עבור לתוכן

קניית מחשב נייד עד 3.5K

Featured Replies

פורסם

1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה.

רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה:

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - תכנות, לא ממש משחקים אבל אם אפשר שיהיה גם למשחקים CS:GO..

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - הבנתי שמאט יותר טוב

* רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - מקלדת הכוללת NUMPAD

* משקל רצוי?

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - שלא יהיה בעיות לסוללה, אפשר כמה שיותר זמן.. לרוב זה יעבוד כ-מחשב נייח בחופש כנייד

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) - אפשר HDMI , VGA

* Bluetooth? - אם זה חיוני

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - אם ניתן 500GB/750/1000 כמה שניתן יהיה יותר גדול, לא צריך SSD

* כונן אופטי? - אם זה חיוני

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא יודע אם זה יעזור

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - אם ניתן

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - DELL

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) - שהמחשב יהיה טוב ולא יהיה בעיות כי לפעמים יש בעיות במחשבים ניידים עם הסוללות וכל מיני

אם אפשר גם I7 כי המליצו לי

ראיתי מחשב נייד ואם אפשר לדעת אם זה תואם אליי

http://ksp.co.il/?uin=22964 - אם מישהו יכול להתסכל בבקשה

יש לי מסך אבל יש לו יציאה ל VGA..

אם אפשר לעזור כמה שיותר מוקדם או שאני יכול לחכות לשנה הבאה אם יוצאים לפטופ במחיר כזה ויותר טוב

פורסם

מה זאת אומרת עכשיו או עוד שנה, ברור ששנה הבאה יהיו מחשבים טובים יותר, שאלה טריוויאלית.

פורסם
  • מחבר
מה זאת אומרת עכשיו או עוד שנה, ברור ששנה הבאה יהיו מחשבים טובים יותר, שאלה טריוויאלית.

שווה לי לחכות?

זאת אומרת עכשיו יהיה בית ספר ולא נראה לי שאני יעשה משהו...

בנוסף אולי לחכות לblack friday?

אבל בכל מקרה אתה יכול להמליץ לי למחשב לשנה הזאת ( ואם אפשר גם המלצה מה אתה חושב?)

תודה

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור לי?

פורסם

לא, כי קודם תעזור לעצמך.

אנשים לא עובדים בשבילך ויחפשו לך מחשב "טוב לשנה הזאת" כדי שאולי תחכה לשנה הבאה או ל-black friday.

קודם תחליט בעצמך מתי אתה מעוניין לרכוש את המחשב, ואז נעזור בשמחה. המחשבים שמומלצים עכשיו לא בהכרח יהיו מומלצים בעוד חודש, בטח שלא ב-black friday (סוף נובמבר) או בשנה הבאה.

ובהערת סוגריים - נכון שזה כיף ומדגדג לרכוש דברים עכשיו, אבל תמיד כדאי לדחות את הקניה כמה שניתן, בסה"כ אתה תרוויח מזה.

פורסם
  • מחבר

מצאתי את המחשב הזה:

http://ksp.co.il/?uin=22964

אני מעוניין לקנות אבל האם המחשב הזה מומלץ למחיר ולשנה הזאת?

פורסם

המסך גרוע.

פורסם
  • מחבר
המסך גרוע.

בטוח?

כי אני מסתכל על המפרט ממש טוב בשבילי אז כנראה שאני אצטרך לחפש עוד?

פורסם

100%.

עוד הרבה....

ה"I7" שאתה "כל כך מתלהב ממנו" - הוא מעבד חסכוני (U) ולכן חלש משמעותית מה"I7" שאתה צופה שתקבל ב"ביצועים גבוהים".

פורסם
  • מחבר
100%.

עוד הרבה....

ה"I7" שאתה "כל כך מתלהב ממנו" - הוא מעבד חסכוני (U) ולכן חלש משמעותית מה"I7" שאתה צופה שתקבל ב"ביצועים גבוהים".

אז מה אתה ממליץ?

דרך אגב אני יודע שהוא חסכוני והוא מיועד ל NOTEBOOK אבל הבעיה שאני לא מוצא מחשבים זאת אומרת שלפי מה שראיתי רק MQ יעזור לי אבל לדעתי זה לא חדש כמותם.

ראיתי את זה: http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..8..347.&list=1&sort=2&glist=0&uin=24224&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=4104

אני עכשיו מסתכל אבל בניתי על DELL כי ראיתי שיש להרבה אנשים מחשבים של דל

פורסם

מה זאת אומרת "לא חדש כמותם"?

ומה הקשר שלהרבה אנשים יש דל?

להרבה אנשים יש לנובו, HP ושאר יצרנים...

פורסם
  • מחבר

הייתי באירוע כלשהו והיה לרוב דל כאעילו זה מה שראיתי.

"לא חדש כמותם" - מה שאני ניסיתי לומר זה שיש 4700MQ שזה לדעתי הכי גבוה למחיר שלי. אפשר להתעלם ממה שאמרתי אני רק צריך עזרה, אני יכול לחכות אבל אני לא מוצא מחשב שאני מחפש

פורסם

אם אתה לא מצליח למצוא מחשב ואתה יכול לחכות אז תחכה. אני לא מבין את ההתלבטות שלך. אני חושב שאתה בעיקר לא סגור על מה שאתה רוצה...

פורסם
  • מחבר
אם אתה לא מצליח למצוא מחשב ואתה יכול לחכות אז תחכה. אני לא מבין את ההתלבטות שלך. אני חושב שאתה בעיקר לא סגור על מה שאתה רוצה...

כאילו להגיד לך מה אני חושב?

יש לי מחשב ונראלי בסדר אבל אני הולך למפגשים ואני רוצה מחשב ולא רוצה להלוות..

תכלס כאילו אני מחפש:

I7 - נראלי שיהיה מדגם MQ ולא מ U כי הוא NOTEBOOK או שהוא צורך חשמל

8GB/4GB אני מעדיף שיהיה יותר זכרון שיעבד יותר מהר

לוח אם אני ממש לא מבין ובאסה

זה פחות או יותר מה שאני יודע וממש צריך עזרה

פורסם

אתה חייב להתחיל לכתוב בשפה שניתן להבין.

"נראה לי שעדיף שיהיה מדגם MQ ולא U כי הוא NOTEBOOK או שהוא צורך יותר חשמל". אני לא מבין מה אתה רוצה. סימני פיסוק יעזרו, ואם תכתוב מילים ללא קיצורים ("נראלי = נראה לי") זה בכלל יהיה נחמד.

8/4 ג'יגה - אין משמעות באמת למהירות הזיכרון (ההפרשים זניחים עד לא קיימים).

לוח אם - אין משמעות אם אתה מבין או לא, גם ככה אין לך בחירה במחשבים ניידים.

מהדרישות שהעלת, אתה מתכנת, משחק במשחקים קלילים מידי פעם. לכן, הדבר שהכי חשוב לך זה מחשב עם מסך עם הרבה שטח עבודה (מסך FHD). אתה גם מתעסק עם עריכה גרפית ולכן אתה מחשב מסך איכותי בעל פאנל IPS כדי לקבל זויות צפייה רחבות וצבעים יותר אמיתיים.

ב-3500 לא תקבל גם את זה וגם מעבד I7 MQ. ובתכלס? אתה לא באמת צריך. זה שהם הכי טובים זה נכון ללא ספק, אבל מי אמר שאתה צריך את זה?

בנוסף, גם לא הגדרת מה גודל המסך שאתה דורש (15.6? 14? 13.3? כמה שיותר קטן = יותר נייד וקל). אני מניח שאיפשהו בין 14 ל-15.6 זה מה שאתה מחפש. לכן, לא הייתי הולך על פחות מזה:

http://ksp.co.il/?select=.268..271..347..432.&list=1&sort=2&glist=0&uin=23771&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

שעולה 3600 שקל. הייתי גם מרחיב לו את האחריות ל-3 שנים בעוד 300 שקל, אבל אתה יכול לעשות את זה כל עוד הוא עדיין באחריות (שנה ראשונה), ככה שאם התקציב לוחץ ניתן להמתין עם זה קצת.

אבל, וזה אבל ענק, אם ניתן לחכות עם הרכישה - תחכה. זה נורא כיף לקנות מחשב חדש, אבל מחשב שתקנה בעוד חצי שנה יהיה או יותר זול או יותר חזק ככל הנראה. אם אין לך צורך במחשב עכשיו, אין שום סיבה לרכוש אותו עכשיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים