פורסם 2014 בספטמבר 711 שנים עם להשליך מעולם השרתים - גם EXCHANGE וגם SQL בגרסאות החדשות מנסים לקחת כמה שיותר זכרון ע"מ לעבוד ביעילותתחשוב על זה שהאפליקציה עובדת הרבה יותר מהר עם היא לא צריכה "לחפש" בדיסק אלא בזכרון דברים שזקוקים לשליפהכמו כן אני מסכים שאם תסתכל היום על קוד מקור של אתר הוא נראה הרבה יותר "מסובך" וארוך מאשר קוד של אתר לפני 10 שניםחוצמזה - אני מזמן ממליץ להשתמש ב-8 ג"ב זכרון או אפילו ב-16 ג"ב (מה שמותקן אצלי)פשוט תענוג
פורסם 2014 בספטמבר 711 שנים אני מניח שאי אפשר לשנות את המצב הנוכחי , ופשוט להתקין זכרון בכמות מספקת ולסגור לאחר זמן מה את הדפדפן אכן. אני סוגר את הדפדפן בערך פעם בשבועיים.
פורסם 2014 בספטמבר 711 שנים אצלי פיירפוקס פתוח כרגע עם טאב אחד ולוקח 450 מגה, לעומתו כרום עם טאב אחד באותו עמוד רק 90 מגה. אני חושב שהתוספים שמותקנים על הדפדפן הם גורם משמעותי למסתורין בפרשה הזאת.אצלי למשל יש המון הרחבות מותקנות בפיירפוקס ולעומת זאת רק 3-4 על כרום.בדיקה נוספת של כרום במצב Incognito ללא תוספים פעילים מראה שימוש של 65 מגה בלבד.Adblock plus עם רשימת פילטרים שכוללת הרבה element hiding בדף שיש בו הרבה פריימים מעלה בצורה משמעותית את צריכת הזיכרון של פיירפוקס. בעיה ידועה, ABP מזריק את כל פילטרי ה- element hiding לכל אחד מהפריימים וזה תופס זיכרון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.