עבור לתוכן

בעייה בצריבת סרט על דיסק

Featured Replies

פורסם

שלום...

ניסתי לצרוב קובץ AVI בגודל 715 MB של דיסק 700MB אני יודע שזה אפשרי כי קיבלתי את הסרט על דיסק. צרבתי את הסרט בבחירת "צריבת DATA" בNERO. כאשר התחלתי לצרוב הוא שעל אם אני רוצה"FINALIZE" את הדיסק (אין לי מושג מה זה אומר, אבל אם אני לא מאשר הוא לא צורב). הוא צרב הכל הסתיים בהצלחה בדקתי את ה דיסק על ה CDROM שלי רק את ההתחלה ראיתי שזה עובד וכיבתי. כאשר הבאתי את הסרט לקרובים שלי הסרט נתקע בסוף והתוכנה שניגנה את הסרט התרסקה (כאילו אי אפשר לקרוא את הסוף של הדיסק). מה לא עשיתי נכון???

כמה פרטים:

צורב: LG 48*24*48

תוכנת צריבה: NERO6

דיסק:LG 700MB

מי שאכשיו צועק פירוסום ווארז באתר וכל השיט הזה. אז ממש לא זה פשוט סרט משפחתי. אני נגד וארז ופירטיות, סרטים אני מעדיף לראות על DVD במערכת קולנוע הביתית שלי!!!

תודה מראש L.A

פורסם

טוב, בעיקרון כשאתה צורב על דיסק מסויים לא את הכמות הסופית שלו אלא רק חלק (כלומר במקום 700MEGS נגיד 300) אתה עדיין יכול להשתמש בכמות החופשית ולצרוב עליה מאוחר יותר.הFINALAIZE אומר ש"זהו נמאס לי,אני לא צורב יותר ומצדי אתה יכול ללכת ל******" כלומר אין לך יותר מקום לצרוב בדיסק. זו פעולה נורמלית שעושה כל דיסק מתבגר, אין מה להתבייש בזה,זה טבעי לגמרי או במילים אחרות הכל טוב אח שלי, ככה זה צריך להיות.

בקשר לנפילת הסרט אז כאן יכולות להיות הרבה סיבות,החל מהתקלקלות המחשב של הקרובים שלך וכלה בטננבאום,אבל ניחוש שלי ,הדיסק שלך פשוט נדפק בצורה כלשהי,תראה אם הוא עובד במקומות אחרים!

וגם DVD יכול להיות פיראטי.

מקווה שעזרתי

שלך Lקצת במצב כפיתKAZAI.

דרך אגב כמה עלו לך דיסקים של LG?

פורסם

שמע זה קרה לי פעם אם סרט שהוא תוקע לחי את כול המחשב עד שאני לא סוגר את התוכנה שמנגנת אותו אם קונטרול אלט דל.

פשוט הייתה איזו שנייה בסרט שתקעה את המחשב אם הייתי מעביר את השנייה זאת כול הסרט היה בסדר.

מה שאני אומר לך זה שיכול להיות שיש שנייה בסרט אם איזו דפיקה תץראה את הסרט בבית כשו לא צרוב בדיוק בשנייה שהוא נתקע אצל דודים שלך אם הוא נתקע שוב אין לך מה לעשות רק להעביר את השנייה הזאת קדימה.

פורסם
  • מחבר

חבילה של 100 נרא לי ב 160 או מ 170 ש"ח.

אולי אני צריך לצרוב את זה בצורת DIVIX כאשר שם מסתכלים על אורך ה סרט ולא על הגודל (אין לי מושג איך אני צורב כך בNERO)?

אני מכיר את הבעייה הזאת שהסרט נתקע אבל זה לא הפעם. ניסיתי את זה על מספר סדרומים כלום אתו הדבר.

פורסם

עזוב לנסות על כמה סידירומים תנסה להעביר קדימה את השנייה שזה נתקע נגיד זה נתקע ב59:31 דקות תעביר את זה שנייה לפני כמה שניות קדימה אולי זה יעבוד.

פורסם
  • מחבר

טוב אני ינסה אבל זה מוזר כי את הסרט כיבלתי על דיסק באתו גודל.

אולי אני צריך לצרוב את זה בצורת DIVIX VCD כאשר שם מסתכלים על אורך ה סרט ולא על הגודל (אין לי מושג איך אני צורב כך בNERO)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים