עבור לתוכן

בדקנו: המחשב הזעיר של אינטל - עוצמה בכף היד

Featured Replies

פורסם

אין שום חובה לקחת i5 עבור מחשב סלוני. אפשר להסתפק ב- i3 שעולה 1,400 ש"ח.

אם אין צורך ב- Blu-Ray 3D אפשר גם להסתפק בסלרון N2820 שעולה 650 ש"ח.

פורסם

עוד דוגמא לאיך מחיר של מוצר מוכפל בדרכו לארץ. ניתן לרכוש באמאזון ארה"ב ב350 דולר. אין לכם למי לשלוח את המוצר בארה"ב? תזמינו באמאזון ישירות לארץ ותשלמו עוד 120$ על כל הכל. יוצא 500$ שזה 1825 שקל. עדין זול יותר ב1000 (!!!) שקל.

פורסם

^ שים לב שהדגם ב- $350 לא כולל זיכרון ודיסק קשיח.

פורסם

משום מה אמאזון גובים מראש יותר מדי מס על הפריט הזה. צפוי להיות החזר של כ-40 דולר, והמחיר צריך לעמוד על כ-1,600 ש"ח. המחיר של הגרסה עם מקום לכונן 2.5" דרך אמאזון זה 1,670 ש"ח.

אבל מאיפה הבאת הכפלה של המחיר בקנייה בארץ?

http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BOXD54250WYK&cart=14110516089159775〈=heb

1,800 ש"ח...

פורסם

צודקים, טעיתי. לוקח את הדברים חזרה.

פורסם

המארזים של SILVERSTONE ענקיים בהשוואה ל NUC, מארזים שקרובים יותר בגודל (יש ל LIAN LI ו ANTEC) מאוד מוגבלים מבחינת קירור ולא נראה לי שזה רעיון טוב להכניס I5 מלא.

ל HTPC מספיק I3, מי שרוצה יותר מזה במחשב קטן עדיף שיחפש מחשב עם IRIS PRO שיתן שדרוג גדול בהשוואה ל HD4000/5000 (יכול להפעיל יותר משחקים וגם עדיף ל OPENCL). בארץ יש כמה של ZOTAC עם IRIS PRO, לא יודע אם יש של אינטל.

פורסם

מעניין אותי עניין צריכת החשמל. בכמה המחשב הזה חסכוני יותר מאשר HTPC בעל מעבד מהיר מספיק ?

פורסם
  • מחבר

צריכת החשמל המירבית של מחשב כזה תהיה תלויה ברכיבים בו. אני מעריך שסביב 5 וואט במנוחה, סביב 12-15 בעת שימוש.

כמו שאמרו, הדבר הזה כל כך קטנטן, ששום מערכת מחשב סטנדרטית, אפילו מבוססת MITX לא מתקרבת לגודל שלו, גם לא לשקט שלו ולא לצריכת החשמל.

פורסם

אז אולי למרות המחיר ההפרש מכסה את עצמו תוך שנתיים או משהו כזה.

כמה מחשב HTPC חסכוני צורך ? 50 במנוחה, 120 בעבודה ?

פורסם

תוך שנתיים (אולי קצת יותר), כבר תצטרך להחליף את המחשב באחד שיכול לדחוף 3D/4K וכו'...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים