פורסם 2014 בספטמבר 1511 שנים אני מנסה לעשות תוכנה שמתקשרת עם שרת.. על 2 מחשבים שונים ולכן יצרתי על אותו מחשב 2 תוכנות קטנות שאחד מעביר לשני מידעהתוכנות באמת עובדות כל עוד אני עושה את זה על הכתובת הלוקלית שזה 127.0.0.1עכשיו ניסיתי לעשות את זה ברמה אמיתית יותר ולכן שמתי בתוכנת השרת את כתובת הIP של המחשב, ( נכנסתי לcmd רשמתי ipconfig ולקחתי את הכתובת שרשומה שם שזה 10.195.32.231ובתוכנת הקליינט הצבתי בדיוק את אותה כתובת גם כןאבל אין תקשורת בין 2 התוכנות, תוכנת הקליינט קרסהיש למישהו מושג למה לא מצליח לי? הבנתי שאני צריך לשים בכתובת הלקוח כתובת של המחשב שאני רוצה להתחבר אליושזה כתובת השרתאינטרנט בשרת זה דרך סטיק כזה של אורנג ואת המחשב של הקליינט הוא מחובר דרך הפלאפוןאשמח לעזרה שזה יעבוד
פורסם 2014 בספטמבר 1511 שנים האם השרת נמצא מאחורי ראוטר ו/או חומת אש? כי אם כן אז אתה צריך לעשות port forwarding ולפתוח את הפורט בחומת האש על מנת לאפשר את החיבור.בשרת אתה לא צריך לתת כתובת IP, רק בלקוח. כתובת ה-IP בשרת צריכה להיות IPAddress.Any.חוץ מזה תמיד יעזור לראות את הקוד ולדעת מה בדיוק הודעת השגיאה (יותר מ"תוכנת הקליינט קרסה"). נערך 2014 בספטמבר 1511 שנים על-ידי שניצל
פורסם 2014 בספטמבר 1711 שנים מחבר וואלה שיחקת אותה יואב! עשיתי מה שאמרת וזה עובד, השגיאה שלי הייתה שנתתי בTCPlistener את האייפי של המחשב, שיניתי את זה לany ופתחתי את הפורט של אותו מחשב דרך הרווטר , בנוסף פתחתי את אותו פורט דרך החומת אשוזהו זה עובדעשיתי סתם תוכנה קטנה בשביל לראות אם אני יכול לבצע את זה , אז הפעלתי את תוכנת השרת במחשב שנמצא ברשת הפנימית שלי בבית ואת תוכנת הקליינט הרצתי במחשב אחר אבל שמחובר לאינטרנט דרך הפלאפוןובאמת הם תקשרו אחד עם השנילקח אומנם קצת זמן בגלל החיבור מהטלפון לדעתי אבל תיקשרו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.