עבור לתוכן

דרושה חוות דעת על מפרט ותיקונו- ש"ח5-6K

Featured Replies

פורסם

מה התקציב המקסימאלי?: התקציב המקסימלי הוא 5500 ש"ח

האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: לנסות לחסוך

במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: ניתן לחרוג עד 6500 ש"ח

מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: שימוש: משחקים

במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: המשחקים שישוחקו יהיו בסביבות ה-borderlands החדש league of legends, guildwars2.

מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).: יש לי 2 מסכים, אחד 1440x900 השני: 1920x1080 (הראשי זה הגדול)

לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?: המחשב מיועד להגדרות גבוהות

האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.: אין צורך בציוד היקפי

עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?: השקט חשוב בסולם של 1-8: 5

האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?: לא מתוכן OC

האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?: אין צורך באופיס או מארכת הפעלה

האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.: החנות המועדפת היא פלונטר

מתי מתוכננת קניית המחשב?: הקנייה מתוכננת לזמן הקרוב לאחר שיהיה מפרט טוב

האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).: תמיכה בהתקנים של USB3

האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?: לא מתוכן שידרוג מסיבי

המפרט לשדרוג: [ATTACH]6838[/ATTACH]

פורסם

למה לא הקפצת את הדיון הקודם?

פורסם
  • מחבר
למה לא הקפצת את הדיון הקודם?

מה זה להקפיץ?

פתחתי כי לא הגיבו לי על הקודם וחבר אמר לי שצריך הדגשות.

פורסם

^ כל תגובה חדשה מקפיצה את הדיון למעלה. קרא את חוקי הפורום.

למשחקים שציינת אין צורך בכ. מסך כל כך חזק כמו NV 780 שכן מדובר בכרטיס לא משתלם כשבשליש מחיר אפשר לקנות כרטיס חזק כמו 280X, משופץ עם אחריות לשנתיים.

מעבד:

Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1036

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer i11

כמות: 1 - מחיר: ₪140

לוח אם:

Gigabyte GA-H97-HD3

כמות: 1 - מחיר: ₪461

מארז:

באנדל - NZXT Phantom 410 Black + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪729

זיכרון:

Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪349

כרטיס מסך:

Sapphire Radeon R9 280X BULK OC 3GB - תקינים לאחר החלפת יצרן - אחריות לשנתיים

כמות: 1 - מחיר: ₪899

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪283

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 840 EVO 250GB SATA3 2.5 inch

כמות: 1 - מחיר: ₪667

כונן אופטי:

Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪99

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪4663

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4570 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/exvgraj5

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

המשחקים שציינתי הם דוגמאות למשחקים שאני יודע שאני הולך לשחק בטווח הקצר יותר.

המפרט שנתנתה לי יחזיק מעמד גם עם משחקים שיצאו בהמשך? (3-4 שנים) או שעוד 3 שנים אני יוכל להריץ אותם רק על LOW.

אני מתכוון העם המחשב הזה בנוי בשביל המשחקים הקיימים, או שהוא יותר חזק משצריך כרגע, בשביל להיות חזק מספיק בהמשך?

פורסם

אני לא יודע לחזות את העתיד. זה בפורום אחר.

אני כן יודע שנכון להיום 280X במחיר כזה זה דיל משתלם מאוד, הוא חלש רק בסביבות ה 15% מה NV780 ובהחלט מתאים לכל המשחקים הכבדים שיש היום בשוק עם הגדרות גבוהות.

בעוד 3 - 4 שנים אף אחד לא יודע איזה משחקים יהיו ועם אילו דרישות חומרה. וכמו שבמוקדם או במאוחר תצטרך להחליף את ה 280X כך זה יהיה גם עם 780.

פורסם
  • מחבר

המפרת שנתנת לי באתר, אני רק צריך ללחוץ על הוסף לסל ולקנות? או שצריך להוסיף עוד דברים?

מה שנתנת לי זה המחשב הסופי?

פורסם

צור חשבון באתר שלהם ואז תזמין או שפשוט תתקשר אליהם בטלפון.

רשמת שיש לך ציוד היקפי, אז לא צריך להוסיף כלום.

פורסם
  • מחבר

כשאני מזמין לאיפה זה מגיע? אני הוסף את זה?

איך אני מסמן שאני רוצה שהם ירכיבו לי אותו?

(סליחה על כל השאלות זה פעם ראשונה שאני קונה מחשב שלא היה מוכן מראש...)

פורסם

זה מגיע לכתובת שאתה רשמת בזמן ההרשמה, לגבי ההרכבה Syszone כבר בחר בהרכבה רק אחרי שיצרת חשבון והתחברת אליו באתר של TMS פשוט כנס לקישור של Syszone בסוף התגובה ותוסיף לסל.

פורסם
  • מחבר
זה מגיע לכתובת שאתה רשמת בזמן ההרשמה, לגבי ההרכבה Syszone כבר בחר בהרכבה רק אחרי שיצרת חשבון והתחברת אליו באתר של TMS פשוט כנס לקישור של Syszone בסוף התגובה ותוסיף לסל.

ועם אני לא בבית מה קורה?

פורסם

כניראה שיודיעו לך לפני כן. עדיף שתתקשר אליהם ותשאל את כל השאלות כדי שתהיה רגוע.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להחליף מסך שיש לי אז אני רוצה מסך נוסף מדגם הדומה למסך: 22EA53VQ-P (זה המסך הראשי שלי) כך שסה"כ יהיו לי 2 מסכים מחוברים.

1: איזה מסך אתה ממליץ לקנות: אני צריך

גודל:21.5

רזולוציה: 16,9 1920X1080

חיבורים: DVI, VGA, HDMI

בשביל לחבר עוד מסך HD אני צריך להוסיף עוד חומרה למחשב?

עם כן אז אני אוותר על חומרה נוספת ופשוט החבר אותו ב-DVI

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים