עבור לתוכן

דרושה חוות דעת על מפרט ותיקונו- 6 אלף לא כולל ציוד הקפי

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 6-6.5K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עבודה בסביבות פיתוח שונות

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch dog, FIFA, FPS's. בגדול משחקים כבדים.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1776X1000 (טלויזיית LCD 36 inch)

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות? כמה שיתאפשר.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארדיסק (אני רוצה רק SSD) ומסך.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב - 1

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת מחשב, אבל בדרך כלל זה כלול במחיר לא?

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא חשוב

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? עד חודש.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: יש לי מפרט שבניתי - מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים? האם יש משהו שצריך לתקן? אשמח לשמוע חוות דעת והצעות

המפרט שבניתי:

2hnakxl.jpg

פורסם
  • מחבר

אשמח לתגובה :-).

פורסם

זה תקציב גדול יחסית, אפשר לשים הכל הכי טוב.

הנא הצעה אפשרית.

יש פה מעבד I7. נכנס בתקציב אז למה לא.. בנוסף WD תומך ב HT אז ביצועים יהיו טובים יותר.

מארז יחסית קטן אבל קריר. לא יודע כמה מקום יש לך, בעיקרון באותו מחיר אפשר גם מארז יותר גדול ויותר מאוורר. תלוי בהעדפה אישית ומגבלות מקום.

יש 16 גיגה RAM.

ה SSD בסדר גמור, 240 גיגה זה גודל סביר ביותר. החלק היקר ביותר במחשב כזה זה כ.מסך. אתה הולך לשחק ולעבוד על טלוויזיה גדולה זה אומר כמה שיותר זיכרון בכ.מסך ככה טוב יותר.

כרטיסי מסך של AMD מגיעים עם 4 גיגה RAM אבל הם גם חמים יותר וגם משתמשים ביותר חשמל. שמתי לך כ.מסך גם חזק עם זיכרון מוגדל.

באופן עקרוני עם כ.מסך אני במקומך הייתי הולך על יד שנייה. יש עכשיו שוק מוצף בכרטיסים של AMD.

אפשר לקנות מפלצת כמו R9 290X עם שנתיים אחריות ב 1000 שקל מיד שנייה. בכל מקרה שאר החלקים די סטנדרטים וכולם יציעו לך פחות או יותר אותו דבר.

החלק החשוב והגדול זה כ.מסך. פה אתה תחליט ותראה ביקורות בעד ונגד. במפרט לא שמתי לך כ.מסך שך AMD כי לקנות אותו יד שנייה עם אחריות זה יותר מפי שניים זול יותר.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1461

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

כמות: 1 - מחיר: ₪124

לוח אם:

Asus B85M-G for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪295

מארז:

Fractal Design Arc Mini Black

כמות: 1 - מחיר: ₪365

ספק כוח:

S12II-620 620W BULK

כמות: 1 - מחיר: ₪328

זיכרון:

Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪699

כרטיס מסך:

Gigabyte Geforce GTX780 3GB OC WINDFORCE 3 RET AIL - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪2349

קשיח למחשב שולחני:

Crucial M500 240GB SSD 2.5 Inch - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪599

סה"כ: ₪6220

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 6096 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/slmxd5qj

פורסם

זה לא ממש אמור לעניין אם כרטיסי AMD חמימים מעט יותר וצריכת החשמל שלהם טיפה יותר גבוהה.

הנה מפרט עדיף וזול יותר:

מעבד:

Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1461

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer i11

כמות: 1 - מחיר: ₪140

לוח אם:

Gigabyte GA-H97-HD3

כמות: 1 - מחיר: ₪461

מארז:

באנדל - NZXT Phantom 410 Black + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪729

זיכרון:

Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪349

כרטיס מסך:

MSI R9 290 4G DDR5 Gaming PCI-E HDMI DP - מבצע

כמות: 1 - מחיר: ₪1890

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 840 EVO 250GB SATA3 2.5 inch

כמות: 1 - מחיר: ₪667

כונן אופטי:

Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪99

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪5796

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 5681 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/2mxn1ft5

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה רבה לשניכם :)

יש לי שני שאלות לשניכם:

1) למה הורדתם לי למעבד טיפ טיפה פחות טוב? ישנה סיבה מלבד המחיר?

2) אני לא מכיר את החברה של הכרטיס זכרון Hynix, הG-Skill מגיע עם צלעות קירור אם אני לא טועה וממש אני מכיר הם יותר טובים? אתם חושבים אחרת? מכירים?

לקחתי את ההצעות של שניכם ועשיתי מין שילוב (עם מעבד טיפה יותר חזק, אוכל לשנות בהמשך לשאלה 1)

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel i7-4790K Quad core CPU - LGA1150 - 4.0 GHz - 8MB cache

כמות: 1 - מחיר: ₪1660

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer i11

כמות: 1 - מחיר: ₪140

לוח אם:

Gigabyte GA-H97-HD3

כמות: 1 - מחיר: ₪461

מארז:

באנדל - NZXT Phantom 410 White + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪729

זיכרון:

Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪699

כרטיס מסך:

Gigabyte Geforce GTX780 3GB OC WINDFORCE 3 RET AIL - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪2349

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch

כמות: 1 - מחיר: ₪397

סה"כ: ₪6435

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 6307 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/t672fcb1

מה אתם חושבים?

פורסם

1. המעבד שבחרת מסומן באות K(מותאם לאוברקלוק) והרי שציינת שלא תבצע אוברקלוק, לכן אין לך צורך בו.

2. זו החברה הין הגדולות בעולם ליצור זיכרונות נדיפים, מייצרת כ30 אחוזים מהזכרונות בעולם. צלעות קירור על זיכרונות זה גימיק, בעבר ביצעו לזיכרונות אוברקלוק וצלעות קירור היו עוזרות כדי לפזר את החום, כיום כבר לא מבצעים אוברקלוק לזכרונות לכן זה ליופי.

1. למה אתה צריך 16 גיגה של זיכרון, 8 יספיק לך לכל משחק שקיים היום.

2. הכרטיס שכללת טוב, אך הכרטיס שכללתי שווה ערך בביצועים, כולל 4 גיגה של זיכרון גרפי ועולה 460 שקלים פחות, לא חבל?

3. ירדת בנפח ה-SSD, קח בחשבון שב-120 גיגה ניגמר מהר מאוד המקום, אתה מתקין מערכת הפעלה ועוד כמה משחקים כמו BF4 עם כל ההרחבות ונגמר המקום.

פורסם
  • מחבר

בגדול שכנעת אותי, הדבר היחיד שמטריד אותי זה שאחרי שהסתכלתי על המון השוואות בינהם, אומרים שהחום והצריכת חשמל של הR9-290 גבוהות בהרבה, האם לא תיהיה לי בעיה עם זה?

ה16 ג'יגה זה גם שיהיה לי...גם לשנים הבאות.

הSDD זה בסדר.

יש עוד עוד שאלה קטנה, קלה - איזה וידוס כדאי לשים עליו? 7, 8 או 8.1?

פורסם

1. למה זה צריך לעניין אותך אם הכרטיס חמים ב5 או 10 מעלות? זו טמפרטורת העבודה של הכרטיס וקיבלת מארז מאוורר מאוד שידע להסתדר איתה.

2. צריכת החשמל גם היא לא אמורה לעניין אם הכרטיס צורך 20 וואט יותר, הספק שקיבלת חזק עם מרווח בטחון מכובד.

3. ווינדוס 8.1 יהיה עדיף, מעט מהיר יותר מווינדוס 7 ויודע לנצל טוב יותר משאבים, אני למשל משתמש בווידוס 8.1 והתקנתי תוסף שהפך את המראה שלה לווינדוס 7, כדי לא להיתקל בממשק האריחים המעצבן.

פורסם
  • מחבר

סבבה.

תודה רבה על כל העזרה!!

פורסם

אני רק יוסיף ... למרות שפותח הדיון רוצה רק SSD הייתי ממליץ מאד להשיג הרדיסק לאיחסון ... קח בחשבון שכמה סרטים ומשחקים ונגמר לך המקום תוך שניה על הSSD

כמובן שתמיד אפשר להוסיף בהמשך ...

תתחדש!

פורסם
  • מחבר

למפרט הזה הולך להתווסף שני הארדיסקים של 1 טרה כל אחד, צורב דיוידי, כרטיס רשת וכרטיס קול חיצוניים מהמחשב שיש לי עכשיו

פורסם
1. 3. ווינדוס 8.1 יהיה עדיף, מעט מהיר יותר מווינדוס 7 ויודע לנצל טוב יותר משאבים, אני למשל משתמש בווידוס 8.1 והתקנתי תוסף שהפך את המראה שלה לווינדוס 7, כדי לא להיתקל בממשק האריחים המעצבן.

איזה תוסף?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים