי ASUS G74 3D כבר קרוב לשלוש שניםמבחינת חומרה זה עדיין מחשב די חזק אבל לפני איזה חודש חודשיים המחשב התחיל להיתקע ככה סתם.זה קורה רק שאני גולש באינטרנט(בכרום אקספלורר וגם פייר פוקס) המחשב פשוט מפסיק להגיב לחלוטין ורק בכיבוי בכח הוא נכבה לא קורה בשום מצב עבודה אחר לא משחקים ולא סרטיםיש לי נורטון מעודכן לגמרי שלא מגלה שום ווירוסניסיתי כמה תוכנות MALWARE שגם לא מצאו שום דברהרצתי בדיקה של הזכרון של ווינדוס והוא אומר שהכל תקיןזה כבר הפך לממש מרגיז וזה קורה יותר ויותר ואין לי מושג מה זה יכול להיותבנוסף גם התחילו לי קריסות של הINTEL TURBO BOOSTושל מנהל התצוגהבדרך כלל זה גם נתקע לי אחרי הקריסות של אחד מהשניים אבל לא תמידלפעמים שזה נתקע אם אני ישר לוחץCTR ALT DELETE הוא חוזר להגיבאשמח לעזרה תודה רבה(נתקע לי פעמיים במהלך כתיבת הפוסט הזה).
פורסם 2014 בספטמבר 1910 שנים אולי פשוט תתקין מחדש את מע' ההפעלה או תעשה שחזור הגדרות יצרן? תגבה את מה שיש לך קודם. ממילא אחרי 3 שנים מע' ההפעלה כבר "עייפה".
פורסם 2014 בספטמבר 1910 שנים 1. שבי צודק, תתקין ווינדוז מחדש.2. כל עוד אתה לא מטומטמם, אין שום צורך באנטיוירוס מעבר למה שמובנה בווינדוז.3. האם זה קורה בשימוש בבטריה או גם בחיבור לחשמל?
פורסם 2014 בספטמבר 1910 שנים זה מרגיש לי כמו בעייה של התחממות.אתה שומא את המאוורר עובד חזק או מרגיש שהמחשב חם מאוד שזה קורה?
פורסם 2014 בספטמבר 1910 שנים בלי קשר עם זה בעיית התחממות או לא, תפתח את המחשב ותשאב אותו כשהוא כבוי ומנותק מהסלולה. אם אתה יודע אז תמרח משחה טרמית מחדש.
פורסם 2014 בספטמבר 1910 שנים מחבר המחשב עבר לפני חצי שנה שחזור אז לא נראה לי שזה זהלגבי התחממות גם ממש לא המצב מאוד קשה למחשב הזה להתחמם גם שאני מריץ עליו דברים ממש מסיביםוזה קורה רק שאני מחובר לחשמל כי אחרי שלוש שנים הבטרייה כבר מתה לא מחזיקה יותר מ20 דקות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.